Faturasız Turkcell - Avans Nar

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell - Avans Nar
Nar kullanım alışkanlığınıza göre Nar'ınız bittiğinde Avans Nar önerisiyle iletişime devam edin.

Avans Nar için ek ücret ödemezsiniz. Avans Nar, Aylık Nar'ları önceden kullanım hakkı sağlayan bir kampanyadır.
Kampanyadan bireysel ön ödemeli aboneler faydalanabilmektedir.
Kampanyaya başvuru kapsamında atılan ve alınan SMS'ler ücretsizdir. Avans Nar'ı kabul etmiş abonelere iletilecek olan bilgilendirme SMS'inin ardından aboneler Avans Nar'larını kullanmaya başlayabileceklerdir.
Avans Nar, Aylık Nar'ları önceden kullanım hakkı sağlayan bir kampanyadır. Aylık Nar paketleri ve 25 TL'ye 100 TL Veren Her Yöne Nar paketi alan abonelere Nar'ları bitiminde Avans Nar önerilir. Avans Nar'ı kabul eden abonelere biten Nar'ları ile aynı özellikte 3 gün kullanım süreli Avans Nar tanımlanır. Aylık Nar Paketleri / 30TL'ye 150TL Veren Her Yöne Nar bitiminde her yöne 15 TL, Aylık Nar Paketleri / 20TL'ye 100TL Veren Nar bitiminde Turkcell'lilerle 10 TL, 25TL'ye 100 TL Veren Her Yöne Nar paketi bitiminde her yöne 10 TL avans nar önerilir.
3 günlük Avans Nar kullanım süresi içerisinde fiziksel kart Nar paketleri dışında Aylık Nar paketleri veya 25TL'ye 100 TL Veren Her Yöne Nar paketi alan kişilere kampanya süresince Avans Nar kriterlerine uygun olduğunda tekrar Avans Nar önerilebilir. 3 günlük Avans Nar kullanım süresi içerisinde Aylık Nar paketleri ve 25TL'ye 100 TL Veren Her Yöne Nar paketlerini almayan abonelere kampanya süresince Avans Nar tekrar önerilmez. 3 ayda bir kez Avans Nar hakkı vardır.
Avans Nar'ın 3 günlük kullanım süresi içerisinde aynı Nar'dan nakit pos kanalı üzerinden Nar alındığında Nar'dan kazanılan TL'den Avans Nar miktarı düşülerek TL yüklenir, Nar'ın başlangıç tarihi Avans Nar'ın kabulüyle başlamaktadır.
Kampanyanın ticari amaçlı olarak kullanılmaması gerekmektedir.Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
Gelen bilgi SMS'ine EVET yazıp cevaplayarak katılabilirsiniz.
 

Benzer Konular



Üst Alt