Trabzon'da 'şehit' izdihamı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trabzon'da 'şehit' izdihamı
[h=2]Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu, memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin naaşı evine getirildiği sırada kalabalık nedeniyle izdiham yaşandı.[/h]



AA
Güncelleme: 20:09 TSİ 20 Haziran. 2012 Çarşamba

TRABZON - Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığı'ndaki törenin ardından askeri uçakla Trabzon Havalimanı'na getirilen şehit er Erosmanoğlu'nun naaşı, Fatih Devlet Hastanesi'ne götürülerek bir süre morgda bekletildi.
Şehit Erosmanoğlu'nun naaşı daha sonra hastaneden ambulansla alınarak ailesinin yaşadığı Kurtuluş Mahallesi Hacıahmet Sokak'taki evinin önüne getirildi. Burada bir ara yaşanan izdiham yaşandı.
Ailesinden helallik alınması ve dualar okunmasının ardından yeniden ambulansa konulan şehit Erosmanoğlu'nun naaşı, aralarında Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, polisler, askerler ve ellerinde Türk bayrakları taşıyan çok sayıda kişinin oluşturduğu kortej eşliğinde cenaze namazının kılınacağı İskenderpaşa Camii'ne götürüldü.Cenazenin getirilişi sırasında zaman zaman şehit Er Erosmanoğlu'nun tabutunu taşıyan ambulansı durduran katılımcılar, İstiklal Marşı okuyup, ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Trabzon Emir bekliyor'' gibi sloganlar atıp terörü lanetledi.
Camideki cenaze törenine, şehit erin babası Ali Sait Erosmanoğlu, ağabeyi Cemal Erosmanoğlu ve akrabalarının yanı sıra, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vali Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon milletvekilleri Faruk Nafız Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Dursun Ertuğrul, yargı mensupları, polis ve askerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bakan Şahin ve diğer bürokratlar, şehit er Erosmanoğlu'nun babası ve yakınlarına baş sağlığı diledi.
Şehit Piyade Er Erosmanoğlu'nun cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından askerlerce bir süre omuzlarda taşınıp top arabasına konularak götürüldüğü Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehitlikte defnedildi.

 


yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
Allah rahmet etsin. Allah geride kalanlara sabır versin.
 
turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
ah be o emir gelse de gitsek şu çakal sürüsünün kökünü kazısak.
 
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
gelse kaç yazar onlardan önce zaten o it sürüsünün haberi olur ve ülkeden kaçarlar rahat bir şekilde.
 
turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
ben çevremde sempatizan, maddi destekçi hatta dağa çıkmayı düşünen insanlar? Biliyorum. ben onları halletsem yeter. :angry:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

komando04
Cevap
0
Görüntüleme
331
komando04
larten123
Cevap
5
Görüntüleme
479
komando04
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
360
LAZOFLU
Furkan Emekli
Cevap
2
Görüntüleme
302
Furkan Emekli
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
290
Baskentliia


Üst Alt