Snapdragon 820’li LeTV Le Max Pro fiyatı ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Snapdragon 820’li LeTV Le Max Pro fiyatı ne olacak?
Yeni üst seviye phablet LeTV Le Max Pro, Çin’de yakında satışa sunulacak…


Şu sıralar teknoloji dünyasının en önemli etkinliklerinden olan CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı, ABD Las Vegas’ta devam ediyor ve bu etkinlikte de yeni cihaz duyuruları gelmeye devam ediyor. Özellikle Snapdargon 820 ile gelecek olan üst seviye akıllı telefonlar merakla bekleniyor.



Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 820 yonga seti, 4 çekirdekli 64-bit işlemci içerirken, Custom SOC olarak yonga seti Kyro işlemci ile gelmekte. Ayrıca grafik işlemci de Adreno 530 olarak belirlenmiş.

CES 2016’da ilk Snapdragon 820’li akıllı telefon ise Çinli LeTV’nin Le Max Pro adındaki yeni phablet olarak duyuruldu. LeTV, Çin’in en yeni markalarından bir tanesi olup, firma ilk akıllı telefonunu 2015 Nisan ayında sunmuştu. Kısa sürede oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan firma, 2015’i 4 milyon satış rakamı ile kapattı.

LeTV Le Max Pro akıllı telefon 6.33″ büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ekran çözünürlüğü de 2560×1440 piksel Quad HD olarak geliyor. Cihaz bu açıdan özellikle akıllı telefon – tablet hibrit model isteyen teknoloji meraklılarına hitap ediyor.

Akıllı telefon 4GB sistem belleği içerirken, ayrıca arka yüzünde de 21MP kamera bulunuyor. LeTV Le Max Pro Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve Qualcomm’un yeni ultrasonik parmak izi okuyucusu özelliği de içeriyor.

Henüz yeni akıllı telefonun ne zaman satışa sunulacağına dair bilgi bulunmazken, Çin’den gelen bir bilgi bu ülkede fiyatının RMB 3,500 (yaklaşık $535)seviyesinde olacağı şeklinde.

Snapdragon 820’li LeTV Le Max Pro fiyatı ne olacak? - MaxiCep
 


Üst Alt