Sony Xperia M5/M5 Dual için yeni bir güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia M5/M5 Dual için yeni bir güncelleme geldi
Sony’nin Xperia M5 / M5 Dual modeli Android 5.1 Lollipop güncellemesinin hemen arkasından yeni bir güncelleme daha aldı…



Japonya’nın önemli donanım devlerinden birisi olan Sony, MWC 2016’da gerçekleştireceği etkinliğin hazırlıklarını sürdürüyor. Firmanın Xperia Z6 serisini sunması beklenmezken, başka cihazlar sunabileceği kaydedilmekte.



Sony, geçtiğimiz sene bir çok yeni model sunmuştu ve bunlardan bir tanesi de Xperia M5 adındaki model olurken, bu cihaz Ocak ayı sonu itibari ile Google Android 5.1 Lollipop güncellemesi almaya başlamıştı. Android 6.0 Marshmallow beklenirken, Sony’nin bu hareketi sürpriz olarak nitelendirilmişti.

Sony, şimdi de Xperia M5 ve Xperia M5 Dual için yeni bir güncelleme daha yayınlamaya başladı. 30.1.A.1.46 ve 30.1.B.1.46 yapım numaraları ile gelen bu yeni güncellemenin özellikle hata düzeltmelerine yönelik olarak sunulduğu ifade ediliyor.

Sony Xperia M5 akıllı telefon, 5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile birlikte sunuluyor ve akıllı telefonun ekran çözünürlüğü 1920 x 1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Cihaz gücünü ise MediaTek tarafından geliştirilen 2.2 Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Helio X10 yonga setinden almakta.

Sony’nin ilgi gören akıllısında 3 GB sistem belleği ve 16 GB dahili veri kapasitesi konumlandırılmış. Ayrıca cihazın arkasında özellikle karanlık çekimlerde başarılı 21.2 MP kameraya yer verilmiş. Selfie kamerası ise 13 MP olarak konumlandırılmış.




Sony Xperia M5/M5 Dual için yeni bir güncelleme geldi - MaxiCep
 


kralberk13

kralberk13

Üye
z5 alcakmı bu güncellemeyi
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
z5 alcakmı bu güncellemeyi
Bu güncelleme, M5 modellerine gelen yeni versiyon yükseltmesinde çıkan hataları gidermeye yönelikti. Z5 hakkında bir bilgim yok ama ihtiyaç halinde alır herhalde.
 
byAndroid

byAndroid

Üye
İnşallah tüm sorunları kaldırır. Çok sorunlu çünkü :D yoksa güzel cihaz
 


Üst Alt