Vizyonda bu hafta! 5 Eylül 2015

Sponsorlu Bağlantılar

shots3

shots3

Üye
    Konu Sahibi
Vizyonda bu hafta! 5 Eylül 2015

Eylül ayının ilk Cumasında sinemaseverleri 5 yeni film karşılıyor. Sinema izleyicisinin merakla beklediği, 90′lı yılların neşeli kaplumbağaların yerini bu sefer daha sert ninjalar ve daha sert bir film olarak sinemalarda yerini alacak gibi.

William Fichtner'ın kötü adam Shedder'ı oynadığı filmde Megan Fox da April'i canlandırıyor. filmininyapımcılığını Michael Bay üstlenirken, yönetmen koltuğunda da Jonathan Liebesman oturuyor.

Haftanın diğer merak edilen filmlerinden biri de Cameron Diaz'ın başrolünde oynadığı filmi. Filmde, son günlerde gündemi oldukça meşgul eden, bir çok ünlünün iCloud hesaplarının hacklenerek özel resimlerinin internete yayılması konusuna benzer bir hikaye işleniyor.



Ancak ''Kaset İşi'' filminde olaylar biraz daha farklı gelişiyor. Annie (Diaz) ve Jay (Segel) 10 yıllık evli, iki çocuk sahibi ve iş maratonu yüzünden romantizmlerini iyiden iyiye yitiren bir zaman akışına giriyorlar. Romantik kıvılcımı tekrar ateşlemek için tercih ettikleri yöntem ise, ‘The Joy of Sex’ten (Seksin Keyfi) bölümler oynayıp, bir tablet ve biraz tekila yardımıyla kendilerini videoya çekmek.

O büyük gece Annie ve Jay için başarıyla geçiyor ama sildiklerini zannettikleri videonun yanlışlıkla Cloud’a yüklenmesiyle asıl mücadele, tümüyle sildirme davası başlıyor.

İşte 5 Eylül 2014 haftasında vizyona girecek filmler:
Şipşak Anadolu
Kaset İşi
Ninja Kaplumbağalar
Körlük
İnsan Avı


 
  • Beğen
Tepkiler: azattt

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
314
hikmet366
azattt
Cevap
0
Görüntüleme
412
azattt
azattt
Cevap
0
Görüntüleme
522
azattt


Üst Alt