Turkcell AloPaketler İle HerYöne Avantajlı Konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

DSGNRY

DSGNRY

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell AloPaketler İle HerYöne Avantajlı Konuşma


Turkcell, "Alo Paketleri"ne özel teklifle; hem konuşma sürelerini artırıyor hem de paketi her yöne genişletiyor.

Alo Paketler İle Her Yöne Avantajlı Konuşma 14 Nisan 2010 16:17 Turkcell, "Alo Paketleri"ne özel teklifle; hem konuşma sürelerini artırıyor hem de paketi her yöne genişletiyor.

Yeni kampanya ile faturalı Turkcell'liler alacakları ek dakikalar ile her yöne, rahat rahat ve avantajlı fiyatlarla konuşacak.

Kampanya kapsamında, "Alo Paket" seçeneklerinden birine abone olan tüm faturalı Turkcell'liler kazanacakları hediye dakikalar ile artık her yöne arama yapabilecekler.

Örneğin, "Alo 120" paketini alan aboneler 240 dakika tüm Turkcell ve sabit hatlarla konuşma hakkının yanı sıra kendilerin hediye edilecek olan her yöne 120 dakika ile birlikte, tam 360 dakika konuşma fırsatına kavuşacak. "Alo 60" paketiyle ise, 120 dakikası sabit hat ve Turkcell'lilerle, 60 dakikası her yöne olmak üzere toplamda 180 dakika konuşmak mümkün olacak.


Kampanyadan faydalanmak için Alo Paket abonesi Turkcell müşterilerinin HEDİYE yazarak 2747'ye ücretsiz kısa mesaj göndermeleri yeterli.

Kampanya kapsamında Alo paketlerden faydalananlar veya Alo paket seçeneklerinden birine abone olan tüm faturalı Turkcell'liler kazanacakları hediye dakikalar ile artık her yöne arama yapabilecekler.
 
  • Beğen
Tepkiler: aagkn ve izmirligenc


aagkn

aagkn

Üye
teşekkürler
 

Benzer Konular



Üst Alt