Turkcell Limit Puan Sorgusu Nasıl Arttırılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Limit Puan Sorgusu Nasıl Arttırılır?
Turkcell Limit Puan’ı hangi cihazı veya ne kadar cihaz alabileceğinizi sorgulamanızı sağlamaktadır. Turkcell Limit Puan sadece Turkcell abonelerine verilirken, bunu arttırmak için yapmanız gereken bazı yollar vardır.

Turkcell Limit Puan’a güncel adı ile birlikte Sarı Kutu denilirken, burada size Turkcell’li olarak geçirdiğiniz hergün için 1 puan hediye edilir. Taahhütlü olarak cihaz alımı gerçekleştirmeniz için 6 aylık bir süre atlatmanız gerekiyor.

Turkcell Limit Puan’ınını arttırmak için her ay faturalarınızı düzenli olarak ödemeniz gerektiğini unutmayın. 30 TL ve üzerindeki fatura ödemelerinde ise alacağınız puan daha yüksek oluyor. Size cihaz verilirken ayrıca Kredi Sicilinizin ne kadar düzgün olup olunmadığına da bakılıyor. Yani diğer faturalarınızı ve kredi kartlarınızı da düzenli olarak ödemeniz gerekiyor.

Kredi kartınıza yapacağınız ödemelerin yüksek olup olmadığı da önemli bir detay. Fatura ödeme tutarı ne kadar fazla olursa Turkcell ‘in gözünde bir o kadar daha değerli olacakken faturaları gereğinde ödemeniz gerektiğini unutmayın.
 


Üst Alt