sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri
Aşk Tapusu - Kalbimin Tapu Senedi


Aşk Cumhuriyetindeki kalbinizin tapusunu sevgilinize verin

Sevgilinize aşkınızı göstermenin en iyi yolu karşınızda! Ona Aşk Cumhuriyetindeki kalbinizin Aşk Tapusu nu verin! Kalbimin Tapu Senedinin üzerindeki yazıları istediğiniz şekilde değiştirebilir böylelikle de sevgilinize ya da eşinize en değerli tapuyu verebilirsiniz.

Yılın En Cömert Arkadaşı Sertifikası - Dolar Sertifikası


Arkadaşınızın cömertliğini sertifika ile tescillemenin tam zamanı

Cömert ve bonkör bir arkadaşınıza güzel bir hediye arıyor ve bulamıyor musunuz? O zaman Yılın En Cömert Arkadaşı Sertifikası ona en güzel hediye olacak! Washington un resmi yerine arkadaşınızın resmini koyabileceğiniz bu müthiş Dolar Sertifikası ile arkadaşınızı çok mutlu edip onu çok özel hissettirebileceksiniz.

Padintosh - Macintosh Görünümlü iPad Kılıfı


80 lere damgasını vuran Macintosh iPad kılıfı olarak karşınızda

Steve Jobs ın müthiş icadı, Apple ın 80 lerde devrim yaratan Macintosh bilgisayarı Padintosh ile yeniden canlanıyor! Macintosh Görünümlü iPad Kılıfı Padintosh ile yüzyılın şuana kadarki en iyi tablet bilgisayarı iPadler, 80 lerin en iyi masaüstü bilgisayarı Macintosh görüntüsünde bir kılıfa sahip olacak.

iPhone 4 Hard Drive Cover - Hard Disk iPhone Kılıfı


Hard Drive şeklindeki telefon kabı

Bilgisayar meraklıları için harika bir cep telefonu kapağı sunuyoruz. Hard Disk iPhone Kılıfı eski bir hard drive görüntüsüyle herkesin dikkatini üzerine çekmeye hazırlanıyor. iPhone 4 Hard Drive Cover’ı sakın kaçırmayın!

Mükemmel Eş Sertifikası


Eşinizin ismine özel olarak hazırlanmış en mükemmel eş sertifikası

Başınızın tacı eşlerinize verilebilecek en özel hediye Mükemmel Eş Sertifikası işte karşınızda. Eşinizin adına özel olarak hazırlatacağınız Mükemmel Eş Sertifikası ile kalpleri yeniden fethedeceksiniz.

En İyi Sevgili Sertifikası


Sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanan en iyi sevgili sertifikası

Aşkınız için göze alamayacağınız şey yoksa ve o sizin için çok değerliyse, sevginizi ifade etmenin en güzel yolu En İyi Sevgili Sertifikası’ndan geçer. Sevgilinizin adına özel olarak hazırlatacağınız En İyi Sevgili Sertifikası’nı görenler mutluluktan havalara uçacaklar.

Tunes for Two - Kalp Kulaklık Ayırıcısı


Müziğinizi paylaşarak aşkınızı pekiştirin

Aşk ve sevgi paylaşmak demektir ama öyle kuru kuruya paylaşmak olmaz. Gerçek aşka ulaşmak için herşeyi paylaşmanız gerek, hatta dinlediğiniz müziği bile. Bu kalp şeklindeki kulaklık ayırıcılar ile bir mp3 playera iki kulaklık bağlayarak hem aşkınızı ve sevginizi pekiştirin hem de dinleme sırası kimde kavgalarına son verin.

Jewelry Box Anubis - Anubis Mücevher Kutusu


Mısırlıların meşhur Anubis i artık takılarınızı koruyacak

Takılarınızı korumak için Mısır ölülerini korumakla yükümlü meşhur Anubis Mücevher Kutusu artık emrinize amade! Jewelry Box Anubis pırıl pırıl görüntüsü ve rahat kullanımıyla mücevherlerinizi en güvenli şekilde muhafaza edecek.

Aşıklar Kağıt Havluluk


Birbirini öpen aşıkların olduğu harika kağıt havluluk

Kavuşamayan aşıkları kavuşturmak artık en büyük hedefiniz olacak. Aşıklar Kağıt Havluluk’un harika tasarımı ile erkeğin etrafına taktığınız kağıt havlu tükendikçe sevenleri bir araya getirmeniz bir o kadar kolaylaşacak!

Erotic Heart - Erotik Kalp


Aşka heyecan katan erotik kalp kutusu

İlişkisine yeni heyecan arayanlar veya farklı bir boyut katmak isteyenler için tasarlanmış Erotik Kalp ile tanışmaya hazır mısınız? 100’den fazla erotik görev içeren Erotic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizle tutklu bir oyunun tadını çıkarın.

Romantic Heart - Romantik Kalp


100 den farklı romantik görev içeren kağıtlardan oluşan kutu

İlişkisine yeni heyecan arayan aşıklar için tasarlanmış olan Romantik Kalp ile tanışmaya hazır olun! 100’den fazla romantik görev içeren Romantic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizi şaşırtmanın tadını çıkarın.

Parrot AR Drone 2.0


iphone, ipad ve android uyumlu gelişmiş Parrot AR Drone

Parrot AR Drone 2.0 ile artık sınırsız özgürlüğün tadını daha fazla çıkarma vakti geldi! Parrot AR Drone 2.0 ın sahip olduğu High Definition ana kamerası sayesinde artık görüntüler daha canlı. Ek sensörleri ile anlık yükseklik ve hız ölçümü yapıp eskisine göre çok daha iyi uçabileceksiniz. Parrot AR Drone 2.0 ın en büyük yeniliği ise artık iPhone ve iPad’in yanısıra Android telefonlar ve tabletler ile de kontrol edebilecek olmanız!

Dolar Mendil


Dolar banknotu şeklinde kağıt mendil

Dolar Mendil ile doların değeri hiç bu kadar düşmemişti diyeceksiniz. Burnunuzu sildiğiniz mendilin bile dolardan oluşu sizi çok zengin ve havalı hissettirecek. Dolar Mendil ile en bonkör ve havalı siz olun.

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu


Sevdiklerinize 100 dilde Seni Seviyorum deyin!

Annenize, sevgilinize, eşinize ya da dedenize Seni Seviyorum demek istiyorsunuz ama bu yetersiz kalıyorsa o zaman 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu ile Seni Seviyorum u 100 dilde deyin! Sevdikleriniz 100 dilde Seni Seviyorum kavanozu nuzu aldığında onu gerçekten çok sevdiğinize emin olacak.

Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozları


İçinde 365 tane yazılması için boş not kağıdı bulunan kavanoz

Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!

Cardsharp - Kart Bıçak


Kolayca cüdanınızda taşıyabileceğiniz kart bıçak

Cebinizde çakı taşımak zor ve tehlikeli diyorsanız sadece bir kart görünümünde olan Cardsharp tam size göre olacak! Cüzdanınızda ya da cebinizde güvenle ve kolayca taşıyabileceğiniz Kart Bıçak hem keskin hem hafif hem de ömür boyu garantilidir.

Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası


Kendi yazınızı yazdırabileceğiniz ödül kupası

Eğer bir ödül kupam olsun, üstüne de kendi istediğim yazı yazılsın istiyorsanız Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası tam sizin için! İster annenizin adını, ister sevgilinizin isminin baş harfleri ile onu çok sevdiğinizi isterseniz de patronunuzun adını ve lakabını yazdırın, herkesi çok özel hissettirin.

Yazılı Ödül Kupası


Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası

Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

Animal Lioncloth - Hayvancık Peştemal


Hayvancık başları şeklinde erkek iç çamaşırı

Erkek arkadaşınıza veya eşinize çok esprili bir hediye arıyorsanız ve işin içinde birazcık da hayvan sevgisi katmak istiyorsanız Hayvancık Peştemal tam size göre! Animal Lioncloth ile sevdiklerinizi rahatlıkla aslan, boğa, fil veya horoz yerine koyabilirsiniz!

Sexy Mousepad - Seksi Mousepadler


Kendinden kabartılı poposu veya göğüsleri olan birbirinden seksi mousepadlar

Geçmek bilmeyen ofis saatlerinizi ve bilgisayar başındaki işlerinizi çekilir kılan çok esprili bir fikirle karşınızdayız: Sexy Mousepad! Bu mousepad lerin kendinden kabartılı olan göğüs veya popo kısımları bileğinizi koymanız için özel tasarlanmıştır. Seksi Mousepad ler sayesinde ofisin en çalışkanı siz olacaksınız!

Hearts Bath Confetti - Kalp Sabun Konfetiler


Kalp şeklindeki sabundan banyo konfetileri

Hearts Bath Confetti ile sıcacık, köpüklü bir banyo ile çok romantik bir banyo hazırlamak ister misiniz? Kalp Sabun Konfetileri sıcak küvete atın ve kendiliğinden eriyen bu sabunların kocaman köpüklerinin tadına varın! Hearts Bath Confetti sayesinde romantik anlara hazır olun!

100 Dolar & Euro Notepad - Para Not Defteri


100 Dolar ve 100 Euro görünümlü esprili not defteri

Zenginliğinizi göstermenin en güzel yolu Para Not Defteri! Adeta gerçek 100 Dolar veya 100 Euro’nun arkasına not yazıyormuşçasına kullanabileceğiniz 100 Dolar & Euro Notepad ile herkesin gözü sizin üzerinizde olacak!
 


zombaka

zombaka

Üye
sevgilim yok mutluyum olcanıda zannetmiyorum tip tırt romantizm tırt konuşmam tırt para tırt
 
Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
 
paradox07

paradox07

Üye
Hepsine bakmadım ama güzel hediyelermiş :)
 
cengizba

cengizba

Üye
Senetler güzelmiş de tapu olabilir :)
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
pıçak güzelmiş
 
x-scarface

x-scarface

Üye
mausepadler ne kada? :naughty:
 
Havvali

Havvali

Üye
kulaklık ayıracına ihtiyacım var tam aradiğim şey :)
 

Lumia920

Üye
hepsi de iğrenç.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
3
Görüntüleme
3K
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
661
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
2K
x-scarface


Üst Alt