• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Türk Telekom yeni fiyat tarifeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom yeni fiyat tarifeleri
Şehirlerarası ücretler tarihe karışıyor, görüşmeler şehiriçi fiyatına geliyor.

Türk Telekom 2004 yılından bu yana ilk defa fiyat tarifelerinde değişikliğe giderek ulusal, uluslararası ve cep telefonu görüşmelerinde şimdiye kadar yapılmış en büyük indirimlerden birini hayata geçiriyor. 1 Mart 2007 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni fiyat tarifesiyle şehirlerarası aramalar şehiriçi ile aynı fiyata getiriliyor.

Türk Telekom ayrıca bu değişiklikler sayesinde yakın dönemde kullanım saatleri ve sıklığı gibi kriterleri göz önüne alarak oluşturulacak kişiye özel hizmet paketlerini hazırlamak için gerekli altyapıyı sağlamış olacak.
StandartHATT, HesaplıHATT, KonuşkanHATT, ŞirketHATT ve YazlıkHATT tarifelerinde yapılan düzenlemeler, 2004’ten bu yana hiç değiştirilmeyen sabit ücretler ve şehiriçi görüşmelere yönelik enflasyon oranında bazı artışları içerirken, Türkiye’de ilk defa şehirlerarası arama fiyatları şehiriçi konuşmalar seviyesine inecek.
 


jöly

Üye
teşekkürler bilgi için :spr
 

karides

Üye
GMS operatörlerinin neredeyse (belirli kulancılarla) bedava sayılacak tarife paketleri, TELEKOM'u fazlasıyla zorladı. Böyle bir uygulamaya geçileceği belliydi. Liberal ekonomi (rekabet prensibi) her zaman Türk halkının aleyhine olacak değil ya. Biraz da tadını çıkaralım.
 
Exalans

Exalans

Üye
telekom u işin gerisinde kalacağa benzemiyor rekabetin bize faydaları
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt