Turkcell çalışanları mesajlarımızı görebilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3Down

3Down

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell çalışanları mesajlarımızı görebilir mi ?
Evet arkadaşlar soru gayet net.bir bayi çalışanı utanmadan arkadaşıma mesaj atmıştı. Bunu yapacak yüzsüzlükte insanlar neden mesajlarını okumaya kalkmasın. Ve burası Türkiye, bunu engelleyen yasalar ne kadar kapsamlıdır, varsa da ihlalinde ne kadar yaptırım uygulanıyor. Ciddi şüphelerim var.

sevgiler, saygılar.
 


pegoş

pegoş

Üye
Turkcell, çalışanları özellikle yetkileri dahilinde ya da mahkeme kararı olmadan kişi ve kişi haklarına saldırı maksadıyla kişiye özel mesaj içeriğini okuma gibi bir lüksleri maalesef yok.

Bu sadece Turkcell için değil her GSM operatörü içinde geçerlidir.

Söz konusu mesajınızın okunduğunu düşünüyor iseniz ve mesajınızın ne maksatla okunduğu hakkında bir sebep var ise 444 0 535 ya da 444 0 532 Müşteri Hizmetlerini arayarak şikayetinizi dile getirip bir forum açılmasını dileyebilirsiniz.

Bu sayede size 24 ya da en geç 48 saat içinde geri dönüş yapılacak ve kuşkunuz ne ise o yönde size bilgilendirme sunulacaktır...
 
osnakli

osnakli

Üye
ne mesajlarımın görüleceğini düşünüyorum ne de şüphe ediyorum.kaldı ki mesajlarım görülse ne olur.ya da telefon konuşmalarım dinlense.hiç bir zman rahatsız olmayacağım bişey.isteyen istediği kadar dinlesin, mesajı okusun ne geçeçek ki eline.
 
Larock

Larock

Üye
maalesef bu gibi gizlilik hakları ülkemizde pek de önem görmüyor. özel hayatın gizliliği kalmadı artık.
 
bveo

bveo

Üye
ilginç.. artık ne bo* yiceklerini şaşırır oldular..(!)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt