Uzaktan Bağlantı Programı Teamviewer

Sponsorlu Bağlantılar

CyBeRPrenS

Üye
    Konu Sahibi
Uzaktan Bağlantı Programı Teamviewer
Bu yazılım iki bilgisayar arasında bağlantı kurmak için kullanılmaktadır. Bunun için öncelikle bağlantı işlemi gerçekleştirilecek iki bilgisayara da bu programın kurulması gerekmektedir. Daha sonra her şey internet üzerinden çok basit bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bağlantı kurulan bilgisayar açık olduğunda herhangi bir ayar işlemi gerçekleştirilmeden karşı bilgisayarın masa üstüne bağlanılmaktadır.

İki bilgisayar arasında internet üzerinden bağlantı kurarak diğer bilgisayarı yönetme işlemini bu yazılım sayesinde kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Evinizdeki açık olan bilgisayarınıza çok uzakta iken bile erişim sağlayabilir ve sizin için önemli olan bir dosyayı bu şekilde edinebilirsiniz. Karşı taraftaki bilgisayarı kullanırken hiçbir kısıtlamanız olmuyor ve sanki o bilgisayarın başında oturuyormuş gibi tüm işlemleri siz gerçekleştiriyorsunuz. Bu program ile iş yerinizdeki yazıcıdan evinizdeki bilgisayar başında otururken çıktı alabilme imkânına sahipsiniz.

Bu mükemmel özellikleri olan yazılımın kurulu olduğu her bilgisayarda ayrı bir kullanıcı adı verilmektedir ve güvenlik açısından program her açıldığında farklı bir şifre ile girmek zorunluluğu vardır. İş yerlerindeki verimliliği arttırmak teamviewer indirdiğinizde çok kolay olacaktır. Ayrıca sevdiklerinize ve öğrencilerinize bu şekilde daha çok destek sağlayabileceksiniz. Bu yazılım ile bağlantı kurulan bilgisayardaki müzik, video gibi sesli dosyaları anında görebilme şansına da sahipsiniz ve hayal gücünüze bağlı olarak bu programı çoğu şekilde kullanmak mümkündür.

Aşağıdaki bağlantıda Teamviewer Windows, Mac, Linux ve Mobil sürümlerinin indirme bağlantılarını ve kullanım videolarını tek sayfada görebilirsiniz.

 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
272
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
480
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
456
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
4
Görüntüleme
455
kacaksevgilim
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
485
Eren Değerli


Üst Alt