Soft Formattan sonra hangi dosyaları tekrar yüklemeliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
Soft Formattan sonra hangi dosyaları tekrar yüklemeliyim?
N79 telefonum var ve dün bi arkadaşımdan gelen bi mesajı açıyor diğer mesajı açmıyor şeklinde garip bi olay oldu. Hatta birini ilk başta açtı sonradan açmadı. Bugünde bazı dosyaları açmamaya başlayınca soft format atarsam düzelir diye düşündüm öncelikle atmalımıyım sizce?

Ayrıca telefonun yanında 4 gb lık bir hafıza kartı verilmişti ve aldığımda bu hafıza kartında 2.7 gb yer vardı şimdi ise en fazla 1gb lık dosya yüklememe rağmen 768 mb boş yerim var biraz garip gibi? sistem dosyaları 1 gb yer tutarmı? Soft formatla hafıza kartım ilk günkü gibi olurmu?

Şu an PC Suite ile telefonumu yedekliyorum. Eğer soft format atarsam bu yedeklediklerimden kendi kişisel şeylerim(mesaj,rehber vs..) hariç hangilerini yüklemem gerekir yada hiç bir şey yüklemesemde yine çalışır durumda olurmu telefon?

Biliyorum uzattım kusura bakmayın ama son sorum bu :) Format attıktan sonra hangi dosyaları yüklememi önerirsiniz telefonumun sağlıklı çalışması için.

Teşekkür ederim...
 
asedme

asedme

Üye
bişey yüklemene gerek yok istersen oyun falan yükle hard format at. sadece rehber ajanda mesajlr falan silinir. hafıza kartında sorun yasıosan bilgilerini bilgisayara kopyala kartı formatla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt