Vestel - İlan et aşkını

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vestel - İlan et aşkını
Sen hiç billboard'da aşk gördün mü ?
Billboard'da yayımlanacak ilan ziyaretçilerin beğeni oylarıyla belirlenecek..








KATILIM ŞARTLARI:


1. internet sitesi üzerinde VESTEL Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ‘İLAN ET AŞKINI!’ yarışması 04.02.2010 tarihinde başlayıp 10.02.2010 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra gerçekleştirilen katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır. (Sonraki maddelerde adresli internet sitesi, ‘site’ olarak anılacaktır.)

2. Yarışmaya sitedeki üyelik ve başvuru formlarını dolduran ve yarışma kurallarına uygun içeriği giren kişiler katılmaya hak kazanabilecektir. Girilen içerik site yönetimi tarafından uygunluğu onaylandıktan sonra yayına girecektir.

3. Kampanyaya katılmak için üyelik bilgilerinin doğru ve eksiksiz olarak girilmesi gerekmektedir.

4. Üyelik ve iletişim bilgilerini hatalı/eksik giren katılımcılar, ödüle hak kazansalar bile kazanımları geçersiz sayılacaktır.

5. Üyelik, yarışmaya katılım ve diğer işlemler ücretsizdir.

6. İlan Et Aşkını! yarışmasına VESTEL Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. çalışanları ve birinci dereceden yakınları, Alafortanfoni çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılamaz, katılsalar bile ödüle hak iddia edemezler.

7. Yarışmaya yalnızca 18 yaşından büyükler katılabilir. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılsalar bile ödüle hak iddia edemezler.

8. Yarışmayı kazanan katılımcı ödül kazanması durumunda ödül hakkını üçüncü kişilere devredemez ya da satamaz.

9. Kampanya süresince kullanıcılar, siteyi ziyaret ederek hazır şablon ve görsel öğeleri ve kendi yazılı mesajlarını kullanarak ilanları hazırlayacaktır

10. Katılımcıların, site üzerinde hazırladıkları ilana dahil edecekleri kişi isimlerini, soyadları ile kullanamaz veya kişiye doğrudan işaret eden herhangi bir unvan, vb ile kullanamaz, sadece ad veya rumuz üzerinden o kişiye hitap etmeleri gerekmektedir. Aksini gerçekleştiren yarışmacıların katılımları geçersiz sayılacaktır.

11. Katılımcılar tarafından yarışmaya gönderilen ilanlar; ‘İlan Et Aşkını’ kavramsal içeriğine uygun olmalıdır ve gönderilen ilanlar dini, siyasi, politik ve/veya herhangi ideolojik görüş belirten, ırk, cinsiyet ve her tür ayrımcılığı ifade eden, sakıncalı ve zararlı içerikler barındıran, genel ahlak kurallarına aykırı doğrudan ve/veya dolaylı ifadeler ve/veya görsellik barındıramazlar. İlanlardaki metinler sadece Türkçe ve İngilizce olarak yazılabilir.

12. T.C kanunlarına ve genel ahlaka aykırı içerikler sitede yayımlanmayacak, yarışmada değerlendirme ve seçim sürecine girmeyecektir.

13. Katılımcıların siteye girdiği metin içeriklerinden ve hazırladıkları ilanlardan sadece katılımcıların kendileri sorumludur. Bu ilanların yayımlanması, paylaşılması, vb sonucu doğabilecek herhangi kişisel maddi ve manevi zararlardan ve her türlü sonuçtan VESTEL Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. ve Alafortanfoni hiçbir şekilde sorumlu değildir.

14. VESTEL Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. ve Alafortanfoni, teknik aksaklıklar vb. nedeniyle ilanların 14 Şubat’ta yayımlanamaması durumunda aksaklıktan sorumlu değildir, kazanan yarışmacılar bu durumda kazanımlarına dair hiçbir hak iddia edemezler.

15. Katılımcılar tarafından girilen ilanlar yarışma tarihleri süresince Galeri bölümünde yayında olacak ve ziyaretçiler tarafından ‘beğen’ düğmesine tıklanmak suretiyle oylanacaktır.

16. Bir kişi bir e-mail adresi ile siteye bir kez üye olabilir, dilediği kadar ilan hazırlayabilir.

17. Her üye dilediği sayıda ilana, her ilan için bir kez olmak üzere oy verebilir.

18. Kaydedilen aşk ilanları arasından en çok beğeni alan ilanlar, 14 Şubat 2010 tarihinde her ilan için katılımcının seçtiği Billboard’da (ilan panosu) yayımlanacaktır.

19. En çok beğeni almak suretiyle yayımlanacak ilanın katılımcının seçmiş olduğu Billboard dışında başka bir Billboard’da yayımlanması mümkün değildir, bu konudaki talepler kesinlikle değerlendirilmeye alınmayacaktır.

20. Yarışma sonunda ilanların asılacağı Billboard’ların sayısı, yarışma başvuru formunda yer alan liste ile sınırlıdır.

21. Billboard’ların bulunduğu yerler yarışma başvuru formunda yer alan listede belirtilmiştir. VESTEL Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. Billboard’ların yerlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

22. Billboard yayınına hak kazananlar 11 Şubat 2010 tarihinde sitede duyurulacaktır.

23. Yarışmacılar, billboard yayınına hak kazandıklarında, gerekli görüldüğü takdirde gönderdikleri fikirlerin ve ilanda yer alan içeriğin kendilerine ait olduğunu kanıtlamak durumundadırlar.

24. Yarışmacılar, hazırladıkları ilanların tüm içeriğinin yayın ve telif hakkını peşinen VESTEL Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş.’ye devrettiklerini kabul ve beyan ederler.

25. Katılımcıların siteye yüklediği içeriklerin fikri hakları ile ilgili 3. şahıslarla aralarında doğabilecek her hangi bir ihtilaftan Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. sorumlu değildir.

26. Yarışmacılar, kazanmaları durumunda ödül haklarından vazgeçerlerse, bunu 12 Şubat 2010 saat 16:00’a kadar bildirmek durumundadırlar.

27. VESTEL Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu yarışmayı iptal etme ve yarışma koşullarını değiştirme hakkını saklı
 

middy

Üye
yarışma 04.02.2010 tarihinde başlayıp 10.02.2010 tarihinde saat 23:59’da sona ereceği belirtilmiş fakat 14 şubattamı sadece tasarımlar billboardlarda yayınlanacaktı???
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt