Turkcell ve İstanbulun ortaklaşa geliştirdiği mobil uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell ve İstanbulun ortaklaşa geliştirdiği mobil uygulama
uygulamayı denedim yararlı bir uygulama. Hastane, durak, sağlık ocağı, cadde, sokak, özel binalar, yollar, alışveriş merkezleri vs. Gibi birçok hizmeti veriyor. Uygulama aslında ücretsiz değil, ücretsiz demelerinin nedeni ise, uygulamayı yükledikten sonra aynı GPS uygulaması gibi içinde bulunan haritalar ile daha önceden yüklenen bilgileri sizlere sunuyor bu yüzden büyüklüğü ise 2.70 mb. Uygulamayı indirirken gprs ücreti ödersiniz indirdikten sonra ise uygulamadaki bilgilerden yararlanırsanız bir ücret ödemezsiniz fakat online arama ve güncel bilgilere ulaşmak isterseniz gprs ücretini ödersiniz. Şu an güncel bilgiler zaten var ileriki zamanlarda güncel aramayı ancak kullanırsınız zaten. Uygulamayı sizlere sunuyoruz. Buradan telefonunuza atarak kullanın, internete bağlanmazsanız herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Turkcell forumunda bu uygulama haberini duyuran DOĞUŞ kardesimizin haberi

[/B]

[/CENTER]



Turkcell ve İstanbulun ortaklaşa geliştirdiği mobil uygulamaların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Turkcell ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi şimdide karşımıza İstanBUL Mobil Şehir Rehberi ile çıkıyor.




Dünyanın başkenti olarak gösterilen İstanbulda yaşayanların hayatını kolaylaştırmak için Turkcell ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi elinden geleni yapıyor. İstanBUL Mobil Şehir Rehberi ile İstanbuldaki her sokak, her noktayı adeta cebinizden takip edebiliyorsunuz.



Bu uygulama ile 68 bin cadde, eczaneler, kamu binaları, hastaneler, alışveriş merkezleri, akaryakıt istasyonları, sokaklar, otobüs durakları, yol çalışmaları gibi önemli bilgileri harita tabanlı İstanBUL Mobil Şehir Rehberinde bulabiliyorsunuz.



İstanBUL Mobil Şehir Rehberi, "İstanbul" yazıp 1530'a gönderen tüm GSM kullanıcılarının cep telefonlarına ücretsiz yükleniyor. Harita üzerinde gezinme, yakınlaşma, uzaklaşma, adres veya önemli nokta arama işlemleri de ücretsiz veriliyor.[/QUOTE]


Bilgi :
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: medev, sarjan_37, okkankaya ve 15 diğerleri


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.
 
emre_kalay

emre_kalay

Üye
çalışıyomu
 
kur

kur

Üye
gercekten guzel uygulama 2 kez zoom yapinca oturdugunuz sokak gozukuyor.:)
 

eragon

Üye
emeğine saygılar
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Teşekkürler
 
hasisa

hasisa

Üye
mesajla yüklememiştim bu iyi oldu teşekkürler
 

hotbord_34

Üye
Ben istanbul yazıp 1530 gonderdim ama hic bir sey gelmedi ve 2 kontorum gitti saygılarımla tsk
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben istanbul yazıp 1530 gonderdim ama hic bir sey gelmedi ve 2 kontorum gitti saygılarımla tsk

evet. Uygulama her ne kadar bedava söylensede, bedava değil tamamen GPS programı. Link almak için kontör gidiyor, indirmek için kontör gidiyor, birde uygulamanın içinde bulunan bazı özellikleri mesela detaylı arama veya güncel arama gibi özelliklerini kullanınca internete bağlanıyor ve yine kontör gidiyor. Yani program bedava değil. Bunun için sizlere sunuyoruz. N70 ile indirilmiştir, 6600 vs.. gibi S60 v2 telefonlarda çalışacağını tahmin ediyorum. N73 S60 v3 ler için indiremedim, elimde o tür telefon yoktu.
S60 v2 telefon kullananlar internete bağlantı yapmazlarsa herhangi bir ücret ödemezsiniz. Saygılarımla
 

futurolog

Üye
GZEL DŞNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn::sn:
 
lordlook

lordlook

Üye
offff ya seviyorum istanbulu başakanıma ve turkcell teşekkürler
 
007fatih

007fatih

Üye
? çalışmıyor
 
MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Ben 6630 Da Kullanıyorum Gayet Güzel Çalışıyor... :oke:
 
kanvoldo

kanvoldo

Üye
sağol kardeş emeğe saygılar ...
 

KRMKRM

Üye
çok teşekkürler arkadaşım...
 

yuşa

Üye
emeğine sağlık ama ağır biraz
 

fluboy

Üye
e51 de güzel çalışıyor. teşekkürler.
 
macman

macman

Üye
thx
 
merty24

merty24

Üye
saolasın
 
Zero System

Zero System

Üye
İstanBUL Mobil Şehir Rehberi, "İstanbul" yazıp 1530'a gönderen tüm GSM kullanıcılarının cep telefonlarına ücretsiz yükleniyor. Harita üzerinde gezinme, yakınlaşma, uzaklaşma, adres veya önemli nokta arama işlemleri de ücretsiz veriliyor.

Ücretsiz mi dedin bana mı öyle geldi!!!
 


Üst Alt