Tavsiye Şirket Hesabı Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Şirket Hesabı Hakkında Bilgisi Olan Varmı?
Arkadaşlar Malum Windows Phone telefonlar üzerinde Şirket hesabı eklemek var bunun hakkında detaylı bilgiye sahip olan varmı acaba? eklemek istediğimde etki alanı ip adresi ve kullanıcı adı falan istiyor.
 


alasulumurat

alasulumurat

Üye
Mail For Exchange den bahsediyorsan gerekli bilgileri girdiğinde şirket maillerini telefonuna alabiliyorsun. Ben kullanıyorum.
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows domain'lerinde ve exchange server'lar üzerinde uygulanabilen bir takım group policy'ler mevcut.

Bunlar siz mail adresinizi eklediğinizde güvenliğiniz için size zorla ekran kilidi şifresi koydurabiliyorlar, tehlikeli web sitelerini engelleyip eğer varsa şirket uygulamanızı otomatik olarak telefonunuza yükleyebiliyorlar.

Şirketinin bilgi işlem departmanından gerekli bilgileri alabilirsin.
 
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
şirkete gerek yok arkadaşlar anlatmak istediğim mail adresi ve şifreyi girdikten sonra uyarı veriyor diyorki kullanıcı adı şifre ve etki alanı benim bundan anladım mail olayı değil arkadaşlar şirket bilgisayarları yada iş için kullanılan sistemlerde ağ ve network üzerinde etki alanı olur sanırım onu bağlamaya çalışıyor eğerki dediğiniz gibi olaydı web sitem var oradan bir etki alanlı mail oluşturdum denedim ama olmuyor yani bahsi geçen şey bir nevi ftp dizini gibi sertifika yüklemek için ama neyse çözeriz :)
 


Üst Alt