Ue-40d7000 samsung led tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reis05

Üye
    Konu Sahibi
Ue-40d7000 samsung led tv

Samsung LED Serisi 7000 SmartTV stil ve zeka ile sunulan tamamen dönüştürücü, içinde kaybolabileceğiniz deneyimle ilgilidir. TV’nizle etkileşim kurmanızı sağlayan entegre ve yenilikçi Akıllı Hub ile TV’nizde internet gezintisi yapmaktan resimler ve kendi yaptığınız filmlere göz atmaya kadar her şeyi zahmetsiz ve eğlence dolu şekilde yaparsınız. İster film izleyin ister müzik dinliyor olun, eğlence dünyanızı yeniden icat etmeye hazır üstün 3D Deneyimini anında fark edeceksiniz. Ayrıca, sizi hareketin tam ortasına yerleştiren sofistike tasarımı ve sorunsuz akış için üstün bağlantı özelliği ile çok şık ve akıllı bir TV’nin keyfini çıkarmış olursunuz.


Filmler, şov programları, uygulamalar ve daha fazlası. Bu Smart TV’de hepsi var.
Samsung LED 7000’in Smart Hub’ı ile interaktif ev eğlencesinde bir sıçrama yapın. Bu, TV’nizden daha çok yararlanmanın en basit yoludur. Search All ve Internet Tarayıcı gibi yeni özellikler ile TV’nizden internetin tüm potansiyelinden faydalanabilirsiniz. Filmler, fotoğraflar ve müzik paylaşmanıza da yardımcı olurken, TV ile ilgili çevrimiçi içerik ve bilgileri bulmanıza yardım ederler. Samsung TV Apps ve Social TV ile gelen pek çok olanağa bunu da eklediğinizde LED 7000 eğlence ve iletişim dünyanıza fazlasıyla neşe katacaktır.

Ultra Clear Panel
Bulanıklığa hoşça kal deyin. Samsung’un yeni filtre ve panel yapısı ikili ve katmanlı görüntüleri ortadan kaldırır, böylece neredeyse her izleme açısından net, kristal berraklığında TV resimlerinin keyfini çıkarırsınız.

HD 1080p
Gerçekliğe daha yakın olun. Samsung’unFull HD Plazma TV’leri aklınızı alan dokusu zengin, doğal resimler için standart HD TV'lerin çözünürlüğünü ikiye katlar ve izleme deneyiminizi arttırır.



Search All
Daha fazla TV içeriği bulun. Samsung Tümünü Ara, TV izlerken bile seyretmek istediğiniz şovları bulmanın kolay yollarını sağlar ve 8, 7 ve 6 serisi sahiplerinin webde ilgili içerik bulmalarına yardımcı olur.

Skype
Samsung TV’nizde Skype ile, tüm dünyaya Skype'tan Skype’a ücretsiz görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz, sadece bir TV kamerası takın ve harekete hazırsınız, fevkalade düşük tarifelerle sabit hatlara ve cep telefonlarına çağrı yapın.

İnternet Tarayıcı
TV’nizden net gezintisi yapın. Samsung Smart TV’nizle kullanılmak için optimize edilen, özel bir internet tarayıcısı size gerçekten kapsayıcı ve etkileşimli çevrimiçi bir deneyim sunar. Arama yapın, alışveriş yapın, bağlanın, ağınızı geliştirin, hepsi size kalmış.

Sosyal TV
Arkadaşlarınız ve ailenizle daha fazlasını paylaşın. Samsung’un Sosyal TV özelliği sevdiğiniz şovlar hakkında blog yazmanızı ve sohbet etmenizi sağlar, bunu Facebook, Twitter ve Google Talk gibi siteler ve hizmetlerle, hala canlı TV izlerken yapabilirsiniz. Lütfen Sosyal TV'nizin bölgenizde bulunup bulunmaması bölgenize bağlıdır.

Allshare
Hepsini bir araya getirin. AllShare, DLNA teknolojisiyle uyumlu cihazlara kablosuz olarak bağlanır, böylece depolanmış olan filmler, fotoğraflar ve müzik TV’nizde izlenebilir, dilenebilir ve paylaşılabilir.

3D Dönüştürücü
3D olarak daha fazlasını görün. Samsung TV’nizin içinde bulunan, özel teknoloji 2D filmleri dönüştürüp 3D olarak gösterir, tanıdığınız içerikler bile her zamankinden de çok kapsayıcı hale gelir.

3D Ses
Kendinizi 3D seste kaybedin. Samsung Derin İşleme Teknolojisi, sinemada olduğu şekilde mekan oluşturan ve hayatı andıran 3D ses üretir, böylece TV seyrettiğinizi unutturan ele geçirici bir ses deneyimini yaşarsınız.


Anynet
Kontrolünüze odaklanın. Anynet teknolojisi, son teknolojiyi kullanan ev eğlence deneyimi için tüm HDMICEC uyumlu dijital cihazlarınızı, üreticileri kim olursa olsun, tek bir uzaktan kumanda ile yönetmenizi sağlar.

UE-40D7000 SAMSUNG LED TV + 3D GÖZLÜK HEDİYELİ

EKRAN BOYUTU
40"(102cm) Ekran Genişliği
EKRAN TÜRÜ
Led TV
KONTRAST
Mega Kontrast
RESİM GÖSTERİM HIZI
CMR 800Hz
ÇÖZÜNÜRLÜK
1920x1080 Çözünürlük
16:9 MODU
Var
HDMI
4
USB GİRİŞ
3 Adet
USB 2.0
Mp3,Jpeg Dıvx,Mkv ,Avi
USB-RECORDING(PVR READY)
Var
KOMPONENT
Var
KOMPOZIT
Var
PC GİRİŞİ
Var
SCART GİRİŞİ
2 Adet
RF GİRİŞİ
Var
ETHERNET
Var
3D TV
Var
2D - 3D CONVERTER
Var
DVB-S2 TUNER(HD UYDU ALICISI)
Var
3D SOUND
Var
DVB-C TUNER
Var
DVB-T2
Var
WI-FI
Var (Entegre)
İNTERNET TV
Var
SMART TV
Var
WEB BROWSER
Var
Skype™ Ready
Var
Anynet + (HDMI ™-CEC)
Var
DOLBY DIGITAL PLUS
Var
DOLBY PULSE
Var
ECO SENSÖR
Var
OYUN MODU
Var
WIDE COLOR ENHANCER
Var
BD Wise
Var
AUTO POWER OFF
Var
HYPER REAL ENGINE
Var
MICRO DIMMING
Var
PICTURE-IN-PICTURE (POP)
Var
TELETEXT
Var
TOUCH CONTROL
Var
HOPARLÖR
2x10 W
DOLBY® DIGITAL PLUS
Var
DTS™
Var
SRS TRUSURROUND
Var
ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN)
80 W
GENİŞLİK
916 mm
DERİNLİK
29.70 mm
YÜKSEKLİK (AYAKSIZ)
531,8 mm
AĞIRLIK
14,8 Kg
3D GÖZLÜK
Var
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt