Seri sapıklık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Seri sapıklık...
BURSA'da lise öğrencisine elle sarkıntılık yaptığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındıktan sonra savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan elektrikçi 32 yaşındaki Cem A. serbest kaldıktan bir gün sonra başka bir kadına sarkıntılık yapınca yine yakalandı. Yeniden mahkemeye çıkarılan şüpheli bu kez tutuklandı.

Merkez Osmangazi İlçesi'nde elektrikçilik yapan Cem A., okul önünü de gördüğü bir lise öğrencisi genç kızı takip etti. Daha sonra öğrenciye elle sarkıntılık yaptığı iddia edilen elektrikçi olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ertesi gün aynı kıza yine okul çıkışı sarkıntılık yaptığı öne sürülen Cem A. polis tarafından fazla uzaklaşamadan yakalandı. 'Sarkıntılık' suçundan adliyeye gönderilen Cem A., savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
BU KEZ DURAKTAKİ KADINA ELLE SARKINTILIK
Özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz, Timurtaş otobüs duraklarında bekleyen başka bir kadına elle sarkıntılık yaptığı ileri sürülen Cem A. olay yerinden kaçtı. Polis, kadının verdiği eşkalin bir gün önce serbest bırakılan Cem A.'ya uyduğunu fark etti. Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli, sarkıntılığa uğrayan genç kadın tarafından teşhis edildi. Polis tarafından 'Sarkıntılık' suçundan yine adliyeye sevk edilen Cem A., bu kez çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Kaynak : milliyet
 
Astrosman

Astrosman

Üye
Huylu huyundan vazgeçmez!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Selim Baltaci
Cevap
0
Görüntüleme
173
Selim Baltaci
Selim Baltaci
Cevap
0
Görüntüleme
267
Selim Baltaci
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
334
jojo_va


Üst Alt