Süper Sözü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Süper Sözü
Süper sözü

F.Bahçe yönetiminin, Alman teknik adama "Avrupa'yı sarsacak müthiş transferler yapacağız. Ama biz önce takımdan lig ve kupa şampiyonluğu istiyoruz" dediği ifade edildi....


Daum şimdi istiyor...
Fenerbahçe yönetiminden, Christoph Daum'a sezon sonu için transfer güvencesi geldi. Sarı-lacivertli yöneticilerin, Çaykur Rizespor maçından sonra "Bu takımın kadrosu dar, Fener'e transfer şart" diyen Alman çalıştırıcıyla görüşerek bir durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi. Yöneticilerin, Daum'a şunları söyledikleri ifade edildi: "Camiamız bizden lig ve kupa şampiyonluğu bekliyor.

Listede yıldızlar var
Yeter ki sezonu iki cephede de mutlu sonla tamamlayalım. Sen gerisini düşünme. Sezon sonunda iki bomba transfer yaparak Avrupa'yı sarsacağız." Daum'un da F.Bahçe yönetimine lig ve kupa şampiyonluğu için güvence verdiği belirtildi. F.Bahçe'nin sezon sonunda kadrosuna katmayı planladığı oyuncular arasında Roberto Carlos, Crespo ve Morientes gibi süperstarların bulunduğu vurgulandı.

İspanyollar'a göre gelecek
Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılmaya karar veren Roberto Carlos için İspanyol basınında "Carlos, Fener'e gidiyor" şeklinde haberler çıkmıştı. Ünlü Brezilyalı yıldız, Daum'un sol kanada düşündüğü oyuncuların başında geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt