Türk Silahlı Kuvvetleri Dünyanın En kuvvetli Ordusudur...

Sponsorlu Bağlantılar

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Türk Silahlı Kuvvetleri Dünyanın En kuvvetli Ordusudur...
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ORDUSUDUR!

Türk Ordusu Türk milletiyle bir bütünlük içerisindedir ve Türk Ordusunun elinde bulundurdugu dünyada emsali olmayan 8500 km'ye kadar her türlü biyolojik, kimyasal, nükleer başlık takılabilen özel füzeleri vardır, okyanuslara göndereceğimiz 5 deniz altı ile ABD'yi haritadan silecek güçteyiz. ABD güçümüzün farkında olduğu için, Türkiye'ye savaş açamaz buna güçü yetmez, yıllardır tek yaptığı veya diğer bir tabirle yapabildiği, Türkiye'de gelişen terör faaliyetlerine gizlice el altından destekleyerek Türkiye'yi zayıflatmaya çalışmaktadır. Buradan soydaşlarıma söyleyeceğim şudur TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE güveniyoruz, destekliyoruz, Ordumuzun güçünün bilincindeyiz, başımız dik ölümüne ilerleyeceğiz. Türk Ordusu ile ABD ordusunun güçünü resmi rakamlara dayanarak kıyaslamak ve ABDnin resmi rakamlarda daha fazla silaha sahip olması Türk milletini ABD karşısında ümitsizleştirmesin, çünkü Türk Ordusu kendi çıkarlarını koruma adına, elinde bulundurduğu veya geliştirdiği emsali olmayan silahları TSK'nin resmi organlarında haklı olarak dünyaya bildirmiyor.

Kitle imha silahları ve ağır konvansiyonel silahların denetimine ve imhasına yönelik çabalar Soğuk savaşın sona ermesini izleyen yıllarda da devam etmiş, bu faaliyetler Avrupa Konvansiyonel Kuvvetler Antlaşması , kimyasal silahlar sözleşmesi, Füze Teknolojisi Kontrol Rejimi ve Wassenaar Düzenlemesi gibi uluslar arası rejimi ve antlaşmalar vasıtasıyla resmiyet ve işlerlik kazanmıştır.

Yapılan araştırmalar 1989-1995 yılları arasında dünyada patlak veren 96 çatışmadan 91'nin çoğunlukla etnik nedenlere dayalı iç savaşlar olduğunu bu savaşlarda genelde küçük veya hafif Silah olarak tabir edebileceğimiz sistemlerin kullanıldığından dolayı bu olay BM gündemine taşınmıştır.

Söz konusu araştırmalar neticesinde ortaya çıkan tablo, küçük ve hafif silahların Denetimi konusunun 90'lı yılların başlarından itibaren BM'nin gündemine girmesine ve bu alanda BM'nin liderlik rolü üstlenmesine yol açmış ve denetimlerin artmasına neden olmuştur.

Bu bağlamda, Ordumuzun elindeki var olan bütün silahlarını dünyaya bildirmesi, Ülkemize karşı bazı yaptırımlara neden olacağı için TSK’nın resmi sitesinde elimizdeki silahların tümü haklı olarak listelenmemektedir. Ordumuz zannedildiğinden daha güçlüdür, dünyanın hiçbir bölgesinde üretilmeyen yüksek teknolojiyle yapılmış silahlarımız mevcuddur.

TSK’nın dünyanın en güçlü ordu olmasının etkenlerinden biri asker sayısının yüksek oluşu ve hareket kabiliyeti geniş dünyanın her bölgesinde, farklı iklimlerde, ağır doğa sartlarında ölümüne savaşacak Tugaylari ve Tümenleri olduğu içindir.

Türk Milletinin gözünü nükleer ve kimyasal silahlar korkutamaz, bir nükleer bombanın alacağı can taş çatlasa 100 ile 150 bin arasındadır. Bu ülkede ölmeye hazır milyonlar var.

Gerektiğinde 20 milyon feda eder bu vatan için. Türk Milleti tutsak olmaktansa ölmeyi tercih eden bir Millet olduğunu tarih sayfalarına kazımıştır. Türk devletiyle böyle bir güç denemesine yeltenecek bir ülke yoktur, Amerika bile bunun bilincindedir, Türkiye’ye direk savaş açmaya yeltenemediği için dolaylı yönden Türkiye’deki terör örgütlenmelerine destek vermiştir. Fakat her zaman Türk ordusunun demir yumruğu kafalarına balyoz gibi inmiştir ve inmeyede devam edecektir.

Diyelim ki: Amerika Türkiye’ye nukleer güç gösterisinde bulundu, bu üçüncü dünya savaşının başlaması anlamına gelir. O zaman orta doğuda bulunan amerikan orduları ve başta İsrail olmak üzere ilk taarruz edilecek nokta haline dünüşecektir, ordumuzun gerçekleştireceği kara harekatını engellemeleri söz konusu bile değildir. Bizim ordumuzun diger ordulardan farkı milletiyle bir bütünlük içerisinde tek yumruk halinde olmasıdır. Diğer devletlerin ordularındaki sözde askerler paralı askerlerdir hepsi ana kuzusudur, bir amerikan askeri coca colasız cepheye gitmez, bunların hepsi kıytırıktan askerdir, parmağı kanasa hemen askerliği bırakmak için bölüğüne başvurur, televizyon ekranlarında boy boy ağlayan amerikan askerleri görüyoruz iste bunların yapısı budur. Türk askeri ise 50 gün aç kalsa açlıktan öleceğini bilse savunduğu siperi bırakıp gitmez ÇANAKKALE savaşlarında yüzlerce bunun gibi örnekler vardır.

GEREKİRSE ABD'Yİ DÜNYA HARİTASINDAN SİLERİZ!!!

AMERİKAN KÖPEKLERİNİN NEYİ VAR ?

EY Amerika! Aklını başına al
Ordularını dağıtırım, uşaklarını yamulturum
TÜRK’e düşman olana, TÜRKÇÜ vurur darbeyi
Sıkıyorsa gel, dene çanakkaleyi
Çanakkalemiz etten duvar
Amerikan köpeklerinin neyi var?

Burası TÜRK’ün ATA yurdu
TÜRKÇÜLERİN sembolüdür BOZKURT’u
Askerlerimiz tepelerde, bekliyor nöbette
Etten duvar ördük, TÜRKİYE’nin her yerinde
Hamburger Çocuklarının sözü, çöl bedevilerine geçer
TÜRKÇÜLER boyun eğmez, seni ezer geçer

Anadolunun merkezi, Aksaraydır kalesi
Milyonlar burada, süngülerimiz hazırda
Elli milyon MİLİTANIM var
Amerikan köpeklerinin neyi var?


68 SAVAŞAN ATSIZ

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki ASİL kanda mevcuttur" BAŞBUĞ ATATÜRK

Alıntıdır..
 
  • Beğen
Tepkiler: StunnerDead, zaza, punqermojo ve 4 diğerleri


kurt bey

kurt bey

Üye
güzel kardeşim belki silahlı kuvvetler yönünden dünyadaki en güçlü bölgemizdede israilden sonraki en etkili orduya sahibiz. bu bi gerçek ama zamanın değiştiği ve savaşların artık sadece top ve tüfekle yapılmadığını biliyoruz. amerikayı haritadan silme mesele bu konuyla niye ilişkilendrildi anlamıyorum. . şuan sınır ötesine iki mermi sıkmak için bile nekadar inkar edilirse edilsin amerikadan izin alıyoruz. odumuzla her zaman gurur duyoyorum ama gerçekleri göz ardı etmek anlamsız. Biz amerikayı haritadan filan silemeyiz. Hayalperest lafları bi kenara bırakıp çalışmalıyız birlik olmalıyız devir ekonomik ve siyasal savaş devri. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: 3rhan336
enigma

enigma

Üye
Savaş sadece cephede mevziye yatan askerlerle olmaz. bu işler kolay değil amerikanın lojistiğini kestin mi hiçbirşey yapmazlar. hiçbirzaman kendinizi ne büyük nede çok küçük görün. teknolojinin işlemeyeceği yerler vardır bunlardan faydalanmak gerekir. savaş gerçekten zeka seviyesi yüksek kişilerin kordine edebileceği bişey. buarada türkiyenin dizel-elektrik motorlu deniz altıları vardır nükler denizaltımız yok bunada gerekyok. menzili gayet yeterli olduğu için gerek duyulmamıştır( akdeniz, karadeniz) birgün savaş bizim kapımızada dayanacak ozaman sıkıysa sıkma elinden gelen herşeyi yapmak zorunda kalacaksın. sen kaçsan anan baban kalacak onlarda kaçsa deden teyzen dayın kalacak onlarda kaçsa sevdiğin diğer insanlar kalacak. peki ne yapacaksın? ya def edeceksin yada öleceksin. şimdiki gençlerimizin bu konularda çok tecrübesiz 10 yıl sonra bütün çocuklarımız dahada süt olacak. biz artık savaşmaktan ziyade iyi politika yapmalıyız.
bu arada bu yazılar aslında çok güzel ama amerika düşmanı olmayın bizim gibi konuyla ilgisiz alakasız ve bizim gibi çok insan var ordada. bunun için alırız yeneriz ölürüz öldürürüz gibi gereksiz şeyleri başa gelince göreceğiz.
 

researcher

Üye
Bu ordunun nanoteknolojiye daha cok yatırım yapması sart.......silah uretmekle is bitmiyor.....
 
nozden

nozden

Üye
çünkü biz türküz...................
 
golum

golum

Üye
ne mutlu türküm diyene ..
 

lookat

Üye
çok abartılı olmuş heralde
 
nozden

nozden

Üye
gerçekler acıdır!!!
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
wakka kardesim milleyetcilik ruhum depresti. milleyetçilik derken ne sağ ne sol nede diğer zımpırtılar ben sadece bu watan için canını werebilecek milleyetçilerdenim benim sagla solla milliyetcilik yapanlardan farkım ve inanıyorumki benim gibi yüzlercesi war.... bu vatan bu ordu bu millet için ülkenin ve türk halkının cıkarları için yeri gelir sağcı yeri gelir solcu yeri gelir kominist yeri gelir faşist olurum. ne mutlu türküm diye....

bu arada eywallah chona saol dostum
 
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
En guclu degil,en guclu 3.ordusuyuz...amerika,israil,TURKIYE

ama istatistik verilere göre durum böle tabi,asker sayisi,muhimmat durumu,teknoloji vs ancaak ; gerçek bi savaş anında hiçbi ulkenin önümüzde durabilecegini duşunmuyorum ben şahsen,,burasi Turkiye yok öyleee :coold:
 
Arazlam

Arazlam

Üye
keşke dediklerin doğru olsa ama sen çalış belki olur
 

murat_erk92

Üye
1. amerikamış 2.israil miş ÇANAKKALE Yİ UNUTTUNUZ galba neredese biz yok oluoduk ama bizdeki cesaret ve disiplin hiç bi orduda bizim kadar olamaz..
 
ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
Biyolojik ve kimyasal başlık taşıyabilen füzelerimiz var ancak başlıkları mevcut değil ,nano teknolojide ismimiz bile geçmio ,nükleer silah üretmemeyede imza atmış bi ülkeyiz , bitek iman gücümüz var ,umarım o da gitmeezz ve gitmiycektirde !
 

memome

Üye
evet diğer arkadaşlarımında dediği gibi herşey artık politik düşünce ile hareket etmektir. okudum ve gerçekten etkilendim ama gel gelelim iç yüze,ne olabilir bizim yeni nesil gençlerimizin amerikan çocuklarından pek farkı yok aynı avrupadaki gençler gibi enteklektüel takılmaya başaladılar. her birini tek tek sıraya koyun ve şu soruyu sorun eve günde klaç ekmek alıyorsunuz, babanın aylık geliri ne kadar ve bunun gibi30tane daha soru var. ma gelelim aslına bir soruya bile cevap veremezler. nedeni eskiye dayalı yeme içme bar disko vesayre yerlerde eylenme içme... kısaca özetlersek bu şekilde bırak abd yi söz gelişi israili bile bitiremeyiz.
 

mecit5353

Üye
Usta iyi güzel diyosun Türkü dünyadan silemezler silseler bile kendilerini birdaha düzeltemezler yaşayacağı bi dünya bulamazlar ama,,,Bunların yanında sıralama olarak neyi baz aldıgınız çok önemli Düntanın en kalabalık ordusunu baz alırsanız 1.Çin 2.Hindistan ... diye gider Türkiye bu sıralamada 11. sırada askeri mühimat ve teknoloji olarak alırsanız 1.Abd 2.Rusya 3.israil diye gider şayet.., Savundugu yerin jeolojik yapısı ve karasal muhabere olarak bakarsanız dğnyanın en güçlü ordusu Türk Silahlı Kuvvetleridir unutmamalıyızki Amerikanın Deltaforce Timini bizim Bordo Berelilerimiz Yıllardır yarışmalarda ağır yenilgilere uğratıyor Türkiyenin gizli istihbarat ve mühimatı oldugunu herkes biliyor ama bunların ne oldugunu kimse bilmiyor yetkililer dışında...Ayrıca 5 deniz altı amerikayı yok eder felan bunlar hayal anca 5 deniz altını sen amerikaya getirene kadar amerika senın 5 deniz altını 5 defa batırır o deniz altını destekleyecek he hava hemde deniz kuvvetlerinin destek vermesi gerekir... Neyse uzun lafın kısası "BİZİM KİMSENİN TOPRAKLARINDA GÖZÜMÜZ YOK , BU SEBEPTEN DOLAYI KIMSENİNDE BİZİM TOPRAKLARINDA GÖZÜ OLAMAZ.OLDUGU TAKTİRDE ÇANAKKALE GİBİ KURTULUŞ ŞAVAŞI GİBİ ARKALARINA BAKMADAN GİDERLER" Bize görev olarak düşen bu Vatanın menfaati için her türlü teknolojik gelişmelerde öncü olmak ve siyasal olarak her zaman kilit rollerde bulunmaktır ...Yanlız bunları yaparken "Kültürümüzü,geçmişimizi ve kim oldugumuzu unutmamalıyız " TÜRKÜ TÜRK YAPAN VE BU GÜNE KADAR TAŞIYAN KÜLTÜRÜDÜR" Şahsen o eline gitar almış özenti gençliğin bu Vatana hiç bir faydası olacagını düşünmüyorum...Son sözüm ise "HER ZAMAN GELİŞİMCİ VE YENİLİKÇİ BİR TOPLUM OLALIM.YANLIZ YENİLİĞİ TEKNOLOJİ ADINA YAPALIM , BİLİM ADINA YAPALIM . GELİŞİP YENİLEŞMEK DÜŞÜK KOT GİYİP ERKEİN KULAGINA KÜPE TAKMASI DEĞİLDİR , BU TÜR ŞEYLERLEDE DEJENERE OLMAYALIM..." MALUM DOST AZ DÜŞMAN ÇOK.. SAYGILARIMLA...
 

carsi__77

Üye
biz türkler en kötü zamanda bile ayagıya kalkmasını bilmişiz kendinizi küçümsemeyin.
 

dinccine

Üye
arkasadaşım açtığın konu çok güzel ya diyorsunuz ordu gücsuz ya adamlar sölermi butun silahlarını bızım cok buyuk sılahrımız var neden diyeceksenız sovyet zmanında tehdıte karsı abd bize fuze ve atom bombası fln bırakmıstır ırak savasında amerıkaya hava sahasını verdık dıyede amerıka bıze sılah hıbe ettı ama yanı artık fazla buyuk bır savas olmaz olursa ınsanlık ıcın son olabılır hem TSK nın görevi her acıl durumda savaş değil caydırıcılık bız yayılmacı dvlet değiliz Ulu Önder AtaTürk ümüz isterse bütün misak-ı milli(batum,kerkük,musul,selanik,kıbrıs,12 ada)alırdı ama önderimiz yurtta sulh cihanda sulh demiştir ama açtığın konu için tskkürler.Ne MutLu TÜRK üm Diyene!!!TSK ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN!!
 

abbudey

Üye
Savaş sadece cephede mevziye yatan askerlerle olmaz. bu işler kolay değil amerikanın lojistiğini kestin mi hiçbirşey yapmazlar. hiçbirzaman kendinizi ne büyük nede çok küçük görün. teknolojinin işlemeyeceği yerler vardır bunlardan faydalanmak gerekir. savaş gerçekten zeka seviyesi yüksek kişilerin kordine edebileceği bişey. buarada türkiyenin dizel-elektrik motorlu deniz altıları vardır nükler denizaltımız yok bunada gerekyok. menzili gayet yeterli olduğu için gerek duyulmamıştır( akdeniz, karadeniz) birgün savaş bizim kapımızada dayanacak ozaman sıkıysa sıkma elinden gelen herşeyi yapmak zorunda kalacaksın. sen kaçsan anan baban kalacak onlarda kaçsa deden teyzen dayın kalacak onlarda kaçsa sevdiğin diğer insanlar kalacak. peki ne yapacaksın? ya def edeceksin yada öleceksin. şimdiki gençlerimizin bu konularda çok tecrübesiz 10 yıl sonra bütün çocuklarımız dahada süt olacak. biz artık savaşmaktan ziyade iyi politika yapmalıyız.
bu arada bu yazılar aslında çok güzel ama amerika düşmanı olmayın bizim gibi konuyla ilgisiz alakasız ve bizim gibi çok insan var ordada. bunun için alırız yeneriz ölürüz öldürürüz gibi gereksiz şeyleri başa gelince göreceğiz.
wawww konu geçen yılın ama coşmuşsun kardeşş nereye kesiosun amerikanın lojistiğini =) adamlar biz daha hazrlanmadan savaşa bizi yok ederler baya uçmuşsun gerçekler acıdır silah gücümüz zayıf eli,mzde bulunan silahların çoğuu zaten onların hibesii askerlik yaptğm için biliorm geri kalanlarda amerikaya değil kafa tutmak sinek etkisi bile yapmazzz bizde olsn 100 savaş uçağı adamlarda binler var uçaklarmz kalkmadan yok ederler savaş taktik işi onun için onlar göğüs göğüse savaşmıolar örnek ırak adamlar karaya inmeden ırağı ele geçirdiler hava saldırılarylaa zaman teknolojik zaman bizdede olmadğı için dünyanın 8.ordusuyz zaten bi sıralama yapalım istiosan =)...asker sayısı olarak çin ardndan hindistan sonra amerika rusya ingiltere gider böle bize gelnceye kadr 11. olurz güç olarak sayarsak..çin amerika rusya ingiltere iran fransa israil bak bakalım kaçıncı olmuşuz =) hayal kurmayalım tamam bizim iman gücümüz var ama adamlar artk göğüs göğüse savaşmıorki inşallah askerimiz osmanlı gibi heybetli zamanlarına geri döner ordumuz aktarılan bütçe yükselirde kendi silahlarmzı yaparız uçaklarmızı füzelermizi yaparız...ama gerçekten bu iş şaka değil bizim askerimz çok iyi eğitimli birer ölüm makinaları ama teknoloji olmadktan sonra boşş keşkeee dedğn gibi olsa dünyanın en güçlü ordusu olsak iranın bile silah gücü bizden fazla adamlarda kıtalar arası füze var radarlara bile yakalanmadan atabiliolar bizim füze rampamız bile yok :( bu arada arkadş yukarda atom bombası falan bıraktı demiş =) hayal onlar adam kimseye vermez yarn bigün ondan tehdit almamak için biraz gerçkleri görün ordumz dünya sıralamsnda ancak 12. sıradadr oda belki maleseff dedğm gibi iran bile bizden güçlü savaş öle atıp tutmayla olmaz çankkalle ayrı ozamn göğüs göğüse muharebe vardı artk o yok bizler çalışırsk belki olur...tabi bnun için içmzdeki kardeş kavgasına son vermemz lazm....

--------------- Ekleme ---------------

bu arada amerikayı vurmak için neyle gidiceksn taaa dünyanın bi ucuna =))) uçaklamı bu uçakları havada neyle yakıt ikmali yapıcan eşşekle mi savaş öle kolay bişi değildr araştralım öle yazalımm adamlrn silah gücüne bak öncee yapablcklerni oku bizmklerle karşlştr...
 

dinccine

Üye
Tsk tabiki Güçlü Allah başımızdan eksik etmesin ama Biraz objektif olalım yani en azından 6.7. sıradayızdır.Abd,rusya,çin,fransa,hindistan,Türkiye,israil
 

pleokroyizma

Üye
Arkadaş biraz hayalperest sanırım rasgele gezerken denk geldim ve bişeyler paylaşaym dedim. Türk Silahlı Kuvvetleri, dünyada ki en güçlü 3. ordu felan değil arkadaşlar önce bunu bilin. TSK yapılan araştırmalarda 550.000 savaşta aktif rol oynayabilecek asker sayısı ile 9. sırada. Ancak yetiştirilme,yetenek,ve liderlik vasıfları göz önüne alındığında 1e bir olarak düşünürsek 2. en iyi askere sahibiz.Birinci İngiltere.
Silme olayına gelince Türkiye hiç kimseyi silemez.Hiç kimse de Türkiye'yi silemez.Bunu kafa kafaya çarpışma olarak düşünmeyin.Şu an ABD haricinde kim kime savaş açarsa bütün dünya karşısında.Ama Türkiye herkesin yanında olmasını isteyeceği büyük bir güce ve Coğrafi konuma sahip. Ha desen ki kafa kafaya savaşalım yine kara savaşı yapmadığın sürece çok fazla gücümüz yok.
Türkiye'yi kötülüyorsun demeyin.Ama biraz da gerçekçi olun.Savaş çıksa herkes gibi ben de bu ülke için bu vatan için gözümü bile kırpmadan canımı veririm.Sınırlarımızı bilelim.Sonra gerekirse hep beraber ölürüz...
 


Üst Alt