Titanfall 2 PS4 Pro'da doğal 4K desteklemeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Titanfall 2 PS4 Pro'da doğal 4K desteklemeyecek
10 Kasım 2016'da satışa sunulacak olan PlayStation 4 Pro'nun şimdiden hangi oyunlarda doğal 4K destekleyip desteklemeyeceği ortaya çıkmaya başladı. Titanfall 2, konsolun doğal 4K çözünürlüğü ile destekleyemeyeceği ilk oyunlardan birisi oldu. Hatta yapımcı Drew McCoy bir AAA oyunda doğal 4K'nın da pek mümkün olmadığını söyledi.



"Titanfall 2 doğal 4K değil ve zaten yakın bir zamanda da doğal 4K AAA oyun görürsek bayağı şaşırırım. İşlemek için çok fazla güç gerekiyor. Onu başarabilmek için inanılmaz derecede GPU gücü gerekiyor" dedi McCoy.

Titanfall 2, çıkacağı tüm konsollarda 60 FPS'ye en yakın kare hızı değerini vermeyi amaçlıyor. Tam olarak 60'a çakılı olamasa da çözünürülük ölçekleme teknolojisiyle bu değeri korumak için elinden geleni yapacak. Zaten oyunun betasında da performansı gayet iyi durumdaydı.

PS4 Pro belki Titanfall 2'yi doğal 4K çözünürlüğünde açamayacak ancak standart PlayStation 4 modeline göre çok daha yüksek bir çözünürlük ve daha stabil kare hızı değerlerinde çalışacak. Yani PS4 Pro'nun nimetlerinden yararlanmayı es geçmeyecek.

Titanfall 2, 28 Ekim 2016'da çıkacak.


Alıntı.
 


Üst Alt