• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Twitter Sosyal Medya Platformundan Çekildi!

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Twitter Sosyal Medya Platformundan Çekildi!
Sosyal medya denildiğinde ilk akla gelen mecraların başında şüphesiz ki ilk Facebook ardından da Twitter gelirdi.Ancak Twitter'ın aldığı radikal karar ile artık Twitter sosyal medya değil bir haber platformu oluyor.Detayları haberimizde.

Sosyal ağ olarak hayatımıza giren ve herkesin muhakkak ziyaret ettiği ve bir kaç tweet paylaştığı bir mecra olan Twitter yeni yapılanması ile birlikte sosyal medya kategorisinden çekildiği sinyallerini gösterdi.Son zamanlarda işleri kesat olan nam-ı diğer sosyal medya devi Twitter bu gidişata bir demek için yeni çözümler arayışında.


Görsel : Apple Store
iOS platformunda yer alan mobil uygulamasının kategorisini sosyal medya'dan çıkararak haber kategorisine eklemesi henüz ülkemizde etkin olmayan Twitter Moments'e yoğunlaşacağı sinyallerini göstermekte. Twitter Moments özelliği ile birlikte dünyada ki tüm gelişmeleri tek bir sekme üzerinden takip edebilmenizi sağlayan bu özellik henüz ülkemizde aktif olmamasına rağmen yakın bir dönemde kullanıma sunulması yakındır.

Bey!N'den Name; Ülkemizde ki gezi parkı ( vb ) olaylarda baş rol oynayan Twitter'ın haberciliğe soyunması ve bu yönde başarı elde edebilmesi için öncelikle yalan haberlerden arınması gerekmektedir.

Kaynak :
 


Üst Alt