trident W-T8 gprs ve wap ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

hsynax

Üye
    Konu Sahibi
trident W-T8 gprs ve wap ayarları
arkadaslar bu telefonu kullanan varsa yardım etsın yenı aldım ama facabooku bıle kullanamıyorum ben arama yaptığımda java durduruldu diyor wifi ilede baglantı kuramıyorum ne olur yardım zaten oparetörler desteklemıyormuş.........:bilmm
 


volkan598

Üye
aynen kardesım ya delı olcam ya yapıyorum yıne aynı seyı dıyor bu telefonu yapanın 485 mılyon verdım ama bı sıkıme yaramıo afedersınız arkadaslar :off::off::off:
 

hakann1289

Üye
sana yardım edem karde
s
 

kaptannova

Üye
arkadaşım muhtemelen w-t8 menüsü w-t3 ile aynı başlıkları içeriiyordur w-t3 ayarlarına göre yapabilirsin sabit konularda var.
 

DgnGkmn

Üye
bn de kullanıyorum fkt hic bir sorun yoq bende internet icin hngi program kullanıyorsun? opera mini? onu bu durumda kullanamazsın... önce MENÜ>AYARLAR>FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖN ona gir "kodu girin" yazısı çıkar bu şfre telefon kilidi(pin değil) kodudir. hic koduni değiştirmediyseniz şifre "1122" olarak ayarlıdır. bu kodu girn sornra fabrika ayarlarına dönünce MENÜ>HİZMETLER>VERİ HESABI>KABLOSUZ LAN>AĞLAR İÇİN ARA ya bas orda koduz bir ağ varsa gir şifreli bir ağ warsa da
koduni gir. bu da yoksa eğer telefonun sim ı üzerinden(ücretli olarak) bağlanmak istiyorsan MENÜ>HİZMETLER>WAP>AYARLAR>PROFİLLER>SİM 1 yada SİM 2>CEPTEN İNTERNET yada WLAN>HESABI ETKİNLEŞTİR ondan sonrada MENÜ>HİZMETLER>WAP>ADRES GİR> .. ... olan yere gitmek istediğin adresi yaz. bu kadar. eğer yine olmazza bana mesaj olarak gönder. ve bide opera miniye gelince opera mini 5.0 versionunu indir. telefona at .attıktan sonra telefondan dosya yöneticisine gir o dosyaya tıkla yükle ondan sonra wlan bir wifi noktasına yada modem e bağlıylken MENÜ>EĞLENCE&OYUNLAR>JAVA>OPERA MİNİ >BAŞLAT gelen herşeye evet de ondan sonra menü aşağı tuşına bas ayarlara gel tıkla gelişmiş> tam ekran düzenleme açık yap sonra ağ başlantısı testi... gir evet de sonra opera mini sana kalmış üstelik mouse özelliğide war. inşallah yardımcı olmuşumdur... kolay gelsin...:oke:
 

xxmeroxx

Üye
kardeş ben denedi de olmadı ya bi yardım cı olsan
 

yusufymr

Üye
trident wt 8 ayarlarını wlan dan gsm e geçiremiyorum arama yapamıyorum ama arama geliyor bu sorunu nasıl hallederiz
 

sghd600

Üye
gerçekten de olmuyorya bu ne biçim tlfdur arkadaş yaaaaaaaaaaaaaaaa
:bye2:
 


Üst Alt