Şike deyince akıllarına Fenerbahçe geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Şike deyince akıllarına Fenerbahçe geliyor!


[h=2]Dünya Çocuk Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Erman Toroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.[/h]

Ankara'da 5 Ekim Dünya Çocuk Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Erman Toroğlu, ilkokul öğrencileriyle şike soruşturması ve Ankaragücü'nün durumuyla ilgili söyleşi yaptı.
Eski futbol hakemi ve yorumcusu Erman Toroğlu, 5 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Ankara Özel Doktorlar İlköğretim Okulu ve Pakistan Büyükelçiliği Uluslararası Okulu öğrencileriyle "Futbol'da Fair Play" konularında söyleşide bulundu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Toroğlu, yaptığı esprilerle öğrencileri kahkahaya boğdu.

Bir öğrencinin, "Bir arkadaşım daha önce Ankaragücü'nde oynadığınızı söyledi doğru mu, Ankaragücü'nün şimdiki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusunu Toroğlu, "Evet, doğrudur. Çok kötü gidiyorlar düşecekler herhalde" şeklinde cevapladı.
Toroğlu, "Çıktığınız maçlarda attığınız en güzel golü hangi takıma attınız" şeklindeki soruya ise, "Fena goller atmadım. Santrafor oynuyordum önce. En iyi attığım gollerden birini burada Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a attım. Ama yenemedik" şeklinde cevap verdi.
Eski futbol hakemi ve yorumcusu Erman Toroğlu, şike konusuna kötü bakılması gerektiğini belirterek şunları kaydetti:
"Görüyorsunuz çocuklar yara aldı bu işlerden. Yapanlar utansın. Bunu konuşanlar, konuşturanlar utansın Türkiye'de. Ancak soruyorum talebelere -şike diyorum- tabi rakip takımlar söylüyorlar Fenerbahçe diyorlar. Fenerbahçe'nin alakası yok bu işlerle, Fenerbahçeli topçuların da günahı yok, seyircilerin de günahı yok, Fenerbahçe camiasının da günahı yok. Ama işte birkaç kişi bir halt ediyor, olay şekle geliyor. Görüyorsunuz ilkokul talebeleri -şike dedim nasıl kötü- Fenerbahçe diyorlar. Bunu silmek kolay olamayacak ama bakıyorum bu işlerde adı geçenler hala daha utanmıyorlar."
Öğrencilere imza dağıttığı sırada Toroğlu'na bir öğretmenin boş senet uzatması kahkaha dolu anların yaşanmasına neden oldu. Şöyleşinin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Toroğlu'na, eğitim koordinatörü Nevzat Asma plaket takdim etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt