Telefona Format Atmak & Fabrika Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

danGerfuLL

Üye
<div class='quotetop'>(Splinter &#064; Mar 3 2006, 05&#58;14 PM) [post=289931]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya tüm sayfalar&#305; okudum ama bulamad&#305;m, hard format ve normal format aras&#305;ndaki fark nedir bilen varm&#305;?
bide hard format atarsam, versiyon gidermi? (tel&#39;e sonradan versiyon yükletmi&#351;timde)...
[/b][/quote]


Normal format(*#7370#) fabrika ayarlar&#305;na geri dönmekten bir fark&#305; yok

Hard format a gelince telefonunda i&#351;lem yapamad&#305;&#287;&#305;n z sürücüsünü telefona geri yükler(Hard Format Telefonunuza sonradan yükledi&#287;iniz dosyalar&#305;n %95-%100 ünü temizler yani en kesin çözümdür)

Hard format atman&#305;z versiyonunuzu de&#287;i&#351;tirmez.
 


blntdagli

Üye
M-Cüzdan daki bilgiler ve Telefon rehberi vs. hepsi gider arkadaşlar.Pc Suite yi nasıl kullanacaz.Bilen varsa anlatırsa memnun olurum.Teşkrlr
 
Yıgen

Yıgen

Üye
verdıgını zbılgıler ıcın cok saolun supersın NEGATIVE kardesım
 
nuke66

nuke66

Üye
<div class='quotetop'>(kaklen &#064; Jan 22 2006, 06&#58;29 PM) [post=259554]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Negative &#064; Dec 19 2004, 10&#58;48 PM) [post=1373]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="color:#009900"> Formatlama</span>

İstenmeyen bir durumla karşılaşıldığında ve telefonu düzgün çalıştığı zamanki ayarlarına geri döndüremiyorsanız , yapmanız gereken iki işlem vardır..
  • Telefonu Fabrika Ayarlarına Getirmek

Menü > Ayarlar > Telefon Ayarları > Fabrika Ayarlarına Geri Dön seçeneği işaretlenir ve teleofnunuzun tüm ayarları fabrikadan çıktıgı ayarlar olur ..

Sorununuz Hallolmadı mı ? O zaman Diğer Yol ?
  • Telefona format atmak ( sistemi baştan kurmak )

Ana numara çevirme ekranında iken *#7370# yi tuslayın, sorulan soruya "evet" cevabı verin ve telefonunuzun rom u silinecek, yeniden işletim sistemi kurulacak ve herşey sıfır olacak. Tüm sorunlar vs . gitmiş olacak ..

----------

Bir de hard format olayı vardır ( 36XX serisinde çalışmaz )

* + 3 + yes tuslarına basılı tutarak, telefonunuzun açma tuslarına basın ( yani 4 tus aynı anda basılı olmus olmalı açılırken), ekranda "Formatting" yazısı çıkacak ve tamamen silecek sistemi, bu da en son yapmanız gereken yol olmalı, tüm problemler, donanımsal değilse, halledilmiş olur ..
[/b][/quote]
[/b][/quote]

Allah milyon kere razı olsun telefonuma yeniden kavuştum
 

punisher1903

Üye
bide
telefon kapalıyken içinden sim kart ve hafıza kartlarını cıkarın
* 3 yes tusuna basılı tutup telefonu acın formating yazısı cıkana kadar basın ve cıkınca bırakın
 

eegeli

Üye
eywallah kardeş
 
Defrag

Defrag

Üye
3230 kullanıyorum, Bir haftadır gelen çağrıları göstermiyordu msj geldiğinde ses çıkmıyordu.Ezsms programını yüklemiştim sanırım bundan oldu sonra kaldırdım yine düzelmedi. Yukarıda anlatılanları uyguladım(1 sayfa) *#7370# sorunum halloldu. Proglarımda ( Agile messenger,fexplorer fscaller) silinmedi.Sadece paylaşmak istedim ;)
 

ben_daha_yeniyim

Üye
cok tesekkurler
 

KafKef

Üye
hard format bende olmuyo bi türlü model 7610...
 

odin

Üye
aynen :( ayrıca telefona en son soft format atmayı denediğimde de soft format atmadı. telefon kısa bi süre sonra açılıo, telefon hafızasındaki herşey yerinde, hiçbi program silinmemiş, ayarların hepsi eskisi gibi duruyodu. arka arkaya 5-6 kez *#7370# le soft attım ama her seferinde aynı. bazen güzel temiz bi format atıo telefon ama bazen de böle yapıo. ayrıca *+3+yes de çalışmıo abi kafayı yicem ya. yüzlerce kez denedim, tuşlara basmada da bi hatam yok, ama istisnasız her seferinde telefon normal açılıp pin istio.

napcam ben :D
 

sayko

Üye
Kilit Kodumu Nasıl Bulcam
 

sayko

Üye
Kilit Kodumu Bulsa Atıcam Nerden Bulabılırım ?
 

eross_kid

Üye
d500 e format nasıl atılabilir bilen varsa yardımcı olabilir mi
 
berkant10

berkant10

Üye
6680 e format atamıyorum yardım edin
 
ferdix5

ferdix5

Üye
arkadaşlar hagi yöntemle hafıza kartını formatlayabilirim tuş ve kısayolla yapmak zorundayım galeriye giremiyorum kartta sorun var yardım edin.
 

feyyaz65

Üye
benım telefon rar dosyaları acmıyor... versiyonuda 5.0509. dır 7610 lutfen help yapın...
 

feyyaz65

Üye
:yardim: benım telefon rar dosyaları acmıyor... versiyonuda 5.0509. dır 7610 lutfen help yapın...
 

tektabancam

Üye
----------

Bir de hard format olayı vardır ( 36XX serisinde çalışmaz )

* + 3 + yes tuslarına basılı tutarak, telefonunuzun açma tuslarına basın ( yani 4 tus aynı anda basılı olmus olmalı açılırken), ekranda "Formatting" yazısı çıkacak ve tamamen silecek sistemi, bu da en son yapmanız gereken yol olmalı, tüm problemler, donanımsal değilse, halledilmiş olur ..[/quote]


bu şekilde fotmat atarsam telefonun sistemi geri yüklenirmi yoksa ne var ne yok kaybedermiyim konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
 

screen

Üye
ya hersey tamam da telefon sıfresını nası ogrenecem?acil.cevap
 

screen

Üye
ferdıx kardes sen hafıza kartı menusune gır.hafıza kartı bıcımle de.ama bı sorun var karttakıler sılınecek
 


Üst Alt