Turkcell Faturalı Hat Konuşma Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

DSGNRY

DSGNRY

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Faturalı Hat Konuşma Paketleri
Alo Paketler

Alo paketler yeni hediye dakikaları ile hem daha konuşturuyor hem de artık HER YÖNE!
Dilediğiniz herkesle rahat rahat konuşun diye Alo paketlere şimdi bir de her yöne dakikalar ekledik. Artık her ay paket kadar dakika hediyenize ek her yöne dakikalarınız ile avantaj cebinizde!
Siz de hediyelerinizi almak için HEDİYE yazıp 2747’ye ücretsiz kısa mesaj gönderin veya hemen Alo paket seçeneklerinden birine abone olun.
Hediye dakika uygulamaları 31 Temmuz 2010 tarihine kadar geçerlidir.

Alo 60 (120 Dakika Turkcell ve Sabit Hat + 60 Dakika Her Yöne) 25 TL
Alo 120 (240 Dakika Turkcell ve Sabit Hat + 120 Dakika Her Yöne) 35 TL
Alo 240 (480 Dakika Turkcell ve Sabit Hat + 120 Dakika Her Yöne) 65 TL
Alo 480 (960 Dakika Turkcell ve Sabit Hat + 120 Dakika Her Yöne) 96 TL

*20 Nisan 2010 itibariyle geçerli olan paket ücretleridir. 20 Nisan 2010 ve sonrasında başlayan fatura dönemlerinde yeni ücretler geçerlidir.

Dilerseniz size uygun olan paketi kendiniz seçebilir ve istediğiniz paketin adını başına ABONE yazarak ücretsiz kısa mesaj ile 7000'e gönderebilirsiniz. Örn: Alo 120 paketini seçtiyseniz ABONE ALO120 yazarak 7000'e gönderebilir ve Alo 120 paketine abone olabilirsiniz. Böylece Alo 120 paketi ile ay boyunca tüm Turkcell'liler ve sabit hatlarla 240 DK ve HER YÖNE 120 DK, yani toplam 360 DK rahat rahat konuşabilirsiniz.

Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
Paketler kapsamında ve paket aşımında yapacağınız yurtiçi görüşmeler 6 saniyede bir ücretlendirilir.
Paket dakikalarınız görüntülü görüşmelerinizde de geçerlidir.

Paket Aşımlarında Heryöne 40 Kuruş / Dk

---------------------------------------------------------------

Süper Paket

Her yöne rahat rahat konuş diye 500 dakika. Üstüne her akşam 9'dan sabah 9'a Turkcell'liler ve sabit hatlarla 5.000 dakika daha.

Süper Paket yenilendi! KDV ve ÖİV dahil 55 TL'ye artık TÜM CEP ve SABİT HATLARLA geçerli ve ayda toplam 500 dakika!
Üstelik her akşam saat 21:00 ile sabah saat 09:00 arasında tüm Turkcell ve sabit hatlarla yapacağınız görüşmeler ay boyunca toplam 5.000 dakikaya kadar ücretsiz. Süper Paket'e abone olmak için hemen SUPER yazarak 7000'e ücretsiz kısa mesaj ile gönderebilirsiniz.

Aylık 5000 Dakika Turkcell içi ve Sabit Hatlar için geçerlidir.

Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
Paketler kapsamında ve paket aşımında yapacağınız tüm yurt içi görüşmeler, 6 saniyede bir ücretlendirilir.
Paket dakikalarınız görüntülü görüşmelerinizde de geçerlidir.

---------------------------------------------------------------

Gold Paket

Turkcell Gold Paket ile ayda KDV ve ÖİV dahil 89 TL'ye her yöne dilediğinizce konuşun, ayrıcalıklı müşteri hizmetlerinden faydalanın!

Turkcell Gold Paket'e geçin, avantaj ve ayrıcalıklardan yararlanmaya başlayın.Size özel 0532 7587878 nolu Turkcell Gold Müşteri Hizmetleri'den dilediğiniz an sıra beklemeden ayrıcalıklı hizmet alın.Gold paketin avantajlarından faydalanmak için tek yapmanız gereken, GOLD yazıp 7010' a göndermek.

Turkcell Gold Paket alın, KDV ve ÖİV dahil 89 TL’ye Turkcell’lilerle 5.000 dakika, diğer yönlerle TAM 1.000 dakika dilediğinizce konuşun!
Gold Paket alan abonelerin tarifesi Herkesle olur ve bu tarife üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamındaki dakikaların aşımları yine Herkesle tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

444'lü Numaralar
Başına sabit alan kodunu koyarak (0212 444 gibi) yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket kapsamında değildir.
Turkcell müşteri hizmetleri aramalarında başına sabit alan kodu konulduğunda (0212 4440532 gibi) arama paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, başına herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan aramalar KDV ve ÖİV dahil 40 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

---------------------------------------------------------------

Gold Plus Paket

Gold Plus paketi ile her yöne dilediğinizce konuşun, mesajlaşın, 3G hızı ile internetin tadını çıkartın üstelik her ay faturanız ne kadar gelecek bilin!
Gold Plus paketi tüm vergiler dahil ayda 109 TL'ye Turkcell’lilerle 5000 dakika, diğer tüm yönlere 1000 dakika, her yöne geçerli 1000 SMS ve 1 GB internet kullanımı içeren bir pakettir. Gold Plus Paketinden faydalanan aboneler aynı zamanda Turkcell Gold avantajlarından faydalanırlar.
Siz de her yönü ile bu avantajlı paketten faydalanmak aynı zamanda Turkcell Gold ayrıcalıklarını yaşamak için GOLD PLUS yazıp 7010'ye kısa mesaj gönderin.

Gold Plus paket aşımında yapılan yurt içi aramalar Herkesle tarifesi ücretleri üzerinden ücretlendirilir

Gold Plus Paket ile Turkcell Gold avantajlarından faydalanabilir, size özel 0532 7587878 nolu Turkcell Gold Müşteri Hizmetleri'den dilediğiniz an sıra beklemeden ayrıcalıklı hizmet alabilirsiniz.

Paket Dakikaları
5000 dakikalık Turkcell içi kullanım hakkı Turkcell'lilerle yapılan yurt içi görüşmeler için geçerlidir. Her yöne 1000 dakika ise diğer operatör numaraları ve sabit hat (ev,iş) numaraları ile yurt içi konuşmalarda geçerlidir.
Gold Plus paketi olan müşteriler aynı anda başka bir ses paketi alamazlar.
Paket dakikalarınızla yurtiçinde tüm Turkcell'liler, sabit hatlar ve diğer operatör numaraları ile konuşabilirsiniz.
Paketiniz ile aldığınız dakikalar o ayki fatura dönemi için geçerlidir ve bu dönem arasında kullanılamayan dakikalar bir sonraki aya devretmez.
Paket durum sorgulama ve paket dakikalarının bitimine dair SMS ile yapılan bilgilendirmelere, son 48 saat içerisinde yapmış olduğunuz görüşmeler dahil olmayabilir.

Paket SMS'leri
Gold Plus paketi olan müşteriler aynı anda başka SMS paketi alabilirler.
Gold Plus Pakete ek olarak alınan SMS paketi kullanımda önceliklidir
SMS için kullanılan paket aşım ücreti, standart kısa mesaj fiyatı üzerinden yapılacaktır.
Paket kapsamındaki SMS'ler bir fatura dönemi için geçerlidir ve bu dönem arasında kullanılamayan SMS'ler bir sonraki aya devretmez.
Gold Plus Paket kapsamında verilen SMS'lere "SMS ile sorgulama servisleri, farklı bir hizmete kayıt için atılan SMS'ler, yurt dışında atılan SMS’ler, uluslararası SMS’ler, Akıllı mesaj ve web mesaj üzerinden atılan SMS ler” dahil değildir.
Paketlerdeki kısa mesajlar sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz.

İnternet Paketi
Gold Plus paketi olan müşteriler aynı anda başka internet paketi alabilirler.
Gold Plus Pakete ek olarak alınan internet paketi kullanımda önceliklidir.
Yurt dışındaki internet kullanımı kampanya paketine dahil değildir. Yurtdışında kullandığınız veri uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Gold Plus paketi kapsamındaki internet paketi bir fatura dönemi için geçerlidir. Paketten bu fatura dönemi arasında kullanılamayan paket datası bir sonraki aya devretmez.
İnternet kullanımında indirilen ve yüklenen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer. Paket aşımında da yine indirilen ve yüklenen veri paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir.

444'lü Aramalar
Başına sabit alan kodunu koyarak (0212 444 gibi) yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket kapsamında değildir.
Turkcell müşteri hizmetleri aramalarında başına sabit alan kodu konulduğunda (0212 4440532 gibi) arama paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, başına herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan aramalar KDV ve ÖİV dahil 40 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

---------------------------------------------------------------

Platinum Paket

Platinum Paket tüm vergiler dahil ayda 199 TL'ye Turkcell’lilerle 5000 dakika, diğer tüm yönlere 2500 dakika, 30 dakika uluslararası arama, Avrupa’da 15 dakika arama, 15 dakika aranma, her yöne geçerli 2500 SMS/MMS ve 4 GB internet kullanımı içeren bir pakettir.
Siz de her yönü ile avantajlı bu paketten faydalanmak aynı zamandan ayrıcalıklarla dolu Turkcell Platinum dünyasına girmek için PLATINUM yazıp 7010 'a kısa mesaj gönderin.

(Yurt Dışı Arama ve Aranmada Geçerli Olan Ülkeler) : Almanya, Andora, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan ,Slovakya, Slovenya, Vatikan, Yunanistan, Karadağ

Platinum paket aşımında yapılan yurt içi aramalar Herkesle tarifesi ücretleri üzerinden ücretlendirilir
Platinum paket SMS’lerini Turkcell, sabit hat ve diğer operatör yönündeki yurt içi mesajlaşmalarınızda kullanabilirisiniz. Paket aşımında gönderilen yurt içi mesajlar standart kısa mesaj ücretleri üzerinden ücretlendirilir.
Platinum paket MMS’lerini Turkcell ve Vodafone Türkiye yönündeki yurt içi mesajlaşmalarınızda kullanabilirisiniz. Paket aşımında gönderilen yurt içi MMS’ler standart MMS ücretleri üzerinden ücretlendirilir

Klüp Üyelikleri
Platinum Paket ile Turkcell Platinum avantajlarından faydalanabilir, size özel 0 532 757 1 532'yi ücretsiz* arayarak hiçbir şekilde sıra beklemeden ve Sesli Yanıt Sistemi ile karşılaşmadan, Turkcell hattınız ve mobil iletişim ihtiyaçlarınız için her türlü cevaba kolayca ulaşabilirsiniz.

* Turkcell Platinum Özel Müşteri Hizmetleri numarasından yalnızca Turkcell Platinum müşterilerimiz yararlanabilir.
Yurt içinden yapılacak aramalar ücretsizdir.

Paket Dakikaları
5000 dakikalık Turkcell içi kullanım hakkı Turkcell'lilerle yapılan yurt içi görüşmeler için geçerlidir. Her yöne 2500 dakika ise diğer operatör numaraları ve sabit hat (ev,iş) numaraları ile yurt içi konuşmalarda geçerlidir.
Platinum paketi olan müşteriler aynı anda başka bir ses paketi alamazlar.
Paket dakikalarınızla yurtiçinde tüm Turkcell'liler, sabit hatlar ve diğer operatör numaraları ile konuşabilirsiniz.
Paketiniz ile aldığınız dakikalar o ayki fatura dönemi için geçerlidir ve bu dönem arasında kullanılamayan dakikalar bir sonraki aya devretmez.
Paket durum sorgulama ve paket dakikalarının bitimine dair SMS ile yapılan bilgilendirmelere, son 48 saat içerisinde yapmış olduğunuz görüşmeler dahil olmayabilir.

Paket Mesajları
Paket kapsamında SMS ve MMS için toplamda 2500 mesajlık kullanım hakkı verilmektedir.
Platinum paketi olan müşteriler aynı anda başka SMS paketi alabilirler.
Platinum Pakete ek olarak alınan SMS paketi kullanımda önceliklidir.
Paket kapsamındaki mesajlar bir fatura dönemi için geçerlidir ve bu dönem arasında kullanılamayan mesajlar bir sonraki aya devretmez.
Platinum Paket kapsamında verilen mesajlara "SMS ile sorgulama servisleri, farklı bir hizmete kayıt için atılan SMS'ler, yurt dışında atılan SMS’ler, uluslararası SMS’ler, Akıllı mesaj ve web mesaj üzerinden atılan SMS ler” dahil değildir.
Paketlerdeki mesajlar sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz.

İnternet Paketi
Platinum paketi olan müşteriler aynı anda başka internet paketi alabilirler.
Platinum pakete ek olarak alınan internet paketi kullanımda önceliklidir.
Yurtdışındaki internet kullanımı kampanya paketine dahil değildir. Yurtdışında kullandığınız veri uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Platinum paket kapsamındaki internet paketi bir fatura dönemi için geçerlidir. Paketten bu fatura dönemi arasında kullanılamayan paket datası bir sonraki aya devretmez.
İnternet kullanımında indirilen ve yüklenen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer. Paket aşımında da yine indirilen ve yüklenen veri paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir.

444'lü Aramalar
Başına sabit alan kodunu koyarak (0212 444 gibi) yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket kapsamında değildir.

Evet arkadaşlar ceşitler çoğaldığı için hepsini bir araya toplayarak bir ana başlık oluşturmak istedim, muhakkak işine yarayanlar olacaktır, eksik veya hatalı bilgi var ise lütfen uyarınız. Teşekkürler...

17.04.2010
---------------------------------------------------------------
Haftada İki Gün Paketi

Şanslı günlerinizde dilediğinizce konuşun, mesajlaşın!

Ayda sadece 11 TL ödeyerek her hafta şanslı 2 gününüzde tüm Turkcell’lilerle dilediğinizce konuşabilir, dilediğinizce mesajlaşabilirsiniz!
Şanslı günlerinizi öğrenmek ve bu kampanyadan hemen faydalanmaya başlamak için tek yapmanız gereken 2GUN yazıp 8040’a kısa mesaj göndermek.

Ayda tüm vergiler (KDV ve ÖİV) dahil 11 TL'ye haftanın 2 günü tüm Turkcell'lilerle dilediğinizce konuşur ve mesajlaşırsınız.

Paket ücreti aboneliğiniz tanımlandıktan sonra çıkacak olan ilk faturanıza yansıtılacaktır.
Haftada 2 gün paketine abone olduğunuzda faydalanmakta olduğunuz tarife ve diğer paketlerinizde bir değişiklik olmaz. Tarifenize bağlı bir paket aboneliğiniz varsa, haftada 2 gün paketi ile aldığınız dakikalar, tarife paketinizden önce kullanılacaktır ve tarife paketinizden düşmeyecektir (alo, süper, herkesle, kamu paketleri vb.).
Kullanım haklarınızı aylık kullanım süresi içerisinde bitirmeniz durumunda Turkcell’lilerle yaptığınız yurt içi görüşme ve mesajlarda tarife ücretlerinizden ücretlendirileceksiniz. Turkcell yönüne geçerli diğer paket aboneliklerinde kalan paket dakikaları (veya mesajları) geçerli olacaktır.
Paketler kapsamında yapacağınız tüm yurtiçi görüşmeler, 6 saniyede bir ücretlendirilmektedir.
Kampanyadan bireysel ve kurumsal tüm faturalı hatlar faydalanabilirler.

Haftada 2 gün paketine abone olmak için 2GUN yazarak 8040’a kısa mesaj gönderen abonelerimize önce şanslı günleri bildirilecektir. Bu mesaja EVET yazarak kampanya şartlarına onay veren abonelerimize önce "Haftada 2 gün paket abonelik talebiniz alınmıştır" mesajı ve hemen ardından da "Tebrikler Haftada 2 gün paket aboneliğiniz başlamıştır" mesajı gönderilecektir. Bu mesaj ile beraber aboneliğiniz anında geçerli olacak ve dakikalarınız ve mesajlarınız tanımlanmış olacak. Her hafta şanslı günlerinizde ücretsiz (dakika ücreti yansıtılmadan) konuşmaya ve mesajlaşmaya başlayacaksınız.
Haftada 2 gün paketiniz, aboneliğinizin geçerli olduğu tarih itibariyle her ayın aynı günü yenilenecektir. Paketiniz yenilendikçe kısa mesaj ile bilgilendirileceksiniz. .

8040’a gönderilen abonelik ve iptal mesajları ücretsizdir.

Şanslı günler:
Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak üzere rastgele verilmektedir. Şanslı günler değiştirilemez.

Paket kullanım hakları:
Paketiniz ile her hafta şanslı günlerinizde paket ücretine ek bir dakika ücreti ödemeden konuşur ve mesajlaşırsınız. Tüm Turkcell’lilerle geçerli aylık yurt içi konuşma 64 saat (3840 dakika) ve aylık yurt içi mesajlaşma 1.000 SMS adil kullanım hakkı ile sınırlıdır. Kullanım hakkınızda dakika ve mesajlar sadece şanslı günlerde kullanılabilir.
Aylık kullanım süresi içerisinde konuşma ve mesajlaşma hakkınızı bitirmediğiniz durumda haklarınız devretmez, ancak her ay yenilenir.
Paket dakikalarınızı Turkcell’lilerle yapacağınız görüntülü yurt içi görüşmelerinizde de kullanabilirsiniz.

Paket dakika ve mesajlarının sorgulanması:
Şanslı günlerinizde geçerli konuşma ve mesajlaşma haklarınızdan kalan bakiyenizi 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.
Paketinizdeki dakikaları ve/veya mesajları aylık kullanım süresi içerisinde bitirmeniz durumunda kısa mesaj ile bilgilendirileceksiniz.
Paketinizin bitimine dair SMS ile yapılan bilgilendirmelere, son 48 saat içerisinde yapmış olduğunuz görüşmeler dahil olmayabilir.

İptal:
Paketi iptal ettirmek için IPTAL yazarak 8040'a kısa mesaj gönderilebilir. İptal talebinde bulunan abonelerimize gönderilecek talebiniz alınmıştır mesajı ile birlikte paket iptal tarihi de bildirilecektir. (“Talebiniz alınmıştır. Paketinizden kalan dakikalarınız ve SMS'lerinizei XX.XX.XXXX tarihine kadar, sansli günlerinizde kullanabilirsiniz. Bu tarihte paketiniz iptal olacak ve size kısa mesaj ile bilgi verilecektir.”)
Bu tarihte paket iptali gerçekleşecek ve kısa mesaj ile iptal bilgisi verilecektir. Siz tekrar abonelik talebinde bulunmadığınız sürece paketiniz yenilenmeyecektir.
Aylık kullanım süresi içinde kullanmadığınız dakika ve mesajlarınız aylık kullanım sürenizin bitiminde, paket iptalinizin gerçekleşmesi ile birlikte silinir ve paket ücretinin tamamı faturanıza yansıtılır. Tekrar pakete geçmek isterseniz iptalden sonra abonelik için bir daha talepte bulunabilirsiniz
---------------------------------------------------------------
İki Gün Paketi

Her gün kampanyaya başvuran ilk 100 kişiden biri olun, 90 gün boyunca haftanın iki günü milyonlarca Turkcell'liyle bedava konuşma ve SMS gönderme fırsatını kaçırmayın.

Kampanyaya katılmak için 2GUN yazın 7098'e gönderin.
Kampanya 30.06.2010 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya Dakikaları ve SMS'leri
Kampanya kapsamında, abonelerimize kampanyaya katılım tarihlerinden itibaren 90 gün boyunca her hafta 2 gün, yurtiçi tüm Turkcell'lilerle kullanılmak üzere, 64 saat bedava konuşma ve 1.000 SMS hediye edilecektir.
Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak üzere rastgele verilmektedir, değiştirilemez.
Kampanyadan yararlanma süresinin bitiminde, kampanyanın sona erdiği bilgisi SMS ile bildirilecektir.
Kullanım Hakları
Devir ve numara değişikliğinde dakikalarınızı kullanmaya devam edersiniz. İptal durumunda bedava dakikalarınız ve SMSleriniz iptal olur.
Önceliklendirme
Alo Paketinden aldığınız dakikalar varsa şanslı günlerinizde konuştuğunuz bedava dakikalarınız paket dakikalarınızdan düşmeyecektir. İlk önce bedava gününüzün hakkını kullanırsınız.
gençTarife tarifesinden gelen bedavalarınız varsaşanslı günlerinizde kullanacağınız bedava dakikalar daha öncelikli olarak kullanılır.
Turkcell Gold ve Turkcell Platinum müşterilerin haftasonu bedava konuşmaları ile çakışan günlerde önceliklendirme Turkcell Gold ve Turkcell Platinum abonelerin haftasonu bedava konuşma haklarında olacak.
Sorgulama:
Faturanızın detayında bedava konuşmalarınızın yanında "Haftada iki gün Kampanyası" olarak açıklama yer alacaktır.
Bedava dakikalarınız güncel fatura sorgulamasında yer alacaktır.
Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi
Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.
---------------------------------------------------------------
Günlük ve Haftasonu Paketi

Turkcell’de istediğin günler ve hafta sonları özgürce konuş!
Günlük veya hafta sonu paketlerinden birini alın, dilediğiniz bir gün veya hafta sonu boyunca tüm Turkcell'lilerle saatlerce konuşmanın keyfinin çıkarın!
Günlük ve Hafta sonu paketleri ile seçeceğiniz bir günde veya bir hafta sonu boyunca tüm Turkcell'lilerle saatlerce konuşabilirsiniz.
Günlük ve hafta sonu paketleri 30 Haziran 2010 tarihine kadar geçerlidir.

Dilediğiniz bir hafta içi gününde EVET GUN yazıp 2377'ye gönderdiğinizde, tüm vergiler dahil 3,64 TL karşılığında Turkcell'li sevdiklerinizle o gün boyunca saatlerce konuşabilirsiniz.
Dilediğiniz bir hafta içi veya hafta sonu gününde EVET SON yazıp 2377'ye gönderdiğinizde ise tüm vergiler dahil 6,06 TL karşılığında önünüzdeki ilk hafta sonu boyunca Turkcell'li sevdiklerinizle saatlerce konuşabilirsiniz.
Günlük ve hafta sonu paket ücretleri ilk fatura kesimine yansıtılacak şekilde ücretlendirilir.
Ücretlendirme, paket SMS ile talep edildikten sonra bedava gün veya hafta sonunda geçerli olacak bedava dakikaların başarılı bir şekilde tanımlanması ile yapılır.
Paket kapsamındaki dakikaların hepsi kullanıldığında Turkcell'lilerle yapılan yurt içi görüşmelerde kendi tarifenizin şebeke içi arama ücretlerinden ücretlendirileceksiniz.
Paketler kapsamında yapacağınız yurtiçi görüşmeler 6 saniyede bir ücretlendirilir. Paket aşımı ve paket harici aramalarınızda kendi tarifenizin ücretlendirme periyodundan ücretlendirileceksiniz.

Günlük ve Hafta sonu paketlerinden tüm tarifelerdeki bireysel faturalı müşterilerimiz faydalanabilirler. Günlük toplam paket satışı 50.000 kişi ile sınırlıdır.
Paketlere kayıt her akşam saat 21:00'e kadar alınabilmektedir.
Paketiniz başladığında kısa mesaj ile bilgilendirileceksiniz. Bu mesajdan sonra paket kapsamındaki dakikalarınızı kullanabileceksiniz.
Günlük veya hafta sonu paketlerinden birini talep ettikten sonra iptal talebinde bulunamazsınız. Paket kapsamındaki dakikalarınız tanımlanır ve paket ücretiniz ilk faturanıza yansıtılır.

Ücretler:
Günlük ve Hafta sonu paket ücretlerine tüm vergiler (KDV ve ÖİV) dahildir.
Günlük paket dakikaları:
Günlük paketinizi SMS gönderdiğiniz gün boyunca gece saat 23:59'a kadar tüm Turkcell'lilerle yaptığınız görüşmelerde kullanırsınız. Kullanım süresi 8 saat (480 dakika) ile sınırlıdır.
Hafta sonu paket dakikaları:
Hafta sonu paketinizi talebinizin geçerli olduğu hafta sonu boyunca Pazar gecesi saat 23:59'a kadar tüm Turkcell'lilerle yaptığınız görüşmelerde kullanırsınız. Kullanım süresi iki gün için toplam 14 saat (840 dakika) ile sınırlıdır.
Günlük paket abonelik:
Günlük paket talebinizi sadece hafta içi günlerde iletebilirsiniz ve paket SMS gönderdiğiniz gün için geçerli olacaktır.
Hafta sonu paket abonelik:
Hafta sonu paket talebinizi dilediğiniz her gün yapabilirsiniz. Hafta sonu paketiniz siz SMS ile talep ettikten sonra başlayan ilk hafta sonu (Cumartesi ve Pazar) günleri için geçerli olacaktır.
Önceliklendirme:
Günlük ve Hafta sonu paketi aynı anda kullanılamaz. Günlük ve Hafta sonu paket dakikaları geçerli olduğu saat veya gün aralığında Turkcell'lilerle yapılan yurtiçi aramalarda öncelikli olarak kullanılır.
Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi
Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.
Abonelerin tarife ve/veya paketler dahilinde sunulan hakları 3. Şahıslara transfer etmelerine izin verilmez.
Turkcell bilgilendirme yapmak koşulu ile tarife ve kampanyalarının fiyat ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
 


Üst Alt