türkcell mil kampanyası. hediye kontör veriyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
türkcell mil kampanyası. hediye kontör veriyorlar.
bu kampanyadan 3 haftada 4500 kontör kazandım.
1 aydır cezalıydım. forum kampanyalardan baya uzak kalmış.


Turkcell THY, gerçekleştirdikleri işbirliğiyle bir ilke daha imza attılar.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv THY Genel Müdürü Temel Kotil'in katıldıkları bir basın toplantısıyla duyurulan işbirliği, "Miles&smiles" Üyesi İştcell'lilere Konuştukça uçuş mili kazandıracak.

Dileyen müşterilerin millerini uçak bileti ve ya Turkcell kontörü olarak değerlendirebilecekleri anlatan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, şirketinin ve Türk Hava Yolları'nın, insanları iki farklı şekilde birbirlerine kavuşturduğunu söyledi. Kampanya aracılığıyla, kullanıcılara GSM dışı alanlarda da fayda sağladıklarını belirten Ciliv, bu konuda öncü oldukları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil de, gerçekleştirilen işbirliğinin, kendilerini tercih eden müşterileri mutlu edeceğini belirterek Türkiye'nin iki markasının bundan kazançlı çıkacağını söyledi.

Konuyla ilgili olarak turk.internet.com'un sorularını yanıtlayan Turkcell Pazarlama, Özel Müşteriler ve Uluslararası Dolaşım Bölüm Başkanı İlkan Bülbül, İşTcell ve Miles&Smiles olanların bundan sonra uçabileceklerini söyledi.

Turkcell'lilerin, kazandıkları millerle bedava kontür ve dakika kazanabileceklerini belirten Bülbül, bir Turkcell hattı için ayda en fazla 3 bin mil kazanma limiti olduğunu söyledi. Kullanıcıların, toplam ödedikleri fatura miktarının 3 katı mil ve ya yükledikleri kontür miktarının yarısı kadar mil kazanılabileceğini ifade eden Bülbül, kampanyanın 31 Aralık tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

İşTcell abonelerinin, MIL yazıp boşluk bıraktıktan sonra Miles&Smiles kart numaralarını yazarak 5773'e ücretsiz kısa mesaj ile göndermelerinin kampanyaya katılabilmek için yeterli olduğunu belirten Bülbül, toplanan millerden yararlanabilmek için de THY yazıp aralara boşluk bırakarak sırasıyla Miles&Smiles üyelik numarası, dakika ya da kontör yüklemek istenilen Turkcell numarası ve yüklenecek dakika, kontör miktarı girilip 5849'a ücretsiz kısa mesaj ile göndermenin yeterli olduğunu söyledi.

Kampanyadan, ön ödemeli hat kullanan İşTcell'liler de yükledikleri kontör miktarının yarısı kadar mil kazanarak yararlanabilecekler. Kazanılan miller, Miles&Smiles hesaplarında biriken diğer miller ile birleşerek ödül biletine veya bedava Turkcell kontör/dakikaya çevrilebilecek. Ayrıca, kampanyaya 30 Haziran'a kadar kaydolan İşTcell'liler, anında 1000 bonus mil kazanma şansına da sahip olacak.

THY'nin, web sitesi kanalıyla da mil karşılığı kontör/dakika almak mümkün olacak. Miles&Smiles üyeleri, bir ay içerisinde milleri karşılığında, en az 250 kontör/100 dakika, en fazla 500 kontör/200 dakika alabilecekler.

Miles&Smiles üyesi tüm Turkcell müşterileri, hesaplarındaki her 15 mil karşılığı 1 kontör, her 40 mil karşılığı 1 dakika alarak bedava konuşacaklar. Kontör/dakika kazanan kullanıcılar, bunların istedikleri herhangi bir Turkcell hattına yüklenmesini talep edebilecekler




KAMPANYA İŞLEYİŞİ

http://www.thy.com/tr-TR/miles_and_smiles/index.aspx

1) Buradan kayıt olun.

2) İştcell'e kayıtlı bir turkcell hattı bulun, mevcut hattınızı iştcell'li yapın. (Online işlemler yada IS KAYIT 2222ye gönderin)

3) İstcell'li hattınızdan MIL yazıp boşluk bırakın, 1. maddede kayıt olduğumuz hesaptan bize verilen kart numarasını (TK ile başlar) başında TK olmadan 9 hane olarak girin ve 5773'e gönderin.

4) 2 yada 3 gün sonunda 1000 mil hesabınıza yüklenecek. Yükleme sonrasında kayıtlı hattımızdan IPTAL MIL yazıp 5773'e gönderin.

5) Yeni bir hat bularak 2. maddeden işlemleri tekrar edin.


Mil hesabınızda azami 3750 mil olması gerekli, 3750 mil karşılığında (3 hat ile yapılabilir) 250 kontör alabilirsiniz. (4000 mil 266 kontör)
(emeği geçen bungee20 ye teşekkürler)
 
  • Beğen
Tepkiler: galata-05


yeniçeri53

Üye
kardeşben bi hesap açtım bu hesap numarından dedğin gibi şey yaptım olur mu :D
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
kardeşben bi hesap açtım bu hesap numarından dedğin gibi şey yaptım olur mu :D

Kampanya işleyişi eskisi gibi devam etmiyor maalesef. 03.11.2008 tarihinden itibaren üye olunan hatta 1000 mil puanı geliyor.
15 Mil puanı 1 Kontör ediyor. Kontör kazanmak için en az 4000 Mil puanına ulaşıp 250 Kontör çekmek gerekiyor.

Kontör yüklemeye Yüklenilen kontör miktarının %50 si (100 Kontöre 50 Mil) veriliyor.
Faturalı hatlara ise ödediğiniz fatura tutarının (vergiler dahil) 3 katı kadar mil veriliyor.
 


Üst Alt