Turkcell Avantajlı Konuşma Faturasız - 1'e 5 Veren 2 Haftalık Nar Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Avantajlı Konuşma Faturasız - 1'e 5 Veren 2 Haftalık Nar Kampanyası
1E 5 VEREN 2 HAFTALIK NARLAR ile sadece 12 TL karşılığında tüm Turkcelllilerle 2 hafta boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğiniz 60 TL kazanın!

Dilerseniz 17 TL karşılığında HER YÖNE 2 hafta boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğiniz 85 TL kazanın!

Kampanya 30 Haziran 2011 tarihine kadar geçerlidir.
  • 1e 5 Veren 2 Haftalık Nar paketinden tüm tarifelerdeki bireysel Hazır Kartlılar yararlanabilir.
  • 2 HAFTALIK NAR paketini almak için 2 HAFTA yazıp, 2 HAFTALIK HERYONE paketini almak için 2 HAFTA HERYONE yazıp 2222’ye atabilirsiniz.
  • 2 HAFTALIK HERYONE paketini seçtiyseniz hattınızdan 12 TL düşecek ve karşılığında 60 TL yüklenecektir. 2 haftalık heryone paketini seçtiyseniz hattınızdan 17 tl düşecek ve karşılığında 85tl yuklecektir. Hediyeleriniz hattınıza yüklendiğinde kısa mesajla bilgilendirileceksiniz.
  • 2 HAFTALIK NAR paketi ile kazandığınız 60 TL’nizi 2 hafta boyunca tüm Turkcelllilerle konuşurken ve mesajlaşırken kullanabilirsiniz. 60 TL, tarifenizin ücretleri ile ücretlendirilecektir.
  • 2 HAFTALIK HERYONE NAR paketi ile kazandığınız 85 TL’nizi 2 hafta boyunca HER YÖNE konuşurken ve mesajlaşırken kullanabilirsiniz. 85 TL, mesajlaşırken ve Turkcelllilerle konuşurken kendi tarifenizden, diğer yönler ile konuşurken dakikası 40 kuruş olarak ücretlendirilir.
  • Kampanyaya katılımı için gönderilen SMS ücretsizdir.
 


Üst Alt