Sizi terk eden insanla 1 yıl sonra karşılaşmak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Sizi terk eden insanla 1 yıl sonra karşılaşmak...
Bu olayı bugün yaşadım.Bir çelişkiye girdim. Şimdi durumu şöyle özetliyeyim.
Geçen sene 12. sınıf meslek lisesinde okuyordum.Bilenler bilir meslek lisesinde kız az oluyor. Son sene olması sebebi ile dershaneye gidiyordum.Övmek gibi olmasın dershane yazın başladığı için saçlar uzun beybifeys tarzı bişeyim, sınıfta da 2 erkek 7 kızız. Dolayısıyla bana ilgi çok fazla oldu. Ama napayım 4 yıldır meslek lisesinde okudum, kızları görünce konuşamıyorum utanıyorum falan. Ordan bir kız çıktı baya baya abaza ama bi o kadar da tatlı sürekli yanımda benle konuşuyor ayrıca dershane birincisi fakat idda oynuyor pes atıyor falan çok garip bir kız ama gerçekten tatlı, Neyse ben de saf gibi kızla arkadaş mesafesinde takılıyorum sürekli. Sonra yavaştan adını 'çıkmak' olarak adlandırmaya kadar devam ettik böyle. Tabi kızın istediği şey farklı. Sürekli bana 'hayatımda 3 kere öpüştüm , üçü de zorla öptü, 'ev boş olsa bizim eve giderdik' gibisinden muhabbetler açıyor, ben tabi sanki karşımda duvar varmış gibi dinliyorum.Günler geçti kız baktı istediğini alamadı tabi ortalıktan kayboldu ne mesaj ne bi haber. Sonra farkına vardım ben harbiden o kızdan hoşlanıyormuşum. O yüzden beni baya bi etkilemişti,günler geçti konuşmaları aklıma geldikçe kendime sövüyorum falan. Neyse yaşandı gitti bu olaylar tam bir yıl öncesinde.
Gelelim bu güne, mezun oldum tekrardan dershaneye yazıldım dershaneye gidiyorum. Eski meslek liseli gitti tabi gayet sosyalim, markete giricem birşeyler almak için , kapıyı bir açtım o. O da tam çıkıyormuş o yüzden göz göze geldik , o da baya şaşırdı farkettim, sonra iki yabancıymş gibi o çıktı bakkaldan. Ben de yavaştan arkadan takip ettim iyice emin olmak için. Teknoloji özürlü eski sevgilimin 1100'ını nerde görsem tanırım.Parası var ama ne bilgisayarı var ne adam gibi telefonu. Onu da görünce tamam dedim. Düşündüm napsam netsem konuşsammı. Sonunda istem dışı yanından geçiverdim devam ettim. Düşündüm sürekli acaba arkamda mı baksammı gibisinden. Saat 10 oldu hala bu çelişki içersindeyim. Demek istediğim öyle kız zor bulunur şimdi tekrar çıksak neler olur neler.
 


R.A.M

R.A.M

Üye
sende isteğini verseymissin zamanında :D
 
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Cok Uzun Ya Okuyamadimm =/ =]

Ama Kiminle Karsilasirsan Karsilas .. Hayat Bu .. =P
 
Turan

Turan

Üye
laf aç sohbet et yokla bakalım kızı. Sana karşı bişeyler varmı? Bende senin gibi yaptım zamanında. Şuan senin hssetgni bende hssetmiştim D
 
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Geçmişi geçmişte bırakmak gerekir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
739
Cevap
0
Görüntüleme
354
Cevap
2
Görüntüleme
820
PALA.


Üst Alt