Faturalı Turkcell Kampanyalı Faturalı İnternet Paketleri ve Tarifeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Kampanyalı Faturalı İnternet Paketleri ve Tarifeleri
Turkcell tarafından faturalı hat kullanıcıları için hazırlanan en uygun fiyatları internet paketleri bu listemizde. Turkcell faturalı internet paketi ve tüm kampanyaları için sizde bu konumuzu inceleyebilirsiniz.

10 GB Hediye İnternet Kampanyası
Hediye SIM kartta yer alan şifre ile lansman tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 10 GB internet verilecektir. Başvuru için SMS atılması gerekmektedir. Hediye internet yurt içinde kullanımda geçerli olup, 6 ay boyunca kullanıma açık olabilecektir. Hediye internetten yararlanabilmek için, sim kartın 4.5G uyumlu olması ve ses hattı sahibi olunması gerekmektedir.

10 GB Hediye Ek İnternet Kampanyası
Kampanyadan bireysel ses hattı olup, Her yöne Minik Paket, Ben Yaptım 500, Hepsi Eko Paket, Her yöne Ben Yaptım 500, İnterneti Bol 500 dk + 1 GB Paketi, Yapboz 250, Yapboz 500, Hepsi 500 Plus Paketi, Hepsi 300 Paketi, Karma 500, Karma 1000 Paketlerinde olup Mayıs ayı sonu itibarıyla Turkcell veri tabanında akıllı telefon kullanan, Mayıs sonu itibarıyla Veri işleme izni olan, Pazarlama iletişim izni olan ve Nisan, Mayıs ayı ortalama data kullanımı 20 MB ve altında olan abonelere ve Hepsi Eko Paket, İnternet Bol 500 dakika + 1 GB Paketleri de Nisan ve Mayıs ortalama data kullanımı 500 MB - 1 GB arası olan, İnterneti Bol 500 dakika +2 GB, Hespi Bol Paket, İnterneti bol 1000 dakika +2 GB, Hepsi 500 Plus paketlerinde Nisan ve Mayıs ortalama data kullanımı 1,5 GB - 2 GB olup Mayıs sonu itibarıyla Turkcell veri tabanında akıllı telefon kullanan, Veri işleme izni olan, Pazarlama izni olan abonelere "10 GB Hediye Ek internet Kampanyası"na dahil olup, 1 ay geçerli 10 GB hediye edilecektir.

1 GB Oyun İnternet Paketi
Oyun İnternet Paketi sadece belirlenen oyunlara özel olarak hazırlanmış avantajlı bir mobil internet paketidir. Paket sadece belirlenen oyunlarda geçerlidir. Kampanya şu anda Paramanya oyununda kullanıma açıktır, yeni oyunlar eklendikçe sizlere bilgileri sunulmaya devam edecektir.

4.5G Hızını Deneme Kampanyası
Kampanya süresince 4.5G şebekemizden verilecek olan veri indirme üst hız limiti tüm abonelerimiz için 600 Mbps olacaktır. 4.5G'de üst bağlantı hızı, kapsama alanına, hizmet alınan baz istasyonuna, coğrafi koşullara, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza, bağlanılan siteye ve baz istasyonuna olan uzaklığa göre değişim gösterebilir.

GNÇ Uygulaması 1 GB Hediye Kampanyası
GNÇTRKCLL Mobil Uygulama 1 GB Hediye Kampanyasına katılmak için GNÇ Uygulamasını ilk kez indiren bireysel faturalı Yeni Genç Tarife, ön ödemeli gençTarife ve Gençplus tarifelerindeki aboneler ve 25 yaşın altındaki diğer faturalı ve ön ödemeli tarifelerdeki abonelerden mobil uygulama içerisinden kampanya katılım talebini ileten ilk 150.000 kişiye 7 gün geçerli 1 GB internet paketi hediye!
 


Üst Alt