Samsung'un yeni Tizenli modeli Z2 videoda ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un yeni Tizenli modeli Z2 videoda ortaya çıktı
Android üzerinde çalışan Galaxy modelleri ile dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olmayı başaran Samsung, ayrıca bir süredir de Tizen adındaki mobil işletim sistemini geliştiriyor. Daha önce Nokia ve Intel tarafından geliştirilen MeeGo işletim sistemi Nokia'nın ayrılması ve Samsung'un dahil olması ile Tizen adını almıştı.



Samsung, geçtiğimiz dönemde başta Hindistan olmak üzere bazı Asya ülkelerinde ilk Tizenli modelleri pazara sunmuştu. Firmanın ilk akıllısı Samsung Z1 adındaki giriş seviyesi model olurken, Samsung Z3 ise daha sonra biraz daha iyi donanım özellikleri ile geldi.

Samsung, şu sıralar yeni bir Tizenli modelin hazırlıklarını sürdürüyor ve Samsung Z2 adı ile geleceği kaydedilen bu yeni akıllı telefonun kısa süre içerisinde gün yüzüne çıkması bekleniyor. Bu cihaz için bilgiler de gelirken, şimdi de yeni bir video geldi. Bu yeni video da Samsung Z1, Z2 ve Z3 modeller yan yana görülüyor.

Samsung Z2, kısa bir süre önce Wi-Fi ve Bluetooth sertifikasyon süreçlerinde görünmüştü ve bu sene içerisinde Ekim ayında pazara sunulacağı yönünde de bilgiler geliyor.

Henüz kesin olmayan bilgilere göre 4.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. 1GB sistem belleği içerecek olan yeni Samsung Z2'nin işletim sistemi Tizen 3.0 olacak ve ayrıca bataryasının da 2.000mAh olacağı belirtiliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Kendini sağlama alıyor yoksa androidi bırakacağından değil nasıl önceden wp telefonlar çıkarıyordu şimdi tizen çıkarıyor ileride ekosistemsiz kalmamak için

Sent from mTalk using lumia950
 


Üst Alt