Son Savaşçılar Yeni Mobil & PC & Tablet Savaş Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

platosnus

Üye
    Konu Sahibi
Son Savaşçılar Yeni Mobil & PC & Tablet Savaş Oyunu
İnsanların dünyaya yeraltından ve gökyüzünden geldiği söylentisi yaydığı canavarlar şehirlere ve köylere zarar vermeye başlamıştır. Bu durumdan rahatsız olan halk gecenin bir yarısı insanları toplayıp canavarlardan kurtulmak için firikler üretmeye çalışmış fakat fikir ayrılıkları yaşanmış ve insanlar ikiye bölünmüştür. "ATEŞ ve SU" Bi grup canavarlardan kurtulmanın yolunun ateş olduğunu söylerken diğer grup su olduğunu söylemiştir. Şuana kadar hangisinin etkili olduğunu ortaya çıkaran olmadı. Tarafına kendin karar vereceksin. Canavarlar şehirdeki erzaklar güçlenmek için insanları acımasızca öldürüp el koydu. Canavarlarla başa çıkmak için erzak toplaman gerekli bu erzakları canavarları öldürerek sağlayabilirsin.
Canavarların güçlü olması savaşcıların çoğunu kurtarıp göç etti. Fakat göç etme imkanı olmayan halk öldürülüyordu. Bu duruma sessiz kalmayacak cesur savaşcılar ekipmanlarını kuşanıp canavarların karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Ama canavarların sayısı insanlardan fazlaydı. Bu duruma sessiz kalan çok az savaşcı vardı. Bunlardan biride belkide sen olabilirsin. Ve canavarların şehirden uzaklaşmasını sağlayabilirsin. Eğer sende stratejine güveniyor ve halkının öldürülmesini istemiyorsan bu savaşa katıl !




-Son Savaşcılar-
Yeni açılan heyecan dolu Savaş,Strateji oyununda kendine Son Savaşcı ünvanını kazandırmak için elinden geleni yap. Kendi stratejini geliştirerek ister düşmanlarına adaletsiz ve acımasızca davranıp halkın nefretini kazan ister barış yanlısı ol ve tüm halkın sevgisini kazanmayı başar.
Son Savaşcılar - Savaş,Strateji oyunu telefonunuzdan,tabletinizden ve bilgisayarınızdan rahatca oynanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Oyun yöneticileri olan ayrıca oyun yazılımını üstlenen bireyler bu oyunda siz oyuncuları düşünerek elinden geldiğince heyecan ve maceraya yer vermiştir.
Son Savaşcılar oyununda dahada güçlü olmak için OP(Oyun Parası) satın alabilirsiniz. İmkanı olmayan arkadaşlarımız çeşitli etkinlikler ve yarışmalar sonucu telefonlarına TL kazanma şansı ve oyun içerisinde OP kazanma fırsatı yakalayabilecektir.
Bu strateji oyununda sende gücünü göstererek kendini kanıtlayabilmeyi başar ve halkının günler boyu senden bahsetmesini sağla.





www sonsavascilar com

boşluklara nokta koyunuz
 


Üst Alt