TurboBit Premium hesap nasıl kullanılır? (TurboBit Premium Şifre Satın Al)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
TurboBit Premium hesap nasıl kullanılır? (TurboBit Premium Şifre Satın Al)
İnternetten sürekli olarak dosya indirenlerin yakından tanıdığı bir servis olarak karşımıza TurboBit çıkmayı başarırken servisin Premium hesabı nasıl kullanılır merak ediliyor. TurboBit Premium şifre satın alma nasıl oluyor?

Turbobit Premium ürünlerinde kota bulunmaktadır. Turbobit premium ürünleri 7 günlük, 1 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık olmak üzere 4 farklı seçenek ile sunulmaktadır.

Turbobit premium hesaplar kod olarak temin edilmektedir.

Dukea Bilişim Turbobit resmi bayisidir. Bayiler premium hesabı sadece kod olarak iletir. İletilen kodlar ilk olarak sizin tarafınızdan aktive edilir. Herhangi bir sorun yada takıldığınız noktada çekinmeden soru sorabilirsiniz.

Turbobit Premium Aktif Etme ve Kullanma
Öncelik ile turbobit premium almak istediğiniz zaman size sadece kod iletilir, herhangi bir kullanıcı adı yada şifre verilmez. Kullanıcı adı ve şifre işlemlerini sizin yapmanız gerekir ve oldukça basittir.

Turbobit.net adresini açalım, sağ üst kısımda ÜCRETSİZ Kayıt alanına gelelim. Orada sizden size ait mail adresi ve şifre ister. Geçerli bir mail adresi ve şifre girdikten sonra Kayıt Ol butonuna tıklayalım.

Bu işlemi yaptıktan sonra Giriş yapalım ve bize iletilen kodu buradaki gibi hesabımıza tanım edelim.

Almış olduğumuz premium kodu hesabımıza tanım etmiş olduk ve tekrar turbobit almak istersek tekrar üyelik açmaya gerek yok. Kodu aynı şekilde hesabımıza tanım edebiliriz.

Turbobit Premium Kota Ne Kadar?
Turbobit ürünlerinde günlük 25 gb aylık 300 gb kota bulunur.

IDM, Jdownloader ile Turbobit Kullanımı?
Dukea Bilişim olarak ücretsiz olması nedeni ile Jdownloader programını önermekteyiz. Yukarıdaki gibi turbobit hesap açıp, premium kodu hesabınıza tanım ettikten sonra yapmanız gereken jdownloader programını açıp turbobit bilgilerinizi (mail ve şifre) girmeniz yeterlidir. İndirmek istediğiniz turbobit linklerini jdownloader programına ekleyerek indirmeleri başlatabilir, durdurabilir yada daha sonrada indirme yapabilirsiniz.

Eğer internet download manager (IDM) programını kullanmak istiyorsanız, indirmek istediğiniz turbobit linkine tıklayın ve akabinde turbobit bilgileriniz ile giriş yapın. Giriş yapınca başka dosya paylaşım sitelerine yükleme linki yazısını göreceksiniz, tıklayın ve açılan linki IDM programına ekleyin.
 


Üst Alt