Macera Subway Surfers v1.8.0 Para Hilesi ( iPhone ve iOS Oyun Hilesi )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Subway Surfers v1.8.0 Para Hilesi ( iPhone ve iOS Oyun Hilesi )
iOS işletim sistemli akıllı cep telefonu kullanıcılarının en çok beğenerek oynadığı yapımlar arasında Subway Surfers isimli yapımın yer aldığını söyleyebiliriz. Subway Surfers sınırsız coins yani para hilesini de kolaylıkla cep telefonunuza yükleme yapabilirsiniz.

İlk etapta eklentilerde bulunan hile dosyasını bilgisayarınıza yükleyin ve ardından unzipleyin. Bu işlem ardından iTools ile uygulamayı tamamen kapatmanız gerekirken, daha sonra /mobile/Applications/Subway Surfers/Documents dosya uzantısına gönderin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



veyselapr

Üye
Dogus Pertez bey size zahmet olmazsa videoya çekip ios 9.3.2 sürümünü itools veya ifunny yardımı ile hileyi açıklayıçı bi şekilde açıklayıp videoya çekip bize ulaştırabilirmisiniz.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Sitenin yeni tasarımından sonra yaşadığımız yoğunluktan ötürü şuan bunu yapabilmem mümkün değil, kusura bakmayın.
 

veyselapr

Üye
Dogus bey 1 haftadır dediğiniz şekil yapıyoruz itools veya ifunny denilen programda geçiş yapamıyorum dosyalara bi 5 dk çekip atın size zahmet olmasa.
 
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Doğuş Bey yok böyle bişey. hile olmuyor. video çekemiyon bari resimlerle göster bari. bazı oyunlardada hileyi böyle paylaşmışsın ama nasıl yapıldığına dair tek bi ayrıntın yardımın yok yani.
Documents dosya uzantısı yokki. ne bu oyunda nede başka oyunlarda
 

Benzer Konular



Üst Alt