Ttnet hiz düsüklügu

Sponsorlu Bağlantılar

yiğit bey

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet hiz düsüklügu
S.a konuyu dogru yeremi acdim [/url][/IMG] [/url][/IMG] bilmiyorum. 16 mbit 50 gb akkli limitsiz internetim var bir de baya yasli huawei hg521 modemim var.sorunum su 16 mbit internetim olmasina ragmen speedtestte 2 mbit su anda 1mbiti goremiyor ama genelde 2mbiti goruyor bu da 200 kb indirme hizi demek. Hat degerlerimde boyle daha ilk konum acemiyim ama sanirim dogru yere yaziyorum bunu yardimlarinizi bekliyorum hayirli gunler simdiden tesekkur ederim.
[/url][/IMG]





Bi aralar 800 kbnin altina inmiyordu ve bazen 1.1mbiti gordugu bile oluyor bu arada akknin daha yarisina geldim. 25 gb kullanmisim o da bu kadar yavas oldugu icin 200 kbde bir sey indirmeye calismak beni olduruyor. Torrent filan kullanmiyorum yoksa modemi carpmisdim yere gidip ttnet bayisine bagris cigris yikmisdim herseyi 16 mbit diyorun 2 mbit aliyorum. Bu da yarim saatte inecek seyin 4 saatte inmesi ya da 1 saatte inecek seyin 8 saatte inmesi anlamina gelir.
 


askımm

Üye
ben ttnet yalın kullanıyorum ilk b agladgımda sreklı net kopuyodu şimdi ise 2 mb ustunde bi deger grmedim ben S::S:S:
 

yiğit bey

Üye
    Konu Sahibi
Ne olucak. Boyle musteri hizmetleride ilgenmiyor tam tekrardan aramaya niyetlendigim aksami net1-1.1 mbitlerde oluyor yatana kadar indirme yapiyorum gece yatmadan oncede firsat bu firsat bir suru indirme koyuyorum sabah birazi inmis birazi inmemis hiz 250 kb modemi yeniden baslatiyorum hiz 150 ye dusuyor.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
As Diğer Bağlı Olan Cihazlar Yoğun Kullanırsa GÖremezsin Kimse Bağli Değilken Hız Testi Yapıp Gönder Bir
 

yiğit bey

Üye
    Konu Sahibi
Yinede fotodaki hat degerinin yuksek olmasi gerekmiyormuydu neyse su anda baya kisi 3 kisi hepimiz 60 kb/sden indirme yapiyoruz indirmeler bitsin modemden wifiyi kapayip kablolu olarak pcden speedtest.net den ve de hiztesti.ttnet.com dan testler yapiyim.
 
mcnpl4

mcnpl4

Üye
İki üç aydır aynı sorun var. Test yapımca öyle düşük de çıkmıyor ama akşam saatleri çok sıkıntılı. Müşteri hizmetlerini arasak da bişey değişmez hizmet her zaman olduğu gibi kötü ttnetde
 

yiğit bey

Üye
    Konu Sahibi
Baya indirme yapdim 5gb filan en son baglanti kopdu geldiginfa 900 kb/s ile indiriyordu sonra eski halina dondu


bu da ağda hiç bir cihaz yokken ki hız.
 


Üst Alt