Sevdiğin erkeği Burcuna Göre Tavla..

Sponsorlu Bağlantılar

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
Sevdiğin erkeği Burcuna Göre Tavla..
İKİZLER ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

Değişken havai ve istikrarsız bir erkek olan İkiz'leri elde etmek çoğu zaman kolay gibi gözükebilir. Ancak saygısını ve ilgisini kazanmak çok zordur. Çünkü o entelektüel aklını ve mantığını iyi kullanabilen kadınlardan hoşlanır. Bir kadına sahip olduğunu bilmek istemesine karşın onun üzerinde mutlak hakimiyet kurduğunu hissettiği anda ilgisini kaybeder.

Ona kendinizden bahsederken hep sınırlı olun. Yalnızlıktan nefret edren İkizler erkeğine gerektiğinde kardeş dost metres sevgili ve anne olmayı başarabilirseniz onu ele geçirebilirsiniz.
Ancak şimdiden kendinizi onu başkalarıyla paylaşmaya ve kıskanmamaya alıştınn. Çünkü sadık olmayan bu erkek aynı zamanda kıskançlığı da hiç bilmez

YENGEÇ ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI
Tutucu ve kırılgan Yengeç erkeğine ulaşmak istiyorsanız önce onun annesinin kalbini fethetmeniz gerekiyor. Çünkü o gerçek bir ana kuzusudur. Ayrıca evine çok düşkündür ve bazen hastalık derecesinde titiz olabilir.

Pasif bir erkek olan Yengeç'e ürkütmeden yaklaşıp sevgi göstermeli danteller ve kadifelerle onu tahrik etmelisiniz. Bir ilişkiye girdiğinizde ise son derece sadık ve dürüsttür. Bu yüzden onu kıskanmanıza hiç gerek yoktur. Ancak son derece kırılgan olan Yengeç erkeğinin size güvenmesi için onu dürüstlüğünüze inandırmanız gerekiyor. Şehvetli bebeksi ve ufak tefek kadınlardan hoşlandığım hatırlatalım.

ASLAN ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

Mert övgüden sonsuz zevk alan gözükara Aslan erkeği cömertliği ile tanınır. Her zaman maddi değerlere çok fazla önem verir. İkna kabiliyeti oldukça güçlüdür. Karşısındakini etkilemek için bütün hünerlerini sergileyecektir. Ve en dikkatli olmanız gereken yönlerinden biri de rol kabiliyetidir. Her zaman sizi kandırmaya elde etmeye çalışacaktır.

Ona istediklerim veriyormuş gibi yapın. Onu öpün okşayın olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme cabası içinde olacaktır ki bu da size değer vermesini sağlar. Daima gösterişli ve baş döndürücü olun işte o zaman sizin için çıldıracaktır.

BAŞAK ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

İşte duygusallıktan uzak aşktan korkan bir erkek. Başak'lar oldukça pasif başka insanlarla kendisini paylaşmaktan korkan gösterişsiz ve naif erkeklerdir.
Bir Başak'ın sizden hoşlanıp hoşlanmadığım hakaretlerin-den ve yersiz eleştirilerinden anlayabilirsiniz.

Aşkı okyanusun ortasında. fırtınaya yakalanmak kadar ürkütücü bulan bu burcun erkekleri romantizmden de son derece uzaktırlar. İlginçtir ama onu paha-h hediyelerle etkileyebilirsiniz. Bir Başak erkeğiyle beraberken fazla masraf çıkartmaz temiz şık ve düzenli bir kadın olabilirseniz ilgisin! ve sevgisini kazanabilirsiniz. Eğer onun bitmek bilmeyen hastalıklarına ve somurtkanlığına dayanabilirseniz sevgi göstereceği günlerin hayali ile yaşayabilirsiniz.

TERAZİ ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

Burçlar kuşağının en centilmen şaşırtıcı kurnaz erkeğiyle beraber olmaya adaysanız şimdiden pasif bir rol üstlenmeyi kabul etmeniz
gerekiyor. Son derece kibar zarif şık ve büyülü bir havası olana Terazi erkeği övünmekten ve mağrur gözükmekten zevk duyar. Görgü kurallarım iyi biliyor ve uyguluyorsanız fizik güzelliğiniz onun için önemin! yitirir. Sadakatinizden aş-kınızdan emin olduğu sürece sizinle olmak isteyecektir. Onu elde edebilmek için zarif sessiz ve güzel olmalısınız. Terazi erkekleri güçlü saldırgan baskın karakterli kadınlardan hoşlanmazlar.

Az konuşan hareketleri ve sözleriyle onu onaylayan kadınlarla beraber olmayı tercih ederler

YAY ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI


İleri görüşlü açık fikirli esprili ve candan bir yapışı olan Yay erkeği size çok fazla ilgi gösterdiği bir anda ortadan yok olabilir. Çünkü özgüriüğüne son derece düşkündür. Eğer onu elde etmek istiyorsaniz sakın ciddi bir amaçla yaklaştığınız hissini uyandırmayın ve sorgular hesap sorar tarzda konuşmayın. Onu kızdırırsınız.Onurda önce arkadaş olun sorunlarınızı zevklerinizi paylasın. En önemlisi göz alıcı görkemli canlı ve hareketli olmanız gerektiğim unutmayın. Özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamayacağınızdan emin olmasını da sağlayın. Bütün bunları yapabilirseniz bu neşeli erkekle beraber olma şansım yakalayabilirsiniz.

AKREP ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

Oldukça enerjik olan Akrep erkeği her yönüyle son derece güçlüdür.

Saldırgan sadist umursamaz ve düşüncesiz olabilir. Bazen hiç konuşmaz ama bazen de tam tersi sevecen bir aşık olur. ********üel performansı her zaman dorukta olan Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı şehvetli itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.

Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur. Yaratıcılığınızı anlayışlı yapınızı ön plana çıkartarak onun ilgisini çekebilirsiniz.

OĞLAK ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

Tıpkı simgesi gibi inatçı sürekli plan yapan vicdani sorumluluğu son derece güçlü bir erkektir. Parasını çok sever harcama yaparken bütün dikkatini bu konu üzerinde yoğunlaştırır. Uzun uzun konuşmaktan nutuk çekmekten hoşlanır. Eğer bir Oğlak erkeğini elde
etmek istiyorsanız öncelikle onu hayranlıkla dinlemeye ve sabah gözünü açar açmaz para konuşmaya alışmanız gerekiyor.

Bir Oğlak erkeği için kadındaki en önemli özellik tutumlu ve ekonomik olmasıdır. Sorumluluktan korkan bu erkeğin en büyük kabusu evliliktir. Tutucu sevecen hanım

KOVA ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

Aklın ve ukalalığın bütünleştiği bir erkek ve etkileyici bir aşıktır. Ancak bir Kova erkeğinden hoşlanmıyorsanız çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü özgürlüğüne oldukça düşkündür ve sürekli yer değiştirmek ister. Aklını kullanarak elde edeceği her şeyden haz duyar. Bu yüzden onu elde edebilmek için öncelikle duygulannızı gizlemeyi öğrenmelisiniz. Onun sizi araştırmasını merak etmesini sağlamanız gerekiyor. Ancak sizi çözemezse uzaklaşmaya başlar buna dikkat edin. Yalandan nefret eden Kova erkeğinin bir diğer özelliği de abartılı bir şekilde kendini beğenmesidir. bir kişiye bağımlı olması zordur.

BALIK ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

İşte gerçek Kazanova!.. Cömert bir aşık her an romantizmin doruklarında yaşayan bir hayalperest. Eğer doludizgin bir aşka ve ********te düşleyemediğiniz rüyaları yaşamak istiyorsanız onu elde etmek için uğraşmanıza değer. Son derece duyarlı bir erkek olan Balık bütün bu güzel özelliklerinin yanı sıra tutkuları ve ihtirasları nedeniyle çekilmez bir insan olabilir.

Onu elde etmek istiyorsanız durmadan ilgi ve sevgi göstermeli sık sık sevdiğinizi söylemeli aşkı için teşekkür etmelisiniz îniş çıkışlanna anlayış göstermelisiniz. Çünkü romantik ve çift karakterli balıklar çok kaygandır. Elinizden kayıp gidiverirler sonra. Aman ha...
 


Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
İleri görüşlü açık fikirli esprili ve candan bir yapışı olan Yay erkeği size çok fazla ilgi gösterdiği bir anda ortadan yok olabilir. Çünkü özgüriüğüne son derece düşkündür. Eğer onu elde etmek istiyorsaniz sakın ciddi bir amaçla yaklaştığınız hissini uyandırmayın ve sorgular hesap sorar tarzda konuşmayın. Onu kızdırırsınız.Onurda önce arkadaş olun sorunlarınızı zevklerinizi paylasın. En önemlisi göz alıcı görkemli canlı ve hareketli olmanız gerektiğim unutmayın. Özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamayacağınızdan emin olmasını da sağlayın. Bütün bunları yapabilirseniz bu neşeli erkekle beraber olma şansım yakalayabilirsiniz.

Hehhh :aha:
 

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
benim hayatımdada bir yay var bakalım nasıl olcek:)
 
haltie

haltie

Üye
bende bir yayım:aha:
 

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
yay erkeği zordur :)
 
haltie

haltie

Üye
Yay burcu erkeği bazı manevralarla ele geçirilebilir. Hemen hemen her zaman onun çevresinde bir kalabalık bulunur. Bu da başka bir engeldir. Ona yaklaşmak için bütün insanların arasından kendinize yol açmak zorunda kalacaksınız. Ama karamsar olmayın çünkü bu adam son derece iyi bir insandır.
O kadar iyimserdir ki, düşmanlar kendisine kocaman bir at gübresi gönderseler, hiç alınmaz. Atı göndermeyi unuttuklarını düşünür. Bu çeşit bir iyimserlik tehlikeli olabilir. Bu da gerçekten körükörüne inancın başka bir şeklidir. Yay erkeğinde bunlardan yığınla vardır. Böyle safça bir inanış Yayın sık sık çamura düşmesine neden olabilir.

Güvenmek çok iyi bir şeydir. O, kelimenin tam anlamıyla gözü kapalı bir hayalci değildir. Onun hayalleri her zaman Jüpiterin zeki mantığının ve merakının süzgeçinden geçer. Eğer bunlar Yayın dürüst kontrolü altında bulunursa, herhalde çılgınca oldukları kadar yararlı da olacaklardır; henüz dünya bunları anlamaya hazır olmasa bile. En ufak bir gerçekleşme umudu olduğu zaman, Yay boyalarını çıkarıp hayallerini en canllı ve cesur renklerle boyayacaktır. Ancak, ileriye yönelik fikirleri ezmek için bekleyen ve kendilerini kanıtlama şansını tanımadan bunları boğan geri kafalılar her zaman bulunur ve ortalıkta ne kadar çok geri kafalı olduğunu biliyorsunuz.

Talihli olduğu için Yay doğal olarak iyimserdir. Tipik Yay ezici darbelerin etkisinden çabuk kurtulur. Jüpiter erkeğinin aşktaki şansı da aynen böyledir. O, şanslıdır. Şansı yaver gitmediği zaman çabucak kendini toparlar. O, dürüst olmayan insanları diğerlerinden ayırır, çevresinde bu kadar çok arkadaşı ve dostu olmasının nedeni de budur. İnsanların dış görünüşlerinin ötesine bakarak aldatıcı olmayan gerçek değerleri arar. Bu düşmanları olmaması demek değildir. Kuşkusuz düşmanı da vardır, ama başka burçlardaki insanların düşmanlarına oranla, Yayın düşmanlarının sayısı çok daha azdır. Onun içtenlikle söylediği sözlere gücenenler boğazını sıkıp boğmak isteyebilirler, ancak genellikle eninde sonunda kötü niyetli olmadığını anlarlar. Yay erkeğinin günahı hiçbir zaman kasten acımasızca kötülük etmek değildir, sadece nezaketsizlik ve düşüncesizliktir.

Artık anlamış bulunuyorsunuz ki, Yay ın konuşması şu sembolik oku kadar direktir. Çirkin şeyler söyleyebilir ve eğer ona aşıksanız, bu sözleri yanına kar kalabilir. Henüz tanıştığınız bir Yay erkeği parlak, dikkatli bakışlarını yüzünüze dikerek size, tam bir erkeğin metres olarak seçeceği kız olduğunuzu söylediği zaman ona ne kadar içerleseniz haklı olursunuz.

Yay erkeği romantik hayatını yüzeysel düzeyde yaşar, ama bu konuda dürüsttür. Yay rastgele ilişkiler peşindedir ve bazen o kadar rastgele olur ki, düpedüz her önüne gelenle ilişki kurar. Kadınlar çoğunlukla Yayın davranışlarını yanlış yorumlar ve aralarındaki ilişkiyi gerçekte olduğundan daha ciddi zannederler. Aynı şekilde, hafif, fiziksel olmayan bir arkadaşlık, sadece dolaşacağı bir kız ararken de, karanlık emeller peşinde koştuğu sanılabilir. Her iki şekilde de Yay zararlı çıkar. Ama o gene de şanslıdır ve bütün bu karışıklıklar düzelir.

O bir flörttür, bu inkar edilemez, ancak yalnızca seks aramamaktadır. O değişiklikten ve kafaca uyarılmaktan hoşlanır. O sadece kendisini oyalarken, bir kadın ona yapışacak olursa, aralarında geçen herşeyin bir şakadan başka bir şey olmadığını anlatmaya çalışacaktır. Bu durumda kızcağızın yapabileceği pek bir şey kalmaz. Yay erkeği kadında ısrarla zeka arar. Kıskanç olmayın. Kuşkucu olmayın. Sonunda onu elde etmek istiyorsanız, kemendinizi hazırlayın.

Onu sorguya çekmeyin, ağlayıp sızlayıp dırdır ederek bırakıp gitmekle korkutmaya çalışmayın. Onu özgürlüğe boğun. Düşünün, bu onun için ne kadar rahatlatıcı olacak. Eğer yaşamı onunla aynı espri içinde alırsanız ve insanları oldukları gibi kabul ederseniz, onun kendisine bir eş olacak kadında aradığı başlıca özelliklere sahip olacaksınız. Birbirinize esata dürüst davrandığınız sürece, birlikte uçurtma uçurmak çok eğlenceli olabilir.

Çocuklardan büyüdükleri zaman daha çok hoşlanacak, ancak bebekler ve yeni yürüyenler onu biraz şaşırtacaktır. Yay burcundan babalar genellikle çocuklarını açık havada gezmeye götürmeye bayılırlar. Belki erkek çocuklarına daha yakın olacaklar, yaptıkları sporları veya diğer faaliyetleri onlarla paylaşacaklardır. Ama kızlara da şefkat göstereceklerdir. Çocuklar onda baba imajından daha çok arkadaş bulacaklardır. Çocuklar büyüdükçe babalarına daha yakınlaşacaklardır.

Yay hem kalbiyle hem de kafasıyla düşünür. Her zaman akıllı olmayacaktır. Bazen akılsızca cesur davranacaktır. Sendeleyip düşecek, sonra kalkıp tekrar deneyecektir. Ama hemen hemen herşey için onu affedeceksiniz, çünkü çok büyük bir armağanla kalbinizi serbest bırakacaktır; dürüst ve gerçek bir aşk.

--------------- Ekleme ---------------

al sevgilini tanı:D valla bana çok uyuyo
 
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Halit :ehe :ehe
 
haltie

haltie

Üye
aynı anda güven abi:ehe
 

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
zaten yay ve yengeç anlaşamaz biz uzatmaları oynuyorum:):ehe

halit ben çok okudum yaa yay erkeğini:ehe

güven abi doğru diyi yay erkeğini sal gitsin :ehe
 
haltie

haltie

Üye
yay erkeğini oku oku bitmez:D
hayırlısı olsun hersey olcağına varır ama tecrübe sal gitsin demiş o dediyse doğrudur:)
 

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
hayırlısı olsun be halitim:)
 
Progressivity

Progressivity

Üye
ASLAN ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

Mert övgüden sonsuz zevk alan gözükara Aslan erkeği cömertliği ile tanınır. Her zaman maddi değerlere çok fazla önem verir. İkna kabiliyeti oldukça güçlüdür. Karşısındakini etkilemek için bütün hünerlerini sergileyecektir. Ve en dikkatli olmanız gereken yönlerinden biri de rol kabiliyetidir. Her zaman sizi kandırmaya elde etmeye çalışacaktır.

Ona istediklerim veriyormuş gibi yapın. Onu öpün okşayın olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme cabası içinde olacaktır ki bu da size değer vermesini sağlar. Daima gösterişli ve baş döndürücü olun işte o zaman sizin için çıldıracaktır.

ALAKASI YOK, gerçi ben aslan burcu da değilim ya neyse
 

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
ya mümin seni bana ceza diyemi verdiler madem aslan değilsin niye alakası yok diorsun ya:ehe:ehe

çatlıycam şimdi burda:D
 
Progressivity

Progressivity

Üye
ya ben başağımda yanlışlıkla aslanı kopyalamışım sonradan farkettim üşendim yeniden yapmaya :D
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İKİZLER ERKEĞİNİ ETKİLEME YOLLARI

Değişken havai ve istikrarsız bir erkek olan İkiz'leri elde etmek çoğu zaman kolay gibi gözükebilir. Ancak saygısını ve ilgisini kazanmak çok zordur. Çünkü o entelektüel aklını ve mantığını iyi kullanabilen kadınlardan hoşlanır. Bir kadına sahip olduğunu bilmek istemesine karşın onun üzerinde mutlak hakimiyet kurduğunu hissettiği anda ilgisini kaybeder.

Ona kendinizden bahsederken hep sınırlı olun. Yalnızlıktan nefret edren İkizler erkeğine gerektiğinde kardeş dost metres sevgili ve anne olmayı başarabilirseniz onu ele geçirebilirsiniz.
Ancak şimdiden kendinizi onu başkalarıyla paylaşmaya ve kıskanmamaya alıştınn. Çünkü sadık olmayan bu erkek aynı zamanda kıskançlığı da hiç bilmez

İyi sallamışlar. Bu kadar sallamada elbette birkaç tane doğru tutturacaklar :dry:Ayrıca Boğa erkeği tavlanamıyor mu ki Boğa yok. Neden Boğalar ayrıcalıklı bakayım :allalla:
 

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
Boga erkegını yazmayı unutmusum ya pcden gırdıgımde onuda eklıyım kusura bakmayın:(
 


Üst Alt