Trabzon'da fuhuş operasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Trabzon'da fuhuş operasyonu
TRABZON Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekiplerince hayat kadınlarının barındığı otellere yönelik yapılan operasyonda ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Yabancı uyruklu kadınlardan bazıları, otel terasından bitişik binanın çatısına kaçmaya çalışırken, bazıları da saklandıkları gizli bölmelerde yakalandı. Gözaltına alınan yabancı uyruklu 7 kadın, işlemlerin ardından sınır dışı edildi.


HAYAT KADINLARI BÖYLE YAKALANDI

Operasyon, 27 Nisan günü saat 01.30 sıralarında yapıldı. Daha önce yapılan baskınlarda hayat kadınlarının otelin terasından bitişik binaların çatısına kaçtığı yolunda istihbarat alan ekipler, bu kez farklı bir yol izledi. Ekipler, Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde bulunan bir otelin terasına bitişikte bulunan binanın çatısından geçerek beklemeye başladı.

Bir başka ekip de otele kapıdan girerek kontrol amaçlı arama başlattı. Bunun üzerine otel çalışanlarınca uyarıldığı sanılan kadınlardan 2'si her zaman yaptıkları gibi terasa çıkıp diğer binanın çatısına geçmeye kalkışınca polisleri karşılarında buldu. Tekrar otele dönmeye çalışan hayat kadınları, bu kez de otel çalışanlarının kapıyı kilitlemesi yüzünden oldukları yerde sıkışıp kaldı. Kadınlar, kapıyı açan polislerce gözaltına alındı. Polis, otelde yaptığı aramada gizli bölmeye ve tuvalete saklanan 2 kadını da gözaltına aldı.

Operasyon sırasında polisler ses gelen bir odaya girdi. 60 yaşındaki A.K.'nın bulunduğu odada yapılan arama sonrasında, o yatağın altına saklanmış 2, tuvaletten de 1 kadın çıktı. Bu kadınlar da gözaltına alındı.

Yabancı uyruklu 7 kadından Dibarhon Rahmanova (42), Malika Irsaliyeva (35), Sevda Hajıyeva (20) ve Sama Jaibyava’nın (35) yurda kaçak yollarla girdikleri, daha önce de fuhuş yaptıkları için sınır dışı edildikleri tespit edildi. Gözaltına alınan kadınlar işlemlerin ardından sınır dışı edildi.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
743
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
518
Selim Baltaci
Cevap
0
Görüntüleme
351
Selim Baltaci


Üst Alt