Ücretsiz inme taraması hizmeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Ücretsiz inme taraması hizmeti
Beşiktaş Belediyesi ve Florence Nightingale Hastanesi işbirliği ile 60 yaş üzeri Beşiktaşlılar için ücretsiz “Felç Riski Hesaplama Kampanyası” düzenliyor.. Kampanya için başvuran ilk 500 kişi, Şişli Florence Nightingale Hastanesinde ücretsiz olarak çeşitli testlerden geçirilecek, muayene edilecek. Her hafta Çarşamba günleri 10 kişinin muayene edileceği kampanyada hastalar için Beşiktaş Belediyesi Levent başkanlık binasından Florance Nightingale'e ücretsiz servis hizmeti de sağlanacak. ..

Beşiktaş Belediyesi'nin Florence Nightingale hastanesi işbirliği ile düzenlediği kampanyada Şişli Florence Nightingale hastanesinde her hafta 10 Beşiktaşlının inme risklerinin belirlendiği sağlık taramaları ve muayeneleri gerçekleştirilecek. Kampanyaya başvuran hastalar için Beşiktaş Belediyesi Levent başkanlık binasından Florence Nightingale'e ücretsiz servis hizmeti de verilecek.

Felç Riski Hesaplama kampanyasında Pazartesi günleri hastaların poliklinik öncesi biyokimya incelemeleri, bedensel ölçümleri, risk faktörü ve mental değerlendirmeleri gerçekleştirilecek. Hastalar Çarşamba günü de, ikinci mental değerlendirilmeden geçirilecek ve tarama sonuçları kendilerine iletilecek.
Değerlendirme sonrasında hastanın varsa aile doktoruna veya hastayı izleyen uzman doktora raporlandırma yapılacak, önerilerde bulunulacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
484
Haydar
Tuba.Erva
Cevap
26
Görüntüleme
3K
Tuba.Erva
a21a
Cevap
5
Görüntüleme
2K


Üst Alt