Samsung'un yeni Galaxy Note 6 akıllısı hangi tarihte satışa sunulacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un yeni Galaxy Note 6 akıllısı hangi tarihte satışa sunulacak?
Samsung, bu sene üst seviye bazı yeni modellerle karşımıza gelmeye devam edecek.



Samsung bu sene şimdiye kadar bir çok akıllı telefon modeli sundu ve bunlar arasında özellikle de yeni amiral gemisi Galaxy S7 ve bu cihazın kavisli büyük ekranlı versiyonu Galaxy S7 edge dikkatleri üzerine çekmişti.



Bu sene bitmeden firmadan daha pek çok yeni farklı model daha gelmesi bekleniyor ve bunlar arasında da en önemlisi Galaxy Note 6 adı ile sunulacak olan S-Pen destekli firmanın yeni phablet modeli olacak.

Geçtiğimiz sene Galaxy Note5, Ağustos ayında duyurulmuştu ve bu sene de Galaxy Note 6'nın benzer şekilde Ağustos 2016'da resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Ayrıca Galaxy Note 6'nın yanı sıra bu cihazın kavisli ekranlı versiyonu Galaxy Note 6 edge de gün yüzüne çıkabilir. Ayrıca cihazlarının satışa sunulacağı tarih ise 15 Ağustos olabilir.

Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni nesil 10nm 6GB RAM modüllerinin tanıtımını gerçekleştirdi ve iddialara göre bu yeni RAM modülleri ilk olarak Samsung'un Galaxy Note 6 akıllısında kullanılabilir. Geçtiğimiz dönemde de Galaxy Note 6'nın 6GB RAM ile sunulabileceğine dair iddialar gelmişti.

Versiyon olarak yonga seti iki farklı model olarak cihazda yer alacak. Buna göre Qualcomm Snapdragon 820'nin saat hızı yükseltilmiş versiyonu Snapdragon 823 ve ayrıca Samsung Exynos 8890'ın da saat hızı yükseltilmiş modeli kullanılabilir.

12MP OiS destekli arka kamera akıllı telefonda yer alacak ve Selfie kamerası da 5MP olarak gelecek. 5.8"büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran akıllı telefonda yer alacak ve işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olacak.

Samsung'un yeni Galaxy Note 6 akıllısı hangi tarihte satışa sunulacak?
 
Son düzenleme:


Üst Alt