Sony PlayStation VR Ekim ayında satışa sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony PlayStation VR Ekim ayında satışa sunulacak
Sony’nin oyun konsolu için geliştirdiği sanal gerçeklik gözlüğü bu sene sonuna doğru satışa sunulacak…



Oyun dünyasının en önemli isimlerinden olan Sony, Playstation oyun konsolları ile adından söz ettirirken, geçtiğimiz 2013 senesi Kasım ayında Playstation 4 adındaki yeni nesil oyun konsolunu sunmuştu.




Bu oyun konsolu firmanın geçtiğimiz sene Ekim ayında yaptığı açıklamaya göre dünya genelinde 30 milyon satış rakamını geçmişti.

Sony, son dönemde popüler olan giyilebilir cihazlara da yönelen bir firma ve Playstation için geliştirdiği sanal gerçeklik gözlüğünü bir süre önce duyurmuştu. Şimdi de bu cihazın çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili olarak Sony’den açıklama geldi.

Bu açıklamaya göre Sony’nin Playstation VR cihazı, Ekim ayında satışa sunulacak ve fiyatının da 399$ olacağı kaydediliyor. Duyurunun GDC etkinliğinde bir basın konferansında Sony tarafından gerçekleştirildiğini de belirtelim.

Sony’nin yeni cihazının teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 120Hz tazeleme hızına sahip olan 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde OLED ekran içeriyor. 100 derece izleme alanı ve 360 derece takip sensörleri içeren sanal gerçeklik gözlüğü Dual Shock 4 ve PS Move ile uyumlu.

Sony’den ayrıca gelen bilgi de Playstation VR sanal gerçeklik gözlüğü için 230’un üzerinde geliştirici tarafından içerikler geliştirilirken, ayrıca sene sonuna kadar 50 civarında oyunun da sunulacağı ifade edilmekte.

Sony PlayStation VR Ekim ayında satışa sunulacak - MaxiCep
 


0MG90

0MG90

Üye
Bu da Oculus gibi baş ağrısı yapacaksa Vive almak daha iyi.
Biraz bekleyip kullananların yorumlarına bakmak lazım.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ucuzmuş Yine
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
PLAYSTATİON4'e yakın bir fiyat olacak anlaşılan. :eller:
 
0MG90

0MG90

Üye
Kutudan baya şey çıkıyor yalnız. HTC Vive gibi.
Oculus'taki gibi sadece sanal gerçeklik kaskı çıkmıyor.

Ayrıca şimdiden 90 tane VR oyun sözü verdiler. Alınası bir cihaz.
 


Üst Alt