Sony'nin phablet modeli Xperia XA Ultra'nın batarya performansı için test sonuçları geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony'nin phablet modeli Xperia XA Ultra'nın batarya performansı için test sonuçları geldi
Sony Xperia XA Ultra akıllı telefonun batarya performansı hakkında bilgiler bu haberimizde...



Sony, bu sene içerisinde bazı yeni ve önemli modellerini satışa sundu. Geçtiğimiz senelerde firma özellikle de üst seviye cihazlarının yer aldığı Xperia Z modelleri ile dikkatleri üzerine çekmişti ve bu sene Sony, Xperia Z modelini sonlandırdığını açıkladı.



Geçtiğimiz Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016'da bazı önemli duyurular gerçekleştirmiş ve hepsi 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeren Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance adındaki üç yeni akıllı telefon modelini duyurmuştu.

Bu cihazların ardından ise firma Xperia XA Ultra adında yeni bir akıllı telefon daha sunarken, diğer modellerin aksine bu akıllı telefon 6" büyüklüğünde ekran ile geliyordu.

Sony Xperia XA Ultra akıllı telefon 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca sistem belleği 3GB olurken, dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş. Bu kapasite microSD kart desteği de içeriyor.

Akıllı telefon MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Helio X10 yonga setinden güç alıyor. 21.5MP arka kamera akıllı telefonda yer alırken, ayrıca Selfie kamerası da 16MP olarak geliyor.

Ayrıca bataryası da 2.700mAh olurken, kapasite olarak ekran büyüklüğüne göre biraz az olarak düşünülebilir. Ancak batarya'nın Qnovo tarafından geliştirilen teknoloji içerdiğini de belirtelim. Batarya performansı ile ilgili olarak detaylı test sonuçları da gelirken, bu sonuçları aşağıda bulabilirsiniz.



Sony'nin phablet modeli Xperia XA Ultra'nın batarya performansı için test sonuçları geldi
 


Üst Alt