Vodafone 3g+ hakkında ve sss

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samsung22

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 3g+ hakkında ve sss
ONCELIKLE 3G UYUMLU CIHAZ MODELLERINI OGRENIN



3G+ ile "özgürleşen internet" Vodafone farkıyla.



3G* teknolojisi ile birlikte Vodafone, abonelerine yeni deneyimler yasayacakları bir dünyanın kapısını açıyor!



Vodafone "3G ve ötesi" kavramını esas alarak 3G+ dönemini başlatıyor. 3G ile, internetin sunduğu fırsatlardan artık daha geniş bir kitle yararlanacak... Herkes yakında Vodafone farklılığını, 3G + dünyasında yaşayacak.
3G+ nedir?


  • 3G+ Vodafone’nun 3G teknolojisi ile birlikte sunacak olduğu deneyimlerdir.
  • 3G+ ile internetin sunduğu fırsatlardan, cep telefonu aracılığı ile artık herkes istediği yerden ve istediği zaman Vodafone farkıyla yararlanabilecek.
  • 3G+ dünyası yepyeni ve farklı deneyimlerle hayatınızı zenginleştirecek.
3G+ ne sağlar?

  • Vodafone, 3G+ ile görüntülü konuşma, mobil televizyon, hızlı internete erişimi sağlayan mobil cihazlar ve çeşitlenen mobil internet servisleri gibi cok sayıda yenilik sunacak.
  • İnternetten cok daha hızlı istediğiniz içerikleri indirilebilecek, resim ve video mesajlarını daha kaliteli bir şekilde görüntüleyebilecek ve beklemeden anlık olarak paylaşabileceksiniz.
Farklı ülkelerdeki uygulamalarımızdan hareketle, Türkiye için en uygun ve özel hizmetler konusundaki çalışmalarımız hızla sürüyor.
3G+ ile ilgili gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.


*3G yüksek güvenilirlik ve kalitede, daha hızlı veri iletimi saglayan bir teknolojidir.

*** SORULAN SORULAR
3G nedir?

3G yüksek güvenilirlik ve kalitede, daha hızlı veri iletimi saglayan bir teknolojidir.

3G+ nedir?

Vodafone "3G ve ötesi" kavramını esas alarak 3G+ dönemini başlatıyor.
3G+ Vodafone’nun 3G teknolojisi ile birlikte sunacak olduğu deneyimlerdir.
3G+ ile internetin sunduğu fırsatlardan, cep telefonu aracılığı ile artık herkes istediği yerden ve istediği zaman Vodafone farkıyla yararlanabilecek.

3G+ deneyimleri nelerdir?

Vodafone, 3G+ ile görüntülü konuşma, mobil televizyon, hızlı internete erişimi sağlayan mobil cihazlar ve çeşitlenen mobil internet servisleri gibi cok sayıda yenilik sunacak. İnternetten cok daha hızlı istediğiniz içerikleri indirilebilecek, resim ve video mesajlarını daha kaliteli bir şekilde görüntüleyebilecek ve beklemeden anlık olarak paylaşabileceksiniz.

Örneğin bugün cep telefonundan 700 MB’lık DivX formatında bir film 4 saatte indirilebiliyor. Aynı filmi 3G teknolojisiyle indirmek yalnızca 2,2 dakika alıyor.

3G+ ile ne zaman tanışacağız?

3G teknolojisi için 28 Kasım 2008 tarihinde yapılan lisans ihalesi sonucunda, Vodafone olarak 3G lisansımızı aldık. İhalenin ardından 60 gün içinde Danıştay ihale sonuçlarını onaylıyor ve kazanan kurumları imza atmaya çağırıyor. Servislerin başlatılması için imzanın ardından 3 ay geçmesi gerekiyor. 2009 yılının ortasında hizmet vermeye başlayacağız.

Nasıl 3G abonesi olabilirim?

Abonelik süreciyle ilgili bilgiler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından açıklandıktan sonra sizlerle paylaşıyor olacağız.

3G+’dan yararlanmak için ne yapmalıyım?

3G+ dünyasından yararlanmak için kurumsal/bireysel 3G abonesi olmanız, cihazınızın 3G ile uyumlu olması ve Vodafone şebekesi 3G kapsama alanında olmanız gerekmektedir.

Nasıl kullanmaya başlayabilirim?

Abone olmanız için gerekli adımları sizlerle ilerleyen günlerde paylaşıyor olacağız.

3G+ nasıl ücretlendirilecek?

3G+ ile hayatımıza girecek mobil tv ve görüntülü konuşma gibi tüm servislerin ücretlendirilmesi ile ilgili bilgiler sunulmaya başladığında duyurulacaktır.

3G aboneliği için ek ücret talep edilmeyecektir.
 


tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ayrıntılı bilgiler için öncelikle teşekkürler. Turkcell'in dediği gibi 3G Hızına şimdiden alışalım, 3G'ye çok az kaldı :)
 
etkiweb

etkiweb

Üye
O yanındaki artının anlamı nedir?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt