Ünlülerin Kendi Uyguladıkları Güzellik Sırları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Ünlülerin Kendi Uyguladıkları Güzellik Sırları
Ünlülerin Kendi Uyguladıkları Güzellik Sırları

30 yaşında olmasına rağmen hala yüzündeki sivilcelerle mücadele etmek zorunda kaldığını söyleyen Ünlü yıldız Alicia Keys bunun için Aspirin kullanıyor. Sivilceli bölgeye hafif suyla ezdiği Aspirin'i sürerek kuruyana kadar bekliyor.

Peki aspirin ne işe yarıyor? Aspirin içerisinde bulunan salistik asit cilt üzerinde bulunan gözenekleri derinlemesine temizliyor. Bir çok kozmetik temizliyecide bu madde sıkça kullanılmaktadır.

Ünlü yıldız hamileliği sırasında aldığı kiloları mucize bir sarımsak çayı karışımı ile verdiğini açıklamıştı. Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

Sarımsak içeriğinde bulunan bir çok enzim sayesinde sindirimi hızlandırır. Gaz sorunu çekenler için eşsiz bir ilaçtır. İdrar sökücüdür ve kilo vermeyi hızlandırır.

Cathrine Zeta Jones, mükemmel gülümsemesiyle güzelliğine güzellik katan ünlülerden, dişlerinin daha parlak görünmesini için orta boy bir çileği püre haline getirerek diş ve diş etlerine masaj yapıyor.

Çilek üzerinde bulunan minik sarı tohumlar temizleyici ve peeling yapıcı bir etki sağlamaktadır.

70 yaşındaki ünlü İtalyan film yıldızı Sophia Loren'in güzelliğinin sırrı ise domateste gizli. Domatesleri soyup püre haline getirdikten sonra içine bir kaşık bal ve zeytinyağı katan Loren, bu karışımı yüzüne sürdükten sonra bir saat bekliyor. Bu yöntemle cildinin kırışmaya karşı direnç ve ışıl ışıl bir görünüm kazandığını belirtiyor.

Neden domates? Domates içerisinde bulunan yoğun karoten maddesi cilt yüzeyinin yenilenmesine yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan enzim sayesinde cilt için gerekli nemi depolamaya yardımcı oluyor.

Charlize Theron sarı saçlarının ışıltısını kaybetmemesi için papatya özlü şampuan ve bakım ürünleri kullanıyor. Bu sayede sarı saçlarının parlaklığını koruduğuna inanıyor.

Çılgın pop yıldızı Christina Aguilera ise çiğ patatesin cildi dinlendirdiğine ve doğal bir bronzluk kazandırdığına inanalardan. Her gün çiğ patates dilimlerini ciltte gezdiren 23 yaşındaki sanatçı bunun hem sivilceye iyi geldiğini, hem de parlaklık ve bronzluk kazandırdığını söylüyor.

Güzel yıldız Liv Tyler bal ile yaptığı maskelerden asla vazgeçmiyor. Süzme yoğurt ve bal karışımı ile hazırladığı maskelerin cildiniz arındırarak beyazlattığını düşünüyor.

Madonna muhteşem formunu korumak için sabah uyanır uyanmaz buzlu yeşil çay içiyor. Bu çayın onu toksinlerden arındırdığını ve metabolizmasını hızlandırdığını söylüyor.

Naomi Campell banyodan önce bacaklarına kahve çekirdekleri ve deniz tuzunu karıştırarak masaj yapıyor. Ölü derilerden ve selülitlerden ancak bu şekilde kurtulabileceğinizi söylüyor.

Rihanna ışıldayan cildini yağlı keçi peynirine borçlu olduğunu söylüyor. Kahvaltıda meyve ve peynir yiyerek formunu koruyor.

Güzel sanatçı Sandra Bullock, elmayı adeta bir güzellik doktoru olarak tanımlıyor. Günde en az iki elma yediğini söyleyen 39 yaşındaki Sandra Bullock, bu meyvenin hem bağırsakları çalıştırdığına, hem de cildi güzelleştirdiğine inanıyor. Hollywood'un aranılan aktristi, aynı zamanda elmaların kabuklarını yüzüne yerleştirerek içindeki asitlerin peeling etkisi yaptığını ve hücre yenilemesinde etkili olduğunu belirtti.

Gözlerinin etrafındaki morluk ve mimiklerden oluşan kırışıklıklardan yakınan Hollywood'un seksi yıldızı Sarah Jessica Parker da bu bölgeye kuşburnu yağı ile masaj yapıyor. Bunun dışında günde en az 4-5 bardak kuşburnu çayı içen Parker bu poşetleri atmayarak gözlerinin üzerine yerleştiriyor.

Cameron Diaz, yüzündeki ufak tefek izleri mükemmel bir makyajla kapatıyor. Cildini temizlerken hırpalanmamasına özen gösteren sarışın yıldız, peelingler yerine süt tozunu tercih ediyor. Süttozunu hafif ıslatarak yüzüne halkalar şeklinde masaj yapan Diaz, bu sayede cildinin yumuşak ve taze olduğuna inanıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: meRyyy ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Naomi Campell banyodan önce bacaklarına kahve çekirdekleri ve deniz tuzunu karıştırarak masaj yapıyor. Ölü derilerden ve selülitlerden ancak bu şekilde kurtulabileceğinizi söylüyor

kahve cekırdegının cok etkısı var bı bu değil :D

saol:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt