SONY ERİCSSON TXT CK13i TEMA LÜÜTFEN YARDIM EDİN!!

Sponsorlu Bağlantılar

pala_hayri

Üye
Bilemedim.
 


asosyalistik

Üye
Peki Türkçe karakterleri nasıl yazabiliyoruz? :/
 

gece4106

Üye
yardıma ihtiyacım var yeni aldım ck 13i ama telf donuyo saat kendi kendiine degişiyo telf acarken yarım saat bekliyo açil yardıma ihtiyacım var lütfen bu sorunları yaşayan varmı varsa ne yaptı ve düzeldimi ?
simdiden tşk ederim ..
 

bolox

Üye
Txt ck13i de wifi ile internete bağlanamayanlar için anlatıyorum. Ayarlar/Bağlantı/Java Ayarlar/Avea Wap veya herhangi bir operatör seçin. Boş kalmasın. İlk alındığında java ayarlarında herhangi birşey seçilmediği için wifi ile internete girilmiyor. Fakat bu java ayarı yapıldığında wifi ile interneti kullanabiliyorsunuz.

----------Eklendi @ 23:13:17 ---------- Yazıldı @ 23:11:04 ----------

Tema arayan arkadaşım, bu telefon tema desteklemiyor. Herhangi bir tema bulamazsın. Saçma mavi bir ekranla karşılaşıcaz daima malesef..

dediğin gibi java ayarlarını yaptım ancak bu seferde hattan giriyor wifi yerine kontor gidiyor. bir yardımcı olur musun ?
 

omülü

Üye
bu telefonu aldum anında sattım en dandik telefonu sony ericssonun tavsiye etmem
 

pala_hayri

Üye
Vala anlattığım yolun dışında başka bir seçenek bilmiyorum wifi'ye bağlanabileceğin.
 

kızılgenç

Üye
güncelleme için banada yardımcı olablr misiniz :) telefondaki sorunlar gdiyor mu yapınca güncelleme :)
 

kızılgenç

Üye
arkadaşlar ck13i de sizinde telefonda şarjda problem var mı? Güncelleyince bu sorun gidyor mu varsa eğer şarjda sorun bana bir bilgi verebilir misiniz?
 

canilteris

Üye
Burayı okumak için baya geç kalmışım. Ama arkadaş bu telefonun mavisine aşık odum ya resmen, aldım almasına da bakalım bugün uğraşıcam update ıvır zıvırıyla buraya bilgi aktarmaya çalışacam. kullanmak isrtiyorum umarım başarılı olurum. SE hastasıyımdır :)
 

hqaya

Kapalı Hesap
3-4 dakıka lutfen bekleyin diye mavi ekran kalıyor o gittikten 3-4 dak gibi aynı surede anca mesajlarıma rehberime girebiliyorum yani 10 dakkaya yakın surede tel kendine anca geliyor ne yapmam lazım bilemiyorum :S

sony ericsson update service ile yazilimi guncelle hic bekleme olmaz bende de vardi surumu yukselttim aninda aciliyo artik
 

first_burn

Üye
bide opera açılıyomu sizde
 

kübranurkaraca

Üye
Arkadaşlar ben bu telefondan facebooka fotoğraf yükleyemiyorum neden acaba?
 

pala_hayri

Üye
Opera sorunu sony ericsson ile opera mini arasındaki sertifika süresi ile alakalı sebepten dolayı oluyor.
 

pala_hayri

Üye
Arkadaşlar ayrıca tema buldum :))



Bu adrese girin. Silver Dragon isimli tema Ck13i de çalışıyor. Temayı usb kablosu ile telefonunuza atın. Bluetooth ile olmuyor.
 

pala_hayri

Üye
Arkadaşlar opera sorununu çözdüm. Bu telefonların opera mini sertifikası 2 nisan 2012 den itibaren doluyor. Telefonunuza update yaptıktan sonra kurulum tarihini 2 nisan 2012 den önce bir tarihe ayarlayıp kurulumu tamamlarsanız operanız açılıyor.
 

benveyn

Üye
arkadaşlar telefonla ilgili bi sorun var. telefon kapalıyken mesaj gelirse veya biri ararsa telefonu açtığımda bunlar görünmüyor zaten telefon sık sık donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum bi de o sürede biri mesaj atsa sanki hiç atılmamış gibi telefona mesaj gelmiyor. hattan kaynaklandığını düşündüğüm için turksel bayiine de gittim ama sorun telefonla alakalıdır dediler. ne yapabilirim daha önce böyle sorun yaşayan oldu mu
 


Üst Alt