Turkcell Faturasız Hatta 20 Haziran 2011 Pazartesinden İtibaren Telsiz Kullanım Ücreti Alınacak

Sponsorlu Bağlantılar

***Hunter***

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Faturasız Hatta 20 Haziran 2011 Pazartesinden İtibaren Telsiz Kullanım Ücreti Alınacak
14 Aralık 2011 tarih ve 2011/DK-11/642 sayılı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Kararı gereğince; 2011 yılında 13,20 TL olarak uygulanan Telsiz Kullanım ve Ruhsatname ücreti, 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren sistemdeki her abone başına yıllık 14,56 TL olarak belirlenmiştir.

20 Ocak itibariyle her ay Hazır Kartlı müşterilerimizin hatlarına 1,213 TL olarak bu ücret yansıtılacaktır. Bu ücret Telsiz Kullanım ücreti olarak devlete ödenmektedir.

​Telsiz Kullanım ücreti daha önce tüm Hazırkartlı müşterilerimiz adına Turkcell tarafından devlete ödenmekteydi. 20 Haziran 2011 itibariyle tüm ön ödemeli hatlara tıpkı faturalı hatlarda olduğu gibi bu ücret yansıtılmaya başlanmıştır.​
 


ilo53

ilo53

Üye
Ben para fılan vermem
 

SilverNitrate

Üye
saçmalık. turkcell hepten sapıttı. adamakıllı kampanyası yok, üstüne para alıyor. yarın vodafona geçiyorum.
böyle devam et turkcell
 
ilo53

ilo53

Üye
Ben Aveayım boyle bırsey yok demı bırde numara tasıyanlara o yıl ıcınde odeme yokmus :) Birde numara tasırken bıle 2tl ucret alıyor Vodafone en ıyı bende 90gunluk suremı doldurup vodafoneye gecıcem
 

angarali74

Üye
hattı zaten aveaya geçirmiştim iyi etmişşim(h)(h)(h)(h)
 
ilo53

ilo53

Üye
Bende aveayım aveada boyle bırsey yok demı sonradan cıkmasın :)
 

coolxman

Üye
türkcell böyle yapmaya devam ederse çok müşteri kaybeder aynı beni kaybettiği gibi bu olay yüzünden bende hemen vodafoneye geçiyorum.
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Kaynak ??? Yanlış anlaşılmasın kaynak derken haber sahte imasında demedim Turkcell internet sitesinde bunu duyurdu mu diye merak ettim yoksa yine gizlice mi yapacak bu işi . Kaynak olarak Turkcell sayfasında varsa link olarak verirseniz sevinirim.
 
ilo53

ilo53

Üye
Musteri hizmetlerını arayınca soyluyor orda :)
 
Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
müşteri hizmetlerine gerek yok tarifeleri inceleyiniz orada yazmışlar 1.1 tl alınacaktır diye.
 
greenmile

greenmile

Üye
bu turkcell iyice sabır testi yapmaya başladı dua etsinki tüm yakınlarım turkcelli yoksa çekilecek dert değilsin
 

ser1920

Üye
Turkcell müşteri aleyhinde ilk kararları alan, ilk zamları gerçekleştiren bir oparatör oldu. Bu olay artık son damla oldu. Bende yeğenlerime aldığım 4 hat dahil toplam 5 turkcell hattımı 19 haziran günü başka bir oparatöre geçireceğim. Bizleri koyun sürüsü zannedip, herşeyi yapabileceklerini zannedenlere bu bir cevap olsa gerek.
 

xErKaNx

Üye
Kaliteli olmasına rağmen paragöz olan ve bi okadarda kazıkcı bu turkcellin bukadar çok abone sayısının olması çok düşündürücü. Çok afedersiniz Bu deveye diken sözüne en yakın örnek olsa gerek. Bir kampanya yapar ama illaki bir şart koşar. Mesela 60 dk turkcell içi hediye veriyoruz derler ama en az 20 tl yükleme şartı koşarlar. Tam iyi bir kampanya yaptılar dersin, birkaz ay ömür biçerler. Ucuz internet derler 3 ay sınırı koyarlar. Kardeşşş vodafonede 8 tl ye sınırsız ınternet var bee.20 tl ye 60dk turkcell içi veriyosun ben vodafoneye 30 tl yükleyince bir ay boyunca her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşuyorum ayrıca açma kapama ilk 10 saniyede 10 kuruş.Turkcell de standar sms 45- 46 kuruşken vodafonede 41 kuruş.Turkcellde en düşük 7 tl kontor yüklenirken vodafonda 5 tl yükleniyor.daha sayamadığım bir çok farklar var.bu zamana kadar ödediğin bu vergiyi simdi neden ödemiyorsun. Vergiyi aboneye ödet kârını cebe indir, oh ne ala memleket. Ozaman yaptığın kardanda aboneye dağıtki millet ödediği verginin karşılığını alsın dimi yani. Haksızmıyım? Benim 3 tane turkcell hattım vardı. ikisi bende biri eşimdeydi. Aylar önce hattın birini vodafone ye taşıdım ve şimdi onu kullanıyorum. Kalan iki hattımıda heran vodafone ye taşıyabilirim.

----------Eklendi @ 03:36:33 ---------- Yazıldı @ 03:19:50 ----------

ayrıca vodafone de sütten çıkmış akkaşık değil. Çok eksileri var örneğin müşteri hizmetlerini aradığında para odediğin yetmiyormuş gibi yeri geliyor temsilciye 10-15 dk da anca bağlanıyosun. Bazende bağlanamayabiliyosun. Bazı zamanlarda şebeke sorunları oluyor, konuşma kalitesi düşüyor vs vs vs. Ama turkcelle oranla ücretleri uygun
 
  • Beğen
Tepkiler: SilverNitrate
slmgs

slmgs

Üye
kardeşim sana aynen katılıyorum bende 3 ay öncesine kadar sinirlenip hattımı vodafone tasımıstım ama ınan bana saydıgından cok daha fazla eksılerı var her yone 3 dk 30 krs tarıfesınde ıdım nasıl bıtıyor anlamıyorsun bıle ayrıca ses kalıtesı barız sekılde düşük turkcelle gore avea ya göre tabıkı 10 numara tekrar turkcelle donmek zorunda kaldım evet ucuz ama konuşacagım dıye çile çekiyorsun az önce telsız ucretı ıle ılgılı maıl atarak şikayet ettım bakalım ne cavap verecekler sızlerle paylasacagım gelecek cevabı saygılar
 

ser1920

Üye
kardeşim sana aynen katılıyorum bende 3 ay öncesine kadar sinirlenip hattımı vodafone tasımıstım ama ınan bana saydıgından cok daha fazla eksılerı var her yone 3 dk 30 krs tarıfesınde ıdım nasıl bıtıyor anlamıyorsun bıle ayrıca ses kalıtesı barız sekılde düşük turkcelle gore avea ya göre tabıkı 10 numara tekrar turkcelle donmek zorunda kaldım evet ucuz ama konuşacagım dıye çile çekiyorsun az önce telsız ucretı ıle ılgılı maıl atarak şikayet ettım bakalım ne cavap verecekler sızlerle paylasacagım gelecek cevabı saygılar

sevgili kardeşim, vodafonda 444 numaraları tarifenin ücretine göre arıyorsun, aran kazanla kazandığın liraları tarifene göre her yöne kullanıyorsun, 20 tl yükleyip 30 gün boyunca her yöne 10 dk 50 kuruşa konuşuyorsun. 8 tl aylık sınırsız internet, 50 krş günlük internet alıyorsun. Mesaj paketleride gayet uygun fiyata. Ben telsiz ücreti yüzünden turkcell hatlarımı vodafone geçirttim. 1 yeni turkcell hattım var onuda 3 ay dolsun başka bir oparatöre geçirtecem. Turkcell yetkilileri aboneleri yolunacak kaz olarak görmekten vazgeçinceye kadarda dönüş yapmayacağım. Artık turkcelle bir ders vermek lazım. Abone aleyhinde ilk uygulamalar hep turkcellden çıkıyor.
 
Masha

Masha

Üye
Gerçekten çok saçma herşeyde bir şeyler bulmaya çalışıyorlar annlamadım gitti.
 
phasan

phasan

Üye
En iyisi vodafone
 
.BlueTR

.BlueTR

Üye
ben Vodafone ye geçiyom bune ya.
 
slmgs

slmgs

Üye
arkadaşlar attıgım maılı yayınlıyorum

adımıza 1.1 tl devlete ödenen telsız kullanım ucretı hattıma yansıtılacagı yönunde tarafınızdan sms aldım

Bu güne kadar ödenen toplam tutarın dökümünü ögrenmek istiyorum

Diğer operatörlerde de hattımız bulunmakta devlet için böyle bir ücret talep etmemekteler bugune kadar benım ve tum hazır kartlıların adına ödenen böyle bir tutar var mıydı yeni mi alınmaya başladı yoksa bizim adımıza ödemeyı sız mı yapıyordunuz ayrıca genc tarıfelı olarak yukledıgımız tutarlar bellıdır örnegın genc nar satın almak ıstedıgımde 1.1 tl lık açığım varken nar paketımı nasıl tanımlayacagım bu vergileri ön ödemelı hat kullandıgımız ıcın peşin olarak ödüyorduk artık kendımız mı karsılayacagız gereklı sorularımın cevaplanıp tarafıma maıl ıle en kısa surede donulmesını rica ediyorum


SAYGILARIMLA

----------Eklendi @ 00:40:07 ---------- Yazıldı @ 00:37:34 ----------

Ve bu da aldığım cavap maılı

Bu ücret Telsiz Kullanım ücreti olarak devlete ödenmektedir. Telsiz Kullanım ücreti daha önce tüm ön ödemeli müşterilerimiz adına Turkcell tarafından devlete ödenmekteydi. 20 Haziran itibariyle tüm ön ödemeli hatlara tıpkı faturalı hatlarda olduğu gibi bu ücret yansıtılmaya başlanmıştır.
Bununla birlikte siz değerli müşterilerimize daha avantajlı kampanyalar da sunmaya devam ediyoruz.

Daha önce Avans TL servisini -6 TL’ ye kadar kullanırken 20 Haziran itibariyle -8 TL’ ye kadar kullanabileceksiniz. Bu sayede daha fazla görüşme yapabileceksiniz.

Her 20 TL ve üzeri yüklemenize Turkcell’lilerle 30 gün boyunca konuşabileceğiniz 60 dakika kazanabileceğiniz kampanyamız bulunuyor. Kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp 2222’ ye SMS göndermeniz ve sonrasında 20 TL ve üzeri yüklemeniz yeterlidir.

Hattınızdan ücretin çekilmesini istemiyorsanız Standart Tarife’ ye geçiş yapabilirsiniz. Standart Tarife’ de Aylık Nar dışındaki Nar kampanyaları, 60 dk. Hediye Kampanyası, Kazandıkça Kazan Kampanyası, Aran Kazan, Hemen Yükle Kazan gibi bir çok avantajlı kampanyadan yararlanılamaz. Standart Tarife’ de her yöne aramanın dakikası 41,5 kuruş, 1 SMS 41,5 kuruş, 1 MMS ise 80 kuruştur. Standart Tarife’ ye geçmek için STANDART yazıp 2222’ ye SMS göndermeniz yeterlidir.

Saygılarımızla,
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
 


Üst Alt