Sony Ericsson Xperia X10 Mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dj-61

dj-61

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia X10 Mini
X10 Mini,

Sony firması tarafından üretilmiş olan bu cihaz, sporcular icin özelikle geliştirlmişdir.


Küçük ve şık tasarımı ile dünyanın en küçük Android çihazı ünvanını almıştır, iki ayrı ödüle sahiptir, ama her nedense Sony üretimi 1.6 Android sürüm ile çıkarmış olduğu bu modele 2.1 güncellemesi getirdik den sonra Sony güncellemeyi durdurdu, son 2012 sonralarına doğru Sony yetkilileri ile yaptığım yazışmada kesin bir dil ile güncelleme yapamayacaklarını belirtiler. Ama bu cihaza güncelleme yapılmayacağı anlamına gelmez, internette bu konuda bir cok rom mevcut. Ve daha yüksek romlarda cihaza daha fazla özellikte geldi görülmekte, cünkü donanımsal olarak döneminde üretilen cihazlardan bir farkı olmayan x10 mini dönemindeki tek Android sürümü yükselen x10 model cıhaza 2.3 versiyonda gelen “multi touch” yani cift parmak ekran dokunuşu x10 mini modele yapılacak versiyon yükseltmesinde katyılacak özeliklerden biridir..


X10 mini , Sony Ericsson markasının aldığı karar ile sadece Sony markası altında üretim yapacağını bildirmesinden kısa bir süre önce “Sony Ericsson” markası olarak cıkartılan ilk Xperia modellerinden biridir.



Aslında sony tarafından bu cıhaza yapılan büyük bir haksızlık vardır, zaten sony, sony Ericsson markası ile cıkartılan ürünleri desteği kesmiştir, zaten yeni ürünlerine de yeni cıkanlara güncel olan versiyon güncellemek dışında bir kac model önceki cıazhları icin bir calışma yapmıyor daha cok yeni rürünler ve onlara yönelik çalışmalar beşinde koşuyor.


Sony yaptığı çalışmalar ve teknolojisi olduklca iyi durumda olmasına rağmen , böylesine özel bir cihaza bir yenilik katması oldukca güzel olurdu ama ne yazık ki bu kullanıcı olarak bize kaldı..
Ben uzun yıllardır Sony Ericsson kullnıcısı ve tavsiye edici bir kişi olarak. Yeni ürünlerinden satın alsam bile kullanmaya devam edeceğim bir üründür x10 mini. Cünkü ben bir sporcu olarak diğer büyük cıhazları kullanmak oldukca zor olacak. Zaten terciğimi bu nedenle x10 mini den yana kullanmıştım…



Aslında söylenecek çok şey vardır ben sadece bir giriş yapmak istedim, sayfalarda x10 hakkında cok fazla bilgi ve geliştirme olmadığından böyle bir başlık altında bunlara yer vermek istedim, az bir kullanıcı olsak dahi bu cihazında bir cok yenilik ve özelik barındırıyor.


Ben android ile ilgili her şeyi bununla öğrendim, ve bir cok kişinin cok pahalı cıhazlarda yapamadığı peceremediği bir cok şeyi yaptım, sınırlarını oldukca zorladığımı düşünüyorum, tabi kapasitesi oldukca kücük olduğu icin biraz zorlandığını söylemeden geçemem.. :)

paylaşımlarınızı bekliyorum..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt