Sony, yakında üst seviye phablet modeli olarak Xperia M Ultra'yı sunabilir

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Sony, yakında üst seviye phablet modeli olarak Xperia M Ultra'yı sunabilir
Sony'nin Xperia M Ultra akıllısı yakında gün yüzüne çıkabilir...



2016'da yeni modelleri ile satış rakamlarını arttırma peşinde olan Sony, Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016'da yeni Xperia X serisi modellerini gün yüzüne çıkardı. Bu modellerin tümü 5" ekran içerirken, Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance adı ile sunuldular.



Geçtiğimiz gün firmanın Sony Xperia X Premium adı ile yeni bir model sunabileceğine dair iddialar gelmişti. Bu iddialara göre bu yeni akıllı telefon ayrıca HDR ekranı ile de dünyada ilk olmaya hazırlanıyor.

Şimdi de başka bir cihaz hakkında da bazı bilgiler ortaya çıktı. Çin üzerinden gelen yeni bilgilere göreSony, Xperia M Ultra adı ile yeni bir phablet modelini pazara sunacak.

Bu yeni akıllı telefonun iddia edilen teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içerecek. Ayrıca akıllı telefonun ekranının 120Hztazeleme oranına sahip olacağı belirtiliyor.

Sony'nin yeni akıllısı Xperia X Premium dünyada ilk olabilir

23MP Dual arka kamera içerecek olan bu yeni cihaz ayrıca 16MP Selfie kamerası ile de fark yaratacak. Sony Xperia M Ultra'nin sistem belleği 3GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak gelirken, ayrıca yonga seti de sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 652 olacak.

Cihazın ayrıca parmak izi tarayıcısı içereceği belirtilirken, USB Type-C bağlantısı içereceği de kaydedilmekte.




Sony, yakında üst seviye phablet modeli olarak Xperia M Ultra'yı sunabilir
 


Üst Alt