Faturasız Turkcell en ucuz ve uygun cepten internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell en ucuz ve uygun cepten internet paketleri
Faturasız hat yada diğer bir deyişle ön ödemeli hat sahiplerinin en çok merak ettiği paketlerden birisi olarak karşımıza en uygun fiyatlı internet paketleri çıkıyor. Turkcell uygun fiyatlı ucuz internet paketi satın almak istiyorsanız, bu listemizi inceleyebilirsiniz.

Uçuran 2 GB Plus Paketi
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 2 GB Plus Paketi ile sadece 40 TL'ye 2 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 1000 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz. Ayrıca BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 1 GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli, ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Uçuran 6 GB Paketi
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 6 GB Paketi ile sadece 50 TL'ye 6 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz. Ayrıca fizy uygulaması ile Sınırsız Müzik dinleyebilir, BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 5 GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli, ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Uçuran 6 GB Plus Paketi
Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 6 GB Paketi ile sadece 60 TL'ye 6 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 1000 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz. Ayrıca fizy uygulaması ile Sınırsız Müzik dinleyebilir, BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 5 GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli, ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Web 1 GB Kampanyası
Uçuran 2 GB, Uçuran 2 GB plus, Uçuran 3 GB, Uçuran 3 GB plus, Uçuran 4 GB, Uçuran 4 GB plus, Uçuran 6 GB ve Uçuran 6 GB plus paketlerinden herhangi birini turkcell.com.tr veya Hesabım uygulaması üzerinden kredi kartınız ile satın aldığınızda 30 gün geçerli 1 GB kazanırsınız.

Özel 2 GB Cepten İnternet Paketi
Özel 2GB internet paketi ile cep telefonunuzdan 1 TL karşılığında internete girebilirsiniz.

4.5G Hızını Deneme Kampanyası
Kampanya süresince 4.5G şebekemizden verilecek olan veri indirme üst hız limiti tüm abonelerimiz için 600 Mbps olacaktır. 4.5G'de üst bağlantı hızı, kapsama alanına, hizmet alınan baz istasyonuna, coğrafi koşullara, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza, bağlanılan siteye ve baz istasyonuna olan uzaklığa göre değişim gösterebilir.
 


Üst Alt