Sony, Xperia C ve M serilerinde artık cihaz sunmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Sony, Xperia C ve M serilerinde artık cihaz sunmayacak
Sony Xperia Z'nin ardından Xperia C ve M serisi de tarihe gömüldü.



Bu sene Sony, önemli 3 akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şubat ayı sonunda düzenlenen Mobil DÜnya Kongresi, MWC 2016'da sahne alan Japonya kökenli teknoloji devi Sony, yeniXperia X ailesini gün yüzüne çıkarmıştı.



Sony'nin bu yeni cihazlarına bakacak olursak eğer, Sony Xperia XA en alt model olurken, daha sonraXperia X geliyor ve en üst model ise Xperia X Performance olmakta. Firma şaşırtıcı biçimde sunduğu bu akıllı telefon modellerinin tümünü 5" büyüklüğünde ekran ile sundu.

Sony'nin Xperia X ailesini sunan firma ayrıca Xperia Z modellerinin de sonlandırdığını duyurmuştu. Bilindiği üzere Xperia Z ailesi firmanın amiral gemilerini içerirken, son olarak geçtiğimiz sene Eylül ayıdan Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 ve Xperia Z5 Premium adındaki cihazlar pazara sunulmuştu.

Yeni çıkan bilgilere göre Sony'nin sadece Xperia Z serisi sonlandırılmadı ayrıca Xperia C ve Xperia Mmodelleri üzerinden de artık firma yeni akıllı telefon modellerini pazara sunmayacak.

Sony'nin yeni dönemde sunacağı yeni akıllı telefon modelleri Xperia X ailesi içerisinde yer alacak ve ayrıca amiral gemisi üst seviye modellerin de bu seri içerisinde yer alacağı belirtiliyor. Bu durumun ortaya çıkan sunuma göre 2018'e kadar devam edeceğini de söyleyebiliriz.



Ayrıca sızıntılara bakacak olursak eğer, Sony, özellikle X logosuna değinirken, gelecek olan tüm promosyon ve tanıtımlarda da bu logonun kullanılacağını söyleyebiliriz.

Henüz Sony cephesinden kesin bir bilgi gelmediğini de belirtelim.




Sony, Xperia C ve M serilerinde artık cihaz sunmayacak
 


Emre

Üye
Sağlık olsun.
 

strk92

Üye
Sony attığı bu adımla inşallah kendi ayağına sıkmaz. C, m ve z serilerinde güzel tasarımlı ve akıcı arayüze sahip cihazları vardı ve kullanıcılar beğeniyorlardı inşallah bunu bozupta nokia gibi kendisini bitirmez
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sony kendi topuğuna sıkmaya devam ediyor :kotu:
 
0MG90

0MG90

Üye
Önemli olan ismi değil güzel, alınabilir, güçlü bir cihaz olsun yeter. Z2 hala taş gibi cihaz, beni kaç yıl götürür daha. Sony'nin diğer telefonlardan bir eksiği yok. Z5 serisiyle zaten neredeyse her şeyi eklediler sadece yazılımın biraz daha iyi olması lazım birde kamerada OIS yoktu onunda ilk adımını XA Ultra ile attılar devamı gelir. Ancak X Performance amiral gemi dibi durmuyor. Bu Eylül'de daha iyi bir amiral gemi çıkarmaları lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: djhiguramos


Üst Alt