Faturasız Talihsiz olaylar silsilesi(paket ve net hızı sıkıntısı)

Sponsorlu Bağlantılar

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Talihsiz olaylar silsilesi(paket ve net hızı sıkıntısı)
Beyler 2015 kasım gibi turkcell e geçtim faturasızım. Önceki hattım avea idi ve klasik paket 500 dk 1000sms 2 gb net buna 23 lira ödüyordum. Turkcele geçtim aynı paket aynı fiyatabulsum yaptım ama 3 hafta önce hattı üzerime aldım dolayısıyla paket iptal oldu bidahada bulamadım neyse buraya kadar net hızında hiç bir sıkıntı yoktu.geçen gün turkcell sitesinde 25 liraya 400 dk 1000sms 1 gb buldum onu yaptım yaptıktan sonra başka bi yönlendirme oldu açılan sayfada 19 liraya sadakat paketimidir nedir 500 dl 1000 sms 2 gb net vardı. Çıldırdım bedava 25 lira yandı. Neyse sıkıntı değil iptal ederim ama sıkıntı şurdahattı üzerime alıncaya kadar ki dönemde aveadayken net paketimi usb ile modem yapıp pcden dota2 cs go filan oynardım ve hiç ping çıkmazdı sabit 50 70 ping arası. Ne zaman turkcell e geçtim bu net hızı b*k oldu. Gittim mağazaya sordum bu net hızını nası düzeltcez. BiDen kaynaklı bişi değil 4.5 g ye geçiliyo ya ondandır dedi ve bulunduğu n yerdende kaynaklı olabilir dedi. Çanakkale merkezde yurttayım ve hani çekmeyen bi yer yoktu hani yüzde98 kapsama alanı nerde bu. Tam dolandırıcı bunlar zatrn kadının verdiği cevaplar başından savmak gibiydi bende bu yüzden buradan bilgi almak istedim. Tek isteğim net paketimi telefondan modem yaparak cs go oynayabilmek. Bunu nasıl sağlaya biliriz. Kıytırık dedikleri aveadayken böyle bi sorun yoktu üstelik.
 


___kaptan___

___kaptan___

Üye
bazen öyle oluyor malesef, ben 8 Yıldır aralıksız Turkcell hat kullanıyorum, Sınırsız 1GB paket alıyordum, 1GB bitimine dek hızım 7.2MBPS 1GB bitiminde hızımız 96KBPS e düşüyordu ve ekstra bir ücret çekimi olmuyordu :ünlem:

96KBPS hız ile yavaşta olsa internete girip orta düzey işlemlerimizi vs yapıyorduk, torrent oyunları telefonu USB ile pc ye bağlayıp indiriyorduk, ama işte Turkcell'in kazık stratejileri yüzünden o 96KBPS hızımız gitti 1KBPS hız geldi 1KBPS ile hangi cihaz internete girer acaba? nasıl cihazlar ile test ettiler bunu anlamıyorum ?

Bakalım 4.5G ile ne gibi değişikler olacak?

Kardeşim de aveaya geçti şuan için bir sorun yaşamadı, eğer Turkcell hız konusunda kendine çeki-düzen vermezse bende aveaya geçicem :bilmm
 
pçoo

pçoo

Üye
Turkcell akksiz paket çıkarmazsa Ben de pttcell'e geçeceğim. Proxy yoluyla sınırsız internet taktiği var.
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Ttnetin 100 küsür tl lik sınırsızı var onu deneyebilirsin, kotadan dert yanıyorsan
 
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun cevaplarınız için ancak tam anlatamadım galiba 2 gb ın tamamı duruyorken turkcellde 500 900 ping çıkıyor cs go da aynı olay 2 gb paket olduğu gibi dururken aveda böyle bi sorun olmuyordu 50-70 ping arası sabit ti ve bu 4.5 g geldide noldu cihaz samsung s4 4.5 uyumlu değil. böyle saçma iş yok arkadaş sen gel 2 milyar para say al telefonu 2 yıl sonra telefon perte çıksın rezil bunlar yahu.

birde bu pttcell kullanıor arkadaş onunda dediğine göre 1 gb net varmış ama sınırsız diyor. bu neye göre sınırsız ben aveda 40 dakikalık oyuna 40 70 arası bi mb ödüyodum değişiyodu oyundan oyuna 1 saat oldumu 70 mb filan yani o pttcellde 1 gb bitime yaklaşınca turkcellin saçmalığı gibi 1 kbsp mi olur. bunu bi araştırmak lazım kullanan arkadaşlardan
 


Üst Alt