türkcellin kontör şifrelerini kimler tutturdu?

Sponsorlu Bağlantılar

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
türkcellin kontör şifrelerini kimler tutturdu?
Arkadaşlar hepimiz denemişizdir kontör şifresini sallamışızdır belki tutar diye size bi tavsiyede bulunacam bildigimiz gibi türkcelin kontör şifreleri 14 haneli oluyor mesela kullanılmış bi kontör kartının 9 hanesini girin ve geriye kalan 5 harfi sallyın bu yöntemle geçenlerde 100 kontör yükledim demede fayda var eger 3 kez yanlış girdiysen şifre yollayamıyosan BLOKE 8090 yaz 2222 e gönder ücretsiz blok et :D
 


termal

Üye
sen bu şekilde başkasını hakkını yemiş olmuyorsun?
duşun sen bakkala gidip 100 kontor alıyorsun ve boş cıkıyor .. o anı düşün
 
www.ask

www.ask

Üye
Arkadaşlar hepimiz denemişizdir kontör -ni sallamışızdır belki tutar diye size bi tavsiyede bulunacam bildigimiz gibi türkcelin kontör -i 14 haneli oluyor mesela kullanılmış bi kontör kartının 9 hanesini girin ve geriye kalan 5 harfi sallyın bu yöntemle geçenlerde 100 kontör yükledim demede fayda var eger 3 kez yanlış girdiysen şifre yollayamıyosan BLOKE 8090 yaz 2222 e gönder ücretsiz blok et :D
Senin gibi insanlar oldukca bu ülkeden hiçbirsey olmaz!
 

kopgit

Üye
Çok doğru ya kardeş senin gibiler gelecek ki başa hortum hırsızlık rüşvet alsın başını belki gelişiriz adam kötü bişey mi demiş bir de kendini onların yerine koy demiş sen bunu bile anlayamamışsın ve bunu başka bir yere çekmişsin helal olsun:nono:
 
cenkozgen

cenkozgen

Üye
yürü be eemir99 be yürü kim tutar seni 4-5 ayda 406 mesaj 37 konu. helal olsun valla. kas bakalım msj kas konu kas. rütben artar belki, o zaman belki bi saygınlığın olur.
 
paradox1026

paradox1026

Üye
açtığın konular çok boş bi anlam ifade etmio
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu konuyu internet şifresi tutturanlar konusuna bakarak açmış olmalı. Bu şekilde eğerki yüksek miktarda yani 500 kontör tutturursan ve o kişi o kontöru extradan alıp orda yüklemeye çalışır ve boş çıktığını görürse gereken yapılır, olan sana olur. Böyle bir olay başıma gelmişti yaklaşık 5-6 sene önce ilk defa 2 tane 100 kontor almıştım bir tanesini yakınıma diğerini de daha almadığım hattıma almıştım. Ama birtanesi boş çıktı. Çok uğraştım ama boşuna. Şimdi bu böyle değil, şikayetle herşey biter sen yanarsın.
 
fbdr1907

fbdr1907

Üye
arkadaş iyi niyetine veriyorum yoksa yanlış bir şey
 


Üst Alt